Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

Düşününce birden bire hamilelik belirtileri çıkıyor bedenimde:))))
Ne ilginç bir beyindir, bütün vücuda yansıtıyor bebek istediğimi:))
Ama bu kez belirtiye falan inanmam..

Düşününce birden bire hamilelik belirtileri çıkıyor bedenimde:))))
Ne ilginç bir beyindir, bütün vücuda yansıtıyor bebek istediğimi:))
Ama bu kez belirtiye falan inanmam..

:) inanmadığımız anda çıkıp geliyor zaten. hadi bakalım inşallah hayırlısı olsun

kamuran hos geldin canim bat ne zamandi ki?
kesinlikle psikolojimiz hemen etkileniyor :)

mervecim tabii ki bak sen kuruntu yapmak icin yer ariyorsun kendine
iyi seyler düsün güzel seyler düsün Allahin izniyle saglicakla bebegini kucagina alacaksin :)

bu arada hala göremiyorum son sayfayi sebebini bilmiyorum giris cikis yaptim hala ayni :26:

Amin canım inşallah🙏🙏

evet bence de tamam relaxım
acaba modeme restart falan mı yapsan ki :S

canim bilmiyorum ki sadece bu konuda öyle diger takip ettigim topicte sorun yok

kızlar yiğenime şapka örmeye basladım...görseniz bayılırsınız bebnım cok hosuma gitti model

bitirince foto sunu koyarım

kızlar yiğenime şapka örmeye basladım...görseniz bayılırsınız bebnım cok hosuma gitti model

bitirince foto sunu koyarım

oh be oldu sonunda :)

canim kolay gelsin cok iyi yapmissin..
fotosonu bekliyoruz insaAllah :)

Modem bulanıyor ama çok değil göbeğimkaşınıyor .ve kasklarmda batma var. Belimde çabası acaba hamilemiyim midemde gaz yapıyor bilgisi olan varmı klomen kullandım ve kontrole gttğmde belim ağriyor diyince alttan ultrasyonla yumurtalara baktı guzel yumurtalarn defi gebelik olsaydı anlarmydı bisey demedi

Hos geldin canim :)
Tamam canim insaAllah hafta sonu net bir sey ayarlariz :)

Benide duaniza alın kizlar. Bende size dua ediyorum. . Iki gündür garip bişe yaşıyorum . Yemeği yedikten yarim saat aonra felaket bi acikma geliyor .haji oruc tutarizda son 1 saat kala böle fena olur midemiz ya öle hissediyorum sanki kazı çalışmaları var midemde acaba usttum mu ne yapsam iyi gelir

Hos geldin sersedam :)
Hm batina kac gün kaldi ki?
Belirtiler konusunda bir sey diyemem canim herkes farkli oluyor cünkü.
Adet belirtisini bazen hamilelik belirtisi olarak algilayip yanilabiliyoruz malesef.
InsaAllah bebegin gelmistir.
Adetin yakinsa hcg ni ölctürebilirsin

Canim sicak süt icsen iyi mi gelir acaba bilemedim ki?
Cok gecmis olsun canim.
Tabii ki bir birimize dua edelim insaAllah kabul olur

H b cnm aralığn 23 adet oldum 24. Klomen kullanım 28 aralık klomen bitti 3 gün sonra bir bel ağrısı tecrubesizimde bilmiyorum test se korkuyorum almaya ya ckmazsa

H b cnm aralığn 23 adet oldum 24. Klomen kullanım 28 aralık klomen bitti 3 gün sonra bir bel ağrısı tecrubesizimde bilmiyorum test se korkuyorum almaya ya ckmazsa

Canim istersen bir kac gün daha bekle ondan sonra test yap ne dersin?

KizLaaaar ben yemek yapmaya gidiyorum görüsmek üzere

Öyle gorunuyo işkence olsa da beklemek beklicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…