- 5 Mart 2012
- 4.870
- 1.080
- 248
ben seviyorum :) çekirdek gibi çitledikçe daha çok çitleyesi geliyor insanınbağımlısı oldum hehehe
insan burdan gelen cevaplar sayesinde biraz rahatlıyor. bir şeyler duymak istiyor kadınlar, fikir almak istiyorlar burası da tam yeri süper...
relax ol kendini sıkma canım. hayırlara vesile olsun her şey gönlüne göre olur inşallah. ağrı hakkında bilgim yok üzgünüm
ben seviyorum :) çekirdek gibi çitledikçe daha çok çitleyesi geliyor insanınbağımlısı oldum hehehe
insan burdan gelen cevaplar sayesinde biraz rahatlıyor. bir şeyler duymak istiyor kadınlar, fikir almak istiyorlar burası da tam yeri süper...
relax ol kendini sıkma canım. hayırlara vesile olsun her şey gönlüne göre olur inşallah. ağrı hakkında bilgim yok üzgünüm
tamam caım öyle yapıcam
offfhayırlısı olsun canım üzülmeme çalış
hayırlısı olsun cnm üzme kendini bir dahaki aya gelir inşallah bebşin
canım olmasada üzülme Allahım hayırlı zamanda nasip etsin gönlüne göre inşallah
merhaba kızlarsohbet ilerlemiş
ben hala adet olmadımayyyy bir gelsede yeni aya baslasam
merhaba kızlarsohbet ilerlemiş
ben hala adet olmadımayyyy bir gelsede yeni aya baslasam
cipsim sen kan tahlili yaptrmışmıydın yaptrmadıysan gelmesin kırmızılaın
yok canım kan tahlili yaptırmadım......idrar testi negatif cıkmazdı ama demi bebiş olsaydı...demek ki yok
canım kaç gün geçti senin
çok önemli bir sorum var şu akıntı işini bir türlü çözemedim
şuan bende yumurta akı kıvamında ama kıvamında diyorum renginde değil kıvamı yumurta akı gibi ama rengi buz beyazı şeklinde bir akıntı var bunun anlamı nedir?
tarcin hos geldin canim sen nasislin :)
cipsim kendini strese sokma daha fazla geciktirirsin o zaman..
rahatlamaya calis o zaman bak hemen gelecek insaAllah :)
sadiyecim sende bir gün kendine izin ver ama sonra toparlan hemen tamam mi :)
nesyav canim sende hic üzülme insaAllah subati bekleyenlerle (yani benimle) hamis oldugunu ögrenirsin canim :)
mervecim sende bizim icin bol bol dua et emi :)
5 gün canım bugunle beraber
tatlım ben pek bilmiyorum cevap veremicem:26:
kzçm çıkmıya biliyo benm engemin idrar testinde hiç çıkmıyo kan tahlilinde çıkıyo bide kan ver bence
şuan bende yumurta akı kıvamında ama kıvamında diyorum renginde değil kıvamı yumurta akı gibi ama rengi buz beyazı şeklinde bir akıntı var bunun anlamı nedir?
tarcin hos geldin canim sen nasislin :)
cipsim kendini strese sokma daha fazla geciktirirsin o zaman..
rahatlamaya calis o zaman bak hemen gelecek insaAllah :)
sadiyecim sende bir gün kendine izin ver ama sonra toparlan hemen tamam mi :)
nesyav canim sende hic üzülme insaAllah subati bekleyenlerle (yani benimle) hamis oldugunu ögrenirsin canim :)
mervecim sende bizim icin bol bol dua et emi :)
gercekten mi:26: ama canım benim anlamadıgım milletin adet gününden önce test te cıkıyo....demek ki var cıkıyo....anlamıyorum erkenden nasıl bellı oluyo hayret bişey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?