Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

herkeslere iyi akşamlarr...
nasılsınız arkadaşlar? benim bugün regl günümdü geçti yarın da bekleyeceğim belki bir gün gecikir.

ne ciddi mi :S araba lastiği ne yaaa

Hayırlı akşamlar kızlar ben Fatma 29 yaşındayım bu 3, ayım ama şimdiye kadar bir sonuç alamadım hakkımızda hayırlısı olsun bat 6 şubat inşallah bu ay olur hakkımızda hayırlısı

Hayirli geceler canim aramiza hos geldin..
İnsaAllah bu ay guzel sonucu alirsin..
Beklemek cok zor..
Fakat elden baska bir sey gelmiyor..
Suan telefondan baglandigim icin listeye ekleyemiyorum..
Yarin duzenlerim ve senide eklerim insaAllah :)
Allah buyuk insaAllah kimsemizin kucagini bos birakmaz..
Bizimde ikinci deneme ve bende subati bekliyorum

Nasılsın yavrum gelen giden var mı

iyiyim tatlım...sen nasılsın? ne gelen var ne giden bekliyorum bakalım

Hayırlı akşamlar kızlar ben Fatma 29 yaşındayım bu 3, ayım ama şimdiye kadar bir sonuç alamadım hakkımızda hayırlısı olsun bat 6 şubat inşallah bu ay olur hakkımızda hayırlısı

merhaba hoşgeldin...inş bebişin hemen gelir

selam canım evet herkes gitti galiba :26:

selam canım,gelirler belki birazdan

Hos geldin canim :)
Oyle bu gece herkes yogun sanirim
Bende esimi ise gonderdim simdi yatarim..

Pazar gunu arkadasim ve esi caya geleceklermis..
Acaba ne yapsam ki 4 kisilik
Telaslandim simdi

hoşbuldum canım,,,ben de yatıcam gözümden uyku akıyo...
salata tarzı tatlı tuzlu yaparsın bişeyler oohh cay mıs

nasılsınız arkadaşlar? benim bugün regl günümdü geçti yarın da bekleyeceğim belki bir gün gecikir.

ayy hadı ıns gelen giden olmaz

Canim hos geldin bat tarihleri cok yakin herkesin insaAllah pes pese hamis haberleri aliriz :)
Bugun gelmemesi guzel bir isarer mesela :)
ne ciddi mi :S araba lastiği ne yaaa

canim bilmiyorum ama oluyormus demek ki.. hatta galiba kk de okumustum oyle bir konu bi bak sen belki bulursun

bu arada tuzlu da yapacaksan çok güzel mantarlı börek tarifim var, istersen mesaj atabilirim :) eşimin arkadaşları falan çok beğeniyorlar onu. yiyen kimseden olumsuz dönüt almadım ama hepsi mantar severdi belki de o yüzden

Allahım gece gece hiç güleceğim yoktu

hoş buldum kızlar:) internetten de erken gebelik testi aldıydım hala gelmedi bir de ovulasyon testi varmış içinde. kırmızılar gelirse de o testleri uygulamak istiyorum. ilk kez yapacağım yapanlar varsa bu testi bana yardımcı olur herhalde inşallahhh

oluruz tabi canım ben bundan önceki ay kullanmıştım :) her türlü sorunu sorabilirsin bildiğim kadarıyla cevaplamaya çalışırım..

hiiiii mantarı çok severim. evde mantar da var. ben de isterim tarif amaaa...

hayırlı geceler canlar uyuyacagım ben görüşürüz tekrar

oluruz tabi canım ben bundan önceki ay kullanmıştım :) her türlü sorunu sorabilirsin bildiğim kadarıyla cevaplamaya çalışırım..
bu yazdığını kaçırmışım, şimdi gördüm benim de gözlerim kapanıyor ama ayrılamadım bir türlü buradan:) çok sağol canım inşallah gerek kalmaz ama gerekirse de başını ağrıtırım

ben de kaçıyorum mecburen, yarın erken kalkacağım maalesef ( böreğin tarifini yazarsan yarın alırım canım kusura bakma gözlerim kapanıyor. iyi geceler hepinize...

öncelikle şunu söyliyim tarifim göz kararı. yemekleri pek ölçüye göre yapmam da

1 kaşık kadar tereyağını eritip, 1 tane soğanı kavuruyorum. sonra büyük büyük doğradığım mantarları atıyorum kavurmaya devam. zaten onlar hemen suyunu salmaya başlıyor. biraz suyunu çekince ben kışlık hazırladığın domates soslarından katıyorum biraz göz kararı, 5-6 kaşığı buluyordur heralde biraz daha pişiriyorum, yani suyu pek kalmayana kadar. bu esnada tuzunu karabiberini atıyorum. sarımsak seviyorsanız birkaç diş sarımsak atın mantarı kavururken o zaman daha da bi tadından yenmiyor içini hazırladım onu soğumaya bırakıyorum.

bi paket yufkanın hepsini seriyorum üst üste, 8 e bölüyorum, sigara böreğininkiler gibi üçgen üçgen kalacak. yufkaları ıslatmak için hemen hemen yarım paket süte 2 yumurta biraz sıvı yağ koyuyorum. şimdi o kestiğim parçalarından 2 tanesine 1 börek sarıcam. ama o ikisinin arasını da sütlü karışımla sosluyorum. sonra geniş yerine mantar harçtan koyuyorum biraz onun üzerine de rende kaşar ekliyorum 1 tatlı kaşığı kadar. kenarlarından kıvırıp sarıyorum. yaprak sarması gibi ama dikdörtgen şeklinde oluyor börekler. yuvarlak yapmıyorum. hepsi bitince. sıra dış süslemeye geliyor börekleri önce o kalan sütlü sosta iyice heryerini ıslatıyorum banyo yaptırır gibi sonra galeta ununa buluyorum. yağlanmış tepsiye dizip doğru fırına yarım saate kadar börekler hazır afiyet olsun

tşk ederim canım inşallah Rabbim herşeyi gönlümüze göre verir

BEKLENEN GÜN GELECEKSE ÇEKİLEN ÇİLE KUTSALDIR

telefonumun internet bittiğinden yazamıyorum kızlar kocamın vınn aldım yarın güncellenecek bakiyem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…