Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

aynen aklından çıkmıyor ama bir yerdede konuşmak iyi geliyo arkadaş ortamı güzel kk nın seviyorum burayı

canım merhaba,
bende 15 aralık adet olmuştum sonra 26-31 aralık arası yumurtlama günümdü.. bu tarihler üzerinde yoğunlaştık.. bakalım inşallah olmuştur.. benimde karnımın alt tarafında bıçak sokar gibi ağrılar var.. birde bende senin gibi hazımsızlık yaşıyorum... ayrıca bugece sanki adet olduğumdaki gibi şiddetli ağrı saplandı karnıma...normalde bu şiddetli ağrı olduğunda 1-2 saate adet olurdum.. ama şu saatte kadar olmadım.. umutluyum inşallah sende bende umutlarımız karşılığı olur Allah büyük...
sende farklı belirtiler olursa yaz bende yazarım..

valla bnde burayı okuyunca dha çok heyecan yapıyorm bi yandanda rahatlıyorm duygular karışık ya biz kadınlar hiç bişeyi takmadan yaşayamayz herhlde :)

çok haklısın canım..
benim adet 15 ocak bakalımm.. test falan ypamıcyam düşünememeye çalışcam.. 15 ocağı bekliycem :)
Allah büyüktür canım inşallah tez zamanda nasip olur bizede...

bende burda biraz daha rahatlıyorum konuştukça paylaştıkça

Canım tam sana tüm belirtileri yazdım gönderecekken baktım nette sıkıntı var, bekleyeyim dedim.. Lavaboya gittim o ara bi de baktım ne göreyimm.. Gelmişşş.. Neyse hayırlısı, bi destan yazmıstım sana hevesli hevesli,, İyiki göndermemişim, ne tuhaf bişey ya tüm belirtiler var ama tık yok.. Kendini dinlemeyeceksin aslında, akışına bırakmak lazım, Allah'ım ne zaman nasip edecekse o zaman olucak.. İşte böyle.. Umarım sendeki belirtiler olumlu sonuç verir, ama çok da fazla takma derim...[/QUOTE]

çok haklısın canım..
benim adet 15 ocak bakalımm.. test falan ypamıcyam düşünememeye çalışcam.. 15 ocağı bekliycem :)
Allah büyüktür canım inşallah tez zamanda nasip olur bizede...

Selam canlar ben geldim
Gecmis sayfalara bi bakayim kimler yeni gelmis..
Listeyi düzenleyelim
Sohbete daha sonra katilirim ancak

kizpar yarin saat 4 te asilamam var.cok heyecanliyim.agri sizi olur mu

kizpar yarin saat 4 te asilamam var.cok heyecanliyim.agri sizi olur mu

Hadi hayirlisi canim :)
Rabbim bebeginin sana tutunmasini nasip etsin insaAllah.
Agri sizi hakkinda hic bir bilgim yok canim.
Okuduklarimdan yola cikarak sadece asilamadan sonra fazla hareket etmemek gerekir diye biliyorum.

hoşgeldin canım yaptın mı pazar alışverişini

Canim yaptim evet.
Ispanaklari da suya koydum geldim.
Bugün ispanak ve eriste yapicam :)

Hanimlar lütfen alinmayin darilmayin.
Arka sayfalara baktim listeye eklenmek isteyenleri ekliyorum.
Yas ve bat yazanlari ekliyorum.
Sadece sohbet amacli gelenlerde hepsi hos gelmisler insaAllah hepimize nasip olsun bu mucize

İnşallah bu ay kırmızıları görmeyiz.

Kizlar bugün 11 gibi hafif pembe geldi ama sonra gelen giden yok acaba geliol mu kirmizilar var mi böyle bi durumu olan

eline sağlık şimdiden. benim pazar cumartesi günü ya :/ geçen hafta da çıkamadım grip olduğumdan evde pek sebze olarak bişey kalmadı. markete gitmek en iyisi akşama eşim gelince. aslında hiç dışarı çıkasım yok evde kalıp dinlenmek istiyorum hep ama böyle giderse yakında evde yiycek birşey bulamıycaz

eline sağlık şimdiden. benim pazar cumartesi günü ya :/ geçen hafta da çıkamadım grip olduğumdan evde pek sebze olarak bişey kalmadı. markete gitmek en iyisi akşama eşim gelince. aslında hiç dışarı çıkasım yok evde kalıp dinlenmek istiyorum hep ama böyle giderse yakında evde yiycek birşey bulamıycaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…