Zamanla gorucen canim ama cekersede bizede anlat esin bulmak icin neler yapti diye
Saka bir yana bazilari cok acaip seylere aseriyormus araba lastigi benzin kokusu filan
Hos geldin canim :)
Oyle bu gece herkes yogun sanirim
Bende esimi ise gonderdim simdi yatarim..
Pazar gunu arkadasim ve esi caya geleceklermis..
Acaba ne yapsam ki 4 kisilik
Telaslandim simdi
Hayırlı akşamlar kızlar ben Fatma 29 yaşındayım bu 3, ayım ama şimdiye kadar bir sonuç alamadım hakkımızda hayırlısı olsun bat 6 şubat inşallah bu ay olur hakkımızda hayırlısı
herkeslere iyi akşamlarr...
nasılsınız arkadaşlar? benim bugün regl günümdü geçti yarın da bekleyeceğim belki bir gün gecikir.
Nasılsın yavrum gelen giden var mı
Hayırlı akşamlar kızlar ben Fatma 29 yaşındayım bu 3, ayım ama şimdiye kadar bir sonuç alamadım hakkımızda hayırlısı olsun bat 6 şubat inşallah bu ay olur hakkımızda hayırlısı
selam canımevet herkes gitti galiba :26:
Telaslandim simdi
herkeslere iyi akşamlarr...
nasılsınız arkadaşlar? benim bugün regl günümdü geçti yarın da bekleyeceğim belki bir gün gecikir.
Canim hos geldin bat tarihleri cok yakin herkesin insaAllah pes pese hamis haberleri aliriz :)herkeslere iyi akşamlarr...
ne ciddi mi :S araba lastiği ne yaaa
Zamanla gorucen canim ama cekersede bizede anlat esin bulmak icin neler yapti diye
Saka bir yana bazilari cok acaip seylere aseriyormus araba lastigi benzin kokusu filan
Telaslandim simdi
Canim hos geldin bat tarihleri cok yakin herkesin insaAllah pes pese hamis haberleri aliriz :)
Bugun gelmemesi guzel bir isarer mesela :)
canim bilmiyorum ama oluyormus demek ki.. hatta galiba kk de okumustum oyle bir konu bi bak sen belki bulursun
hoş buldum kızlar:) internetten de erken gebelik testi aldıydım hala gelmedibir de ovulasyon testi varmış içinde. kırmızılar gelirse de o testleri uygulamak istiyorum. ilk kez yapacağım yapanlar varsa bu testi bana yardımcı olur herhalde inşallahhh
hiiiii mantarı çok severim. evde mantar da var. ben de isterim tarif amaaa...bu arada tuzlu da yapacaksan çok güzel mantarlı börek tarifim var, istersen mesaj atabilirim :) eşimin arkadaşları falan çok beğeniyorlar onu. yiyen kimseden olumsuz dönüt almadımama hepsi mantar severdi belki de o yüzden
hiiiii mantarı çok severim. evde mantar da var. ben de isterim tarif amaaa...
hayırlı geceler canlaruyuyacagım ben görüşürüz tekrar
hayırlı geceler canlaruyuyacagım ben görüşürüz tekrar
bu yazdığını kaçırmışım, şimdi gördüm benim de gözlerim kapanıyor ama ayrılamadım bir türlü buradan:) çok sağol canım inşallah gerek kalmaz ama gerekirse de başını ağrıtırımoluruz tabi canım ben bundan önceki ay kullanmıştım :) her türlü sorunu sorabilirsin bildiğim kadarıyla cevaplamaya çalışırım..
tşk ederim canım inşallah Rabbim herşeyi gönlümüze göre verirHayirli geceler canim aramiza hos geldin..
İnsaAllah bu ay guzel sonucu alirsin..
Beklemek cok zor..
Fakat elden baska bir sey gelmiyor..
Suan telefondan baglandigim icin listeye ekleyemiyorum..
Yarin duzenlerim ve senide eklerim insaAllah :)
Allah buyuk insaAllah kimsemizin kucagini bos birakmaz..
Bizimde ikinci deneme ve bende subati bekliyorum
geldim kızlar.. yeni gelen arkadaşlar hoşgelmiş :))
bu arada ben de varım duada beni de ekleyin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?