pazartesi karadayıyı izlerken bi bümle çok hoşuma gittİ: 'EN SON UMUT ÖLÜR BU HAYATTA'
Yok canim hatta yumurta catlamadan bir yada iki önce ki gün daha mantikli oldugunu söylüyorlar.
Spermeler catlamis yumurtayi beklemeyi daha cok seviyormuslar cünkü
Yumurtanin catladigi gün ve ondan sonra ki günde bir ümit diyorlar ve denenebilir diyorlar.
Ihtimal her zaman var canim :)
Rabbim ol desin yeter ki :)
niyetim birkaç gün önceden başlamaktı hatta eşime de hep söyledim ama grip olunca sürekli duş almak iyi olmaz diye kalkışmadık.
bi ümit bekliyorum artık Allahım en dogrusunu bilir, teşekkür ederim
Kesinlikle canim kirmizilar gelene kadar ümidimizi kaybetmiyoruz
hayirlisi olsun insaAllah..
bende heyecanlanmiyorum degil hani..
insaAllah haftaya bizimde calismalar baslayacak..
ben yumurtamin catladigini da anlamiyorum
bu sefer akintima biraz daha dikkat edecegim
amin inşallah
benimki şöyle oldu, ben zaten bekliyordum 16. güne. her zaman hesaplıyordum ama akıntım olduğunu hiç farkedemiyordum. bu ay nasıl olduysa o yumurta akı kıvamındaki akıntımdan bikaç gün önce fazla bi akıntım gelmeye başladı. ve sonra da onu gördüm zaten.
kaç günde bir adet görüyorsun canım sen ?
Selam kızlar hep aynı dertlerden muzdabiz rabbim dualarımızı kabul etsin 2 senedir deniyoruz pko var kilo vermem gerekiyo işte vermeye calısıyorum☺ ameliyat oldum lap ve histeroskopi 4 ay oldu yıne yok ıkı aydır duphaston kullanıyorum adetlerım duzelsın diye sogan suyuda içiyorum meryem sureside okuyorum ama yumurtlama günümü takip edemiyorum düzensiz oldugum için yani nasip olursa cok istiyorum evlat sahibi olmayı suan etrafımda 15 kişi var hamile😁😁😁 yüce rabbim hepinizin dualarını kabul etsin inşallah bu yıl bebekleniriz🙏🙏🙏
slm kızlarr..okuldan gelince fırsatını buulduğum an yazılanları okuyorum..yeni gelenler var sanırım onlara hoşgeldiniz diyoruumm..bir tavsiyede bulunmak istiyorum..BAŞIMA GELEN BİR ŞEY..GEÇEN AY İLK KEZ DENEMİTİK VE BEN NETTEN HABİRE HAMİLELİK BELİRTİSİ okuyordum..eşime de şu olurmuş bu olurmuş bende şu var bu var diye diye hamileyim diye alıştırdım kendimi..sonra kırmızılar gelince epey üzüldüm açıkçası..o yüzden adet geçmeden ya da kendiniz test yapmadan belirtilere göre umutlanmayın derim..ben bu ay öle yapacam kendimi psikolojik olarak çok inandırmışım öncekinde sonunda kötü oldum yanii..be adet olmadan belirtim olmaz pek arada sivilce çıkar yüzümde öle anlardım geçen ay uykum gelmeye başlamıştı çook yoruluodum göğüslerim hassaslaşmıştı vs. vs. ..bunlar adet belirtisi oldu yanii..umut edelim ama kendimizi inandırayalım tahlil sonucu olmadan derim..
Selam kızlar hep aynı dertlerden muzdabiz rabbim dualarımızı kabul etsin 2 senedir deniyoruz pko var kilo vermem gerekiyo işte vermeye calısıyorum☺ ameliyat oldum lap ve histeroskopi 4 ay oldu yıne yok ıkı aydır duphaston kullanıyorum adetlerım duzelsın diye sogan suyuda içiyorum meryem sureside okuyorum ama yumurtlama günümü takip edemiyorum düzensiz oldugum için yani nasip olursa cok istiyorum evlat sahibi olmayı suan etrafımda 15 kişi var hamile😁😁😁 yüce rabbim hepinizin dualarını kabul etsin inşallah bu yıl bebekleniriz🙏🙏🙏
Hos geldin canim nasilsin sende durumlar nasil :)Şeker ölçümü yaptırdınız mı?
Hos geldin canim nasilsin sende durumlar nasil :)
Hoşbulduk :)
Reglimin bitmesini bekliyorum, henüz hiç bir gelişme yok sanırım haftasonu çalışmalara devam ederiz :)
Chocolatechipsten haber var mı?
Çok yazı yazılmış, bulamadım arada.
geldim kızlar.. yeni gelen arkadaşlar hoşgelmiş :))
bu arada ben de varım duada beni de ekleyin :)
Hos geldin canim :)
Tamam canim insaAllah hafta sonu net bir sey ayarlariz :)
Arkadaslar ben son sayfayi göremiyoruuumm :26:
Suan konuya cevap vere gittigim icin en son mesaji görebiliyorum asagda :S
Mervecim hic bilemiyorum canim sen nasil uygun görürsen öyle yap?
Sonucta doktra gidince de belli olacak öyle degil mi?
HCG degerin yüksek olmasi kesin bir sonuc degil mi ki zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?