- 4 Nisan 2013
- 3.099
- 830
- 123
çalışıyorum zaten çok fazla boş vaktim kalmıyor ama gözüm sürekli burada. her ne kadar oyalansam da aklımdan çıkmıyor ki(
aslında kk yı takip etmek insanı daha da sabırsız ve heyecanlı yapıyor sanki ya da sadece beni öyle yapıyor hehe..
Merhaba kızlar, aranıza yeni katıldım.
3 yıllık evliyim ve bu ay ilk kez korunmayı bıraktık, en son 17 aralıkta hastalanmıştım 2-5 ocak arası kahverengi lekelenme oldu, hazımsızlık ve yorgunlukta var bakalım bu ayın 12-14'ü arasında normalde hastalanmam gerekiyor, sizce bunlar gebelik belirtisi olabilir mi?
çalışıyorum zaten çok fazla boş vaktim kalmıyor ama gözüm sürekli burada. her ne kadar oyalansam da aklımdan çıkmıyor ki(
aslında kk yı takip etmek insanı daha da sabırsız ve heyecanlı yapıyor sanki ya da sadece beni öyle yapıyor hehe..
Canım tam sana tüm belirtileri yazdım gönderecekken baktım nette sıkıntı var, bekleyeyim dedim.. Lavaboya gittim o ara bi de baktım ne göreyimm.. Gelmişşş..Neyse hayırlısı, bi destan yazmıstım sana hevesli hevesli,, İyiki göndermemişim, ne tuhaf bişey ya tüm belirtiler var ama tık yok.. Kendini dinlemeyeceksin aslında, akışına bırakmak lazım, Allah'ım ne zaman nasip edecekse o zaman olucak.. İşte böyle.. Umarım sendeki belirtiler olumlu sonuç verir, ama çok da fazla takma derim...
Canım tam sana tüm belirtileri yazdım gönderecekken baktım nette sıkıntı var, bekleyeyim dedim.. Lavaboya gittim o ara bi de baktım ne göreyimm.. Gelmişşş..Neyse hayırlısı, bi destan yazmıstım sana hevesli hevesli,, İyiki göndermemişim, ne tuhaf bişey ya tüm belirtiler var ama tık yok.. Kendini dinlemeyeceksin aslında, akışına bırakmak lazım, Allah'ım ne zaman nasip edecekse o zaman olucak.. İşte böyle.. Umarım sendeki belirtiler olumlu sonuç verir, ama çok da fazla takma derim...
bnde varım bende
yaş 24, bat 18 ocak
Selam canlar ben geldim
Gecmis sayfalara bi bakayim kimler yeni gelmis..
Listeyi düzenleyelim
Sohbete daha sonra katilirim ancak
kizpar yarin saat 4 te asilamam var.cok heyecanliyim.agri sizi olur mu
hoşgeldin canımyaptın mı pazar alışverişini
Selam canlar ben geldim
Gecmis sayfalara bi bakayim kimler yeni gelmis..
Listeyi düzenleyelim
Sohbete daha sonra katilirim ancak
canım merhaba,
bende 15 aralık adet olmuştum sonra 26-31 aralık arası yumurtlama günümdü.. bu tarihler üzerinde yoğunlaştık.. bakalım inşallah olmuştur.. benimde karnımın alt tarafında bıçak sokar gibi ağrılar var.. birde bende senin gibi hazımsızlık yaşıyorum... ayrıca bugece sanki adet olduğumdaki gibi şiddetli ağrı saplandı karnıma...normalde bu şiddetli ağrı olduğunda 1-2 saate adet olurdum.. ama şu saatte kadar olmadım.. umutluyum inşallah sende bende umutlarımız karşılığı olur Allah büyük...
sende farklı belirtiler olursa yaz bende yazarım..
Hadi hayirlisi canim :)
Rabbim bebeginin sana tutunmasini nasip etsin insaAllah.
Agri sizi hakkinda hic bir bilgim yok canim.
Okuduklarimdan yola cikarak sadece asilamadan sonra fazla hareket etmemek gerekir diye biliyorum.
Canim yaptim evet.
Ispanaklari da suya koydum geldim.
Bugün ispanak ve eriste yapicam :)
Hanimlar lütfen alinmayin darilmayin.
Arka sayfalara baktim listeye eklenmek isteyenleri ekliyorum.
Yas ve bat yazanlari ekliyorum.
Sadece sohbet amacli gelenlerde hepsi hos gelmisler insaAllah hepimize nasip olsun bu mucize
Hadi hayirlisi canim :)
Rabbim bebeginin sana tutunmasini nasip etsin insaAllah.
Agri sizi hakkinda hic bir bilgim yok canim.
Okuduklarimdan yola cikarak sadece asilamadan sonra fazla hareket etmemek gerekir diye biliyorum.
Canim yaptim evet.
Ispanaklari da suya koydum geldim.
Bugün ispanak ve eriste yapicam :)
Hanimlar lütfen alinmayin darilmayin.
Arka sayfalara baktim listeye eklenmek isteyenleri ekliyorum.
Yas ve bat yazanlari ekliyorum.
Sadece sohbet amacli gelenlerde hepsi hos gelmisler insaAllah hepimize nasip olsun bu mucize
hoşgeldin cnm ne zamndır bebiş olundasın konu sahibi arkadaşımız seni de ekler gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?