- 5 Mart 2012
- 4.870
- 1.080
- 248
tarcin hos geldin canim sen nasislin :)
cipsim kendini strese sokma daha fazla geciktirirsin o zaman..
rahatlamaya calis o zaman bak hemen gelecek insaAllah :)
sadiyecim sende bir gün kendine izin ver ama sonra toparlan hemen tamam mi :)
nesyav canim sende hic üzülme insaAllah subati bekleyenlerle (yani benimle) hamis oldugunu ögrenirsin canim :)
mervecim sende bizim icin bol bol dua et emi :)
ya aklıma geç döllenme falan geliyor :S hala olmaması garip. böyle olur muydu hiç?
dr gittin mi cnm gitmediysn geçiktirme cnm bende 3 ay önce gittim dr keşke daha önce gitseydim diyorum bende iki ay korundum sonra bıraktım
Canim genelde bu akinti yumurta catladigi gün gelir diye biliyorum ben
canım bu şekilde benim yumurtlama zamanımda oluyor. ama bünyeden bünyeye değişebilir tabiki :/ bilemiyorum
tarcin hos geldin canim sen nasislin :)
cipsim kendini strese sokma daha fazla geciktirirsin o zaman..
rahatlamaya calis o zaman bak hemen gelecek insaAllah :)
sadiyecim sende bir gün kendine izin ver ama sonra toparlan hemen tamam mi :)
nesyav canim sende hic üzülme insaAllah subati bekleyenlerle (yani benimle) hamis oldugunu ögrenirsin canim :)
mervecim sende bizim icin bol bol dua et emi :)
merve canim Allah kabul etsin tabi ki önemli olan niyet internetten takip edince de kabul olur insaAllah bebegin hayirlisiyla saglicakla gelsin
cipscim netagif testlerde yanilma payi oluyor hcg ölctür bakalim
bazı insanların bünyesinden farkediyo yengemin 3 çocuğu var onn idrarda çıkmıyo nettede bak birsürü kşi var idrarda çımayıp kanda çıkan bence git bir kan ver olmassa dr gidersin neden olmadı diye
KutsalAsk hadi canim hayirlisi insaAllah hersey yolunda gider sende yakin zamanda kavusursun bebegine :)
tarcin canim dedigim gibi yumurtan catlamis olabilir bugün..
bugünü iyi degerlendir mutlaka calisma olsun her ihtimale karsi :)
tuuba canim fotografinda ki gibi cici mi cici bebisler hepimize nasip olsun insaAllah :)
suan düzene girdiyse adetin sIKInti yapmadan düzenli bir sekilde calismalara devam et bakalim..
insaAllah Rabbim daha fazla bekletmeden gönderiri melegini :)
Hepimizin inşallah canım bu kandilde dua etme olayı ne oldu canım edicez mi
Hepimizin inşallah canım bu kandilde dua etme olayı ne oldu canım edicez mi
5 ay önce düzensizliğim oldu gittim doktora tahlliler yapıldı, ultrasona girdim, doktor herşey normal dedi. evliliğimin ilk aylarında idrar yolları enfeksiyonuyla çok uğraştım, çok şükür artık iyiyim. onun peşinede zaten düzensizlik oldu. düzene girdim artık. bundan sonrası Allah kerim. eşimi yollıcam doktora, ondan sonra da olmazsa gidecem tekrar doktora
KutsalAsk hadi canim hayirlisi insaAllah hersey yolunda gider sende yakin zamanda kavusursun bebegine :)
tarcin canim dedigim gibi yumurtan catlamis olabilir bugün..
bugünü iyi degerlendir mutlaka calisma olsun her ihtimale karsi :)
tuuba canim fotografinda ki gibi cici mi cici bebisler hepimize nasip olsun insaAllah :)
suan düzene girdiyse adetin sIKInti yapmadan düzenli bir sekilde calismalara devam et bakalim..
insaAllah Rabbim daha fazla bekletmeden gönderiri melegini :)
evet kızlar bende katılırım dua ya
evet eşlerde önemli bnmkide gtmedi daha ama bu ay gidicek adet olursam bende pko var illet pko ama adetlerim filan düzenli fazla kilomda yok bilmiyorum nasip rabbim ol değince oucak işte
Canim edelim insaAllah..
Ben zaten kuran okuyacagim..
Özelden bana herkes ismini göndersin isim ile anayim sizleri insaAllah
cipsim korkma canim..
sen suan zaten negatif olduguna dair inandirmissin kendini..
yine negatif cikarsa biliyordum zaten diyeceksin..
yok pozitif cikarsa mucize yasayacaksin :)
sadiye canim bende adetliyim ya bu hafta tembele yattim iyice..
esimde gececi..
ama haftaya yine temizlikti camasirdi isler bitmiyor ki :)
Hadi hayirlisi canim :)
Rabbim bebeginin sana tutunmasini nasip etsin insaAllah.
Agri sizi hakkinda hic bir bilgim yok canim.
Okuduklarimdan yola cikarak sadece asilamadan sonra fazla hareket etmemek gerekir diye biliyorum.
Canim yaptim evet.
Ispanaklari da suya koydum geldim.
Bugün ispanak ve eriste yapicam :)
Hanimlar lütfen alinmayin darilmayin.
Arka sayfalara baktim listeye eklenmek isteyenleri ekliyorum.
Yas ve bat yazanlari ekliyorum.
Sadece sohbet amacli gelenlerde hepsi hos gelmisler insaAllah hepimize nasip olsun bu mucize
ay canım benim inşallahh inşallah..
bu ay ilk defa yumurt akı kıvamında şeffaf bi akıntım oldu hemde hesapladığım tarihte. ben 30-35günde bir adet görüyorum ve 16. gün 17. gün iki günde de oldu bende bu akıntı. eşimden ayrıydım değerlendiremedim18. gün oldu birlikteliğimiz. bilmiyorum belki bi umut diye bekliyorum.
pkoda adet düzensizliği olmuyo mu ? evet canım Rabbim biliyo en doğru zamanı.
ay canım benim inşallahh inşallah..
bu ay ilk defa yumurt akı kıvamında şeffaf bi akıntım oldu hemde hesapladığım tarihte. ben 30-35günde bir adet görüyorum ve 16. gün 17. gün iki günde de oldu bende bu akıntı. eşimden ayrıydım değerlendiremedim18. gün oldu birlikteliğimiz. bilmiyorum belki bi umut diye bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?