Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

merhaba kızlar sohbet ilerlemiş

ben hala adet olmadım ayyyy bir gelsede yeni aya baslasam

aynen evde cnm sıkılmıyo kv tatilde şmdi gidicek yerimde yok oturduğum yerde bir sürü arkadaşımı ağrlıyorum evimde

aynen evde cnm sıkılmıyo kv tatilde şmdi gidicek yerimde yok oturduğum yerde bir sürü arkadaşımı ağrlıyorum evimde

tarcin hos geldin canim sen nasislin :)

cipsim kendini strese sokma daha fazla geciktirirsin o zaman..
rahatlamaya calis o zaman bak hemen gelecek insaAllah :)

sadiyecim sende bir gün kendine izin ver ama sonra toparlan hemen tamam mi :)

nesyav canim sende hic üzülme insaAllah subati bekleyenlerle (yani benimle ) hamis oldugunu ögrenirsin canim :)

mervecim sende bizim icin bol bol dua et emi :)

çok önemli bir sorum var şu akıntı işini bir türlü çözemedim

şuan bende yumurta akı kıvamında ama kıvamında diyorum renginde değil kıvamı yumurta akı gibi ama rengi buz beyazı şeklinde bir akıntı var bunun anlamı nedir?

Son düzenleme:
canım kaç gün geçti senin

5 gün canım bugunle beraber

tatlım ben pek bilmiyorum cevap veremicem:26:

ederim canım :) şimdi ben gidiyorum abdest falan alayım da hatime başlayayım diyorum. kuran bilmiyorum ama cüzleri indirdim netten hocayı dinleyip ben de onun söylediklerini tektar edeceğim öyle kabul oluyormuş.. Allahım utandırmasın :)

kzçm çıkmıya biliyo benm engemin idrar testinde hiç çıkmıyo kan tahlilinde çıkıyo bide kan ver bence

gercekten mi:26: ama canım benim anlamadıgım milletin adet gününden önce test te cıkıyo....demek ki var cıkıyo....anlamıyorum erkenden nasıl bellı oluyo hayret bişey

Canim genelde bu akinti yumurta catladigi gün gelir diye biliyorum ben

canım bu şekilde benim yumurtlama zamanımda oluyor. ama bünyeden bünyeye değişebilir tabiki :/ bilemiyorum

Selam kızlarrr pazartesiyi iple çekiyorum bakalım yumurta oluşmuşmu büyümüş mü bugun de gusul alacağım akşam kavuşayım kocama 7 günün sonunda

iyiyim canım sende ne var ne yok

beni bugün akıntı farkettim kendimde biraz önce ne anlama geliyor acaba onu çözmeye çalışıyorum

buz beyazı renginde ama yumurta akı kıvamında çektikçe uzuyor ?

merve canim Allah kabul etsin tabi ki önemli olan niyet internetten takip edince de kabul olur insaAllah bebegin hayirlisiyla saglicakla gelsin

cipscim netagif testlerde yanilma payi oluyor hcg ölctür bakalim

gercekten mi:26: ama canım benim anlamadıgım milletin adet gününden önce test te cıkıyo....demek ki var cıkıyo....anlamıyorum erkenden nasıl bellı oluyo hayret bişey

bazı insanların bünyesinden farkediyo yengemin 3 çocuğu var onn idrarda çıkmıyo nettede bak birsürü kşi var idrarda çımayıp kanda çıkan bence git bir kan ver olmassa dr gidersin neden olmadı diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…