Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

tatlım gercekten stres yapmıyorum ki.....çunku olmadıysa zamanı var demekki allah ne zaman izin verirse bılıyorum...veee bıraz kılo veririm dıyorum rahatım...ama gelen giden yok:26:

ya aklıma geç döllenme falan geliyor :S hala olmaması garip. böyle olur muydu hiç?

düzenlidir canım benim adetim.....ama bakalım sıcak banyo yaptım...vucudumda kan dolasımı olsunda adet olayım dıye...hayırlısı

dr gittin mi cnm gitmediysn geçiktirme cnm bende 3 ay önce gittim dr keşke daha önce gitseydim diyorum bende iki ay korundum sonra bıraktım

5 ay önce düzensizliğim oldu gittim doktora tahlliler yapıldı, ultrasona girdim, doktor herşey normal dedi. evliliğimin ilk aylarında idrar yolları enfeksiyonuyla çok uğraştım, çok şükür artık iyiyim. onun peşinede zaten düzensizlik oldu. düzene girdim artık. bundan sonrası Allah kerim. eşimi yollıcam doktora, ondan sonra da olmazsa gidecem tekrar doktora

Canim genelde bu akinti yumurta catladigi gün gelir diye biliyorum ben

canım bu şekilde benim yumurtlama zamanımda oluyor. ama bünyeden bünyeye değişebilir tabiki :/ bilemiyorum

kızlar adet döngü hesaba göre daha erken yumurtlama için 3-4 gün var daha bu kadar erken olması mümkün olabilir mi

ısımda bugün biraz düşmüştü aslında bak tereddüte düştüm şimdi

ama rengi şeffaf olmuyor muydu yumurtlama gününde internet hep şeffaf olur yazıyor? benim ki ise buz beyazı? farketmiyor mu?

KutsalAsk hadi canim hayirlisi insaAllah hersey yolunda gider sende yakin zamanda kavusursun bebegine :)

tarcin canim dedigim gibi yumurtan catlamis olabilir bugün..
bugünü iyi degerlendir mutlaka calisma olsun her ihtimale karsi :)

tuuba canim fotografinda ki gibi cici mi cici bebisler hepimize nasip olsun insaAllah :)
suan düzene girdiyse adetin sIKInti yapmadan düzenli bir sekilde calismalara devam et bakalim..
insaAllah Rabbim daha fazla bekletmeden gönderiri melegini :)

evet bugün izinliyim cnmda istemiyo zaten yemeğim var allahtan akşama kadar dinemik olurum koçişkoma enerjik olmam lazım

merve canim Allah kabul etsin tabi ki önemli olan niyet internetten takip edince de kabul olur insaAllah bebegin hayirlisiyla saglicakla gelsin

cipscim netagif testlerde yanilma payi oluyor hcg ölctür bakalim

aklıma gelıyor kanda baktırmak ama cesaretim yok canım:18:

bazı insanların bünyesinden farkediyo yengemin 3 çocuğu var onn idrarda çıkmıyo nettede bak birsürü kşi var idrarda çımayıp kanda çıkan bence git bir kan ver olmassa dr gidersin neden olmadı diye

gercekten mı bılmıyodum canım böyle olanları....evet bıkac gun daha beklıyımde dırek giderim doktora...senınde gelmedıler demi tatlım

Hepimizin inşallah canım bu kandilde dua etme olayı ne oldu canım edicez mi

Hepimizin inşallah canım bu kandilde dua etme olayı ne oldu canım edicez mi

Canim edelim insaAllah..
Ben zaten kuran okuyacagim..
Özelden bana herkes ismini göndersin isim ile anayim sizleri insaAllah

cipsim korkma canim..
sen suan zaten negatif olduguna dair inandirmissin kendini..
yine negatif cikarsa biliyordum zaten diyeceksin..
yok pozitif cikarsa mucize yasayacaksin :)

sadiye canim bende adetliyim ya bu hafta tembele yattim iyice..
esimde gececi..
ama haftaya yine temizlikti camasirdi isler bitmiyor ki :)

evet eşlerde önemli bnmkide gtmedi daha ama bu ay gidicek adet olursam bende pko var illet pko ama adetlerim filan düzenli fazla kilomda yok bilmiyorum nasip rabbim ol değince oucak işte

ay canım benim inşallahh inşallah..
bu ay ilk defa yumurt akı kıvamında şeffaf bi akıntım oldu hemde hesapladığım tarihte. ben 30-35günde bir adet görüyorum ve 16. gün 17. gün iki günde de oldu bende bu akıntı. eşimden ayrıydım değerlendiremedim 18. gün oldu birlikteliğimiz. bilmiyorum belki bi umut diye bekliyorum.

evet eşlerde önemli bnmkide gtmedi daha ama bu ay gidicek adet olursam bende pko var illet pko ama adetlerim filan düzenli fazla kilomda yok bilmiyorum nasip rabbim ol değince oucak işte

pkoda adet düzensizliği olmuyo mu ? evet canım Rabbim biliyo en doğru zamanı.

Hanimlar insaAllah pazartesi günü adetli olmayanlar bir birimiz icin dua edelim olur mu?

Ben kuran okuyacagim hayirli ve saglikli evlat icin insaAllah.

Fakat buradan isimlerimizi yazmayalim ne olur ne olmaz.

Duamiza katilmak isteyenler özelden isimlerini yazsinlar olmaz mi

evet evde 2 kişiyiz ama ordu yaşıyo sanki eşim dağınık biraz ev toplu oluyo o eve gelince her taraf batıyo nedense bnm ev büyük temizle temizle 2 güne anca bitiyo

akşama benim menüde de ıspanak var :)

canim o günden önce oldumu calisma?
hic ümidini kayebtme..
spermeler uygun ortamda 5 güne kadar yasayabiliyorlar..
bu ay olmadiysada insaAllah bir daha ki aya olur..
yine o akinti geldiginde iliski olmasina gayret edin..
esinde belki isini ona göre ayarlayabilir bilimiyorum..
ama ümidini kaybetme herseyden önemlisi Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün insaAllah

bi şey soracam bugün benm adetin14.günü normalde yumurtlama günm ancak nasıl anlayacam yumurtanın çatladığını. ayrıca adetin bitiminden hemn sonra akışkan şeffaf sümüksü bi akıntı oldu 3 gün sürdü sizce bu demek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…