Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

evet kesinlikleirşeylerle uğraşarak geçirmek lazım zamanı..bende örgü örüyorum iki taraflı giyilen bebek hırkası başladım bakalım becerecem mi?herkese hayırlı akşamlar....

Canim istersen bir kac gün daha bekle ondan sonra test yap ne dersin?

KizLaaaar ben yemek yapmaya gidiyorum görüsmek üzere
Canım eşn nerde çalışıyor. Kaçta geliyor. Ne yemek yaptı n komsum yemege gelcem bak

Kızlar merhaba aranıza yeni katıldım bende 2014 de anne olmak istiyorum allah isteyen herkeze nasip etsin:)))

Ewt cnm insülin direnci yüksek ilaç kullandım bidahada baktırmadım ilte yediklerime dikkat ediyorum ama baktırmam lazım dimii

Baktırsan iyi edersin. Bende de pko var doktor ilk şekere baktı, kilon da ondan kaynaklanıyor olabilir. Bebek olmadan önce kontrol ettir bence.

Bu konu bayağı aşağılara inmiş:)
Ecük yukarı çıksın bakem:)))

İyi akşamlar kızlarr:)

:) inanmadığımız anda çıkıp geliyor zaten. hadi bakalım inşallah hayırlısı olsun
Ne garip bi olay dimi.
Başka şeylerle ilgilenmek lazım. Kitap okuyorum o da yetmiyor anacım. Zaten bitti kitabım da. Bakıcam artık.

Benim bat 23 ocak canım:)
Biraz önce takvime baktım 2 hafta kalmış. Beklemeyince çabuk geçiyor.
Ya sen ne güzel namazlarını hiç geçirmiyorsun. Ben yapamıyorum. Bana biraz el uzatsan da namazımı daimi kılsam be canım...

Merhaba kamuran aynı gunlermis bat tarihimiz bişeler hissediyormusun buay a

Bu konu bayağı aşağılara inmiş:)
Ecük yukarı çıksın bakem:)))

İyi akşamlar kızlarr:)

iyi akşamlar canım market alışverişine gittik geldik eşimle. kasık ağrım hala devam ediyor benim
sizler napıyorsunuz

Öyle gorunuyo işkence olsa da beklemek beklicem
Canim biseylerle mesgul olmaya calis.
Kafani sadece hamilelige verme.
O zaman daha kotu etkilenirsin.
Bol bol dua et.
İnsaAllah hayirlisiyla bebegin gelecek :)
evet kesinlikleirşeylerle uğraşarak geçirmek lazım zamanı..bende örgü örüyorum iki taraflı giyilen bebek hırkası başladım bakalım becerecem mi?herkese hayırlı akşamlar....
Aa ne guzel canim.
MasAllah kolay gelsin.
Bana hirka cok zor gelir hic yapmadim simdiye kadar.
Hevesim var hala.
Bakalim ne zaman iplik ve sis almaya gidicem :)

Canım eşn nerde çalışıyor. Kaçta geliyor. Ne yemek yaptı n komsum yemege gelcem bak
Komsum esim sanayide 3 vardiye calisiyor.
Yani sabah-oglen-gece.
Bugun ispanak ve eriste yaptim :)
Kızlar merhaba aranıza yeni katıldım bende 2014 de anne olmak istiyorum allah isteyen herkeze nasip etsin:)))
Hos geldin canim :)
Amin amin insaAllah Rabbim hepimize nasip eder.
Canim benimde aksattigim oluyor.
Sonra dua ediyorum.
Allahim beni huzuruna kabul et diyorum.
Esimde sukurler olsun 5 vakit kilar.
Onuda gordukce bende kendimi toparlarim.
Gectigimiz aylarsa cok aksattim.
Araya adet donemi girince sogukluk geliyordu icime.
Cok sukur bir iki aydir tekrar duzenli kiliyorum.
Allahim dedigim gibi hepimizi huzuruna kabul etsin insaAllah :)
iyi akşamlar canım market alışverişine gittik geldik eşimle. kasık ağrım hala devam ediyor benim
sizler napıyorsunuz
Canim hos geldin :)
Esimi bekliyorum bende saati gelsin ise gondericem.
Alis verisinide yapmisin canim evde yiyecek sıkıntisi kalmamistir :))

iyi akşamlar kızlar

İyi aksamlar canim hos geldin.
Yeni bir haber var mi :)

evet canım kalmadı 1 aylık alışveriş yaptım artık evden çıkmasam da olur. günlük alınacakları o gelirken söylerim alır
ben de evde bol bol miskinlik edip dinleneyim

evet canım kalmadı 1 aylık alışveriş yaptım artık evden çıkmasam da olur. günlük alınacakları o gelirken söylerim alır
ben de evde bol bol miskinlik edip dinleneyim

Arada bi canin en olmadik seyleri ceksin ama bak

Hayırlı akşamlar kızlar ben Fatma 29 yaşındayım bu 3, ayım ama şimdiye kadar bir sonuç alamadım hakkımızda hayırlısı olsun bat 6 şubat inşallah bu ay olur hakkımızda hayırlısı

ahaha bilmem çeker mi ki

Zamanla gorucen canim ama cekersede bizede anlat esin bulmak icin neler yapti diye
Saka bir yana bazilari cok acaip seylere aseriyormus araba lastigi benzin kokusu filan

merhabalar topik sessiz kalmış

Hos geldin canim :)
Oyle bu gece herkes yogun sanirim
Bende esimi ise gonderdim simdi yatarim..

Pazar gunu arkadasim ve esi caya geleceklermis..
Acaba ne yapsam ki 4 kisilik
Telaslandim simdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…