- 4 Nisan 2013
- 3.099
- 830
- 123
canim moralini yuksek tutmaya calis..
herseyden onemlisi moral..
bu ay olmadiysa bir daha ki ay olacak insaAllah...
suan evde elektrikler kesildi canim..
pc kapandi telden listeyi guncelleyemiyorum..
aksama degisirim bat tarihini canim..
sen esine esin sana destek olmasi gerek..
mervecim bende deniycem bi gun boregini insaAllah :)
günaydın kızlar bu sabah başladı galiba adetim ama deli olucam ben normalde hemen açılırım peçeteye silince azbişey geldi neden böyle oldum bu ay bilmiyorum efulim cnm sırayı bozcam ama bat 5 şubat yazarsan sevinirim bugün diyetisyen günm hiç cnm gitmek istemiyo ama mecbur gidicem akşama mrvdrml arkadşımın böreğini yapıcam inşallah terif defteimede şöyle yazdım MRVDRML arkadaşımın mantarlı böreği yazdım koçişim bilmiyo daha adet olduğumu akşama suratı nasıl olur bilmiyorum rtık alıştı garibim ben ne zamn sevidiricem gül yüzlümü bilmiyotum allahım bana tüm isteyenlere yşatsın o duguyu üzüntüden değilde mutluluktan dolsun inşallah
Gunaydinn :)
Hastanede annemin yogun bakimdan cikmasini bekliyrm kizlar ve hala adet olmadim
Dogum kontrol hapi sonrasi sanirim gecikme oluyorrbi fikriniz var mi birakinca sonraki ay gecikme yasayan var miii belim cok agrio
Hayirli sabahlar canlarim
Mervecim tarif icin cok tesekkür ederim :)
KutsalAsk insaAllah vinn'in olurda dönersin aramiza hemen :)
dgrpnr canim senden güzel haberler bekliyoruz :)
hamile listemiz kabarsin kabarsin kabarsiiin :))
SolAnahtari amin canim insaAllah.. Daha öncesinde korunuyormuydun sen :)
günaydınn hanımlarrr...
birçoğunuzz kızabilir...
dün akşam arkadaşımın ısrarı ile bir kadına gittik
göbek düşmesi, yürek kalkması, kasık kaldırma işini yapıomuş..daha doğrusu biliomuş ve sadece tanıdıklarına yapıyormuş..
neyse bana 3 ay önce sölemişti ben gitmem demiştim..ama dün karar verdim bir gidelim dedim
kadın karnımı ovdu sadece böle masaj yaptı yarım saat falan..
benim 3 yıl önce büyükbabam gözümüzün önünde aniden ölmesi ile sanki midemin orada kalp atardı..böle sürekli çırpınırdı..doktora gittik psikolga gönderdi..psikologta ilaç verdi kullanmadım..
kadın oraya elini bir koydu kızım senin yüreğin kalmış dedi..bu çok uzun zaman olmuş yerleşmiş dedi..o kalp gibi atan yeri tuttu tuttu göbeğime doğru indirdi..
ve şimdi atmıyor inanamıyorum..
ama 3 gün gitmem lazımmış..
yarın akşamda gideceğiz yine ovucam böle dedi..
birde senin rahmin ters dedi şok oldummmkasığında aşağı sarkmış dedi ağır kaldırmışsın dedi..kasığı rahmi duvarlamış spermler giremiyor içeri dedi..adetin bitince gel dedi o gün ovalıcaz yine ve tülbenle sarıcamki sıkı dursun dedi..eşinle ilişkiye gireceksin o gün ve ondan sonra 1 gün ara ile deneyin dedi..
bu ay tuttmazsa diğer aya yine gel dedi..
arkadaşımın götürdüğü 2 kişi hamile kalmış 2-3 ay içinde..
bir umut..
ama en azından şu kalp gibi atan şeyden 3 yıl sonra kurtuldummm
günaydın kızlar bu sabah başladı galiba adetim ama deli olucam ben normalde hemen açılırım peçeteye silince azbişey geldi neden böyle oldum bu ay bilmiyorum efulim cnm sırayı bozcam ama bat 5 şubat yazarsan sevinirim bugün diyetisyen günm hiç cnm gitmek istemiyo ama mecbur gidicem akşama mrvdrml arkadşımın böreğini yapıcam inşallah terif defteimede şöyle yazdım MRVDRML arkadaşımın mantarlı böreği yazdım koçişim bilmiyo daha adet olduğumu akşama suratı nasıl olur bilmiyorum rtık alıştı garibim ben ne zamn sevidiricem gül yüzlümü bilmiyotum allahım bana tüm isteyenlere yşatsın o duguyu üzüntüden değilde mutluluktan dolsun inşallah
Canim batlarimiz yakin seninde hafta sonuna dogru biter adetin heralde dimi?
Bakalim gercekten ne yapacak. :44:
Bende esimin olumlu düsüncelerinden moral almaya calisiyorum
çok geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin..
rica ederim canım :) bugün yapacakmışsın ellerine sağlık afiyet olsun şimdiden
canım böyle birşey var.. Annemin göbek düşmesi olmuştu yıllar önce biz de böyle çok yaşlı bir teyzeye çektirmiştik.. ama uzun süre yerleşince sürekli alışkanlık yaptığından tekrar kayıyor.. o yüzden kendine çok dikkat et elinden geldiğince ağır iş falan yapma bir süre, dinlen. inşallah şifa olur da Allahım tez zamanda bi bebek nasip eder sana da :)
Senin de şimdiden ellerine sağlık canım, inşallah beğenirsiniz :)
İnşallah Allahım seni de kocanı da güldürecek mucize nasip eder en kısa zamanda :)
günaydın sayfanın güzel bayanları :)
adetime 2 gün var bugün peçeteye kahverengi çok az leke bulaşmış test yaptım negatif çıktı sanırım adetim yolda geliyor:)
gerçi ateşimi de her sabah ölçüyorum henüz düşmedi
amin canım inş..herkez böle diyor..bu varmış ama ben hiç duymamıştım..insanın başına gelince neler duyuyor neler yapıyor..
ben başkası yaptırsa hayır yaptırma derdim kesin..ama başa gelince işler değişiyor işte
adetime 2 gün var bugün peçeteye kahverengi çok az leke bulaşmış test yaptım negatif çıktı sanırım adetim yolda geliyor:)
amin canım inş..herkez böle diyor..bu varmış ama ben hiç duymamıştım..insanın başına gelince neler duyuyor neler yapıyor..
ben başkası yaptırsa hayır yaptırma derdim kesin..ama başa gelince işler değişiyor işte
kızlar yaaaaaaa benım kırmızılar daha gelmedibugunde gelmezse 6 gün olucak.....
ben bu ay elımden geldıgı kadar olur mu olmaz mı dıye düşünmedim...her sabah actım müziğimi morelım cok yüksek tutdum...dualarımı ederken bu ay olucak allahın izniyle diye düşündüm yanı enerjımı yüksek tutup morelman ıyı olsu iyi düşün iyi olsun taktiğinden
yola cıktım...aksam yatarken bebegım olusuyo dıye düşündüm hemen uykuya daldım sabah uyandım bebegım gelcek diye aklımdan gecırdım...kendimi ev işlerime yemegime günlük planıma devam ettim...yanı oturup düşünüp durmadım...
size sorum acaba ben böyle yaparak kendimi strese sokmuş olmuş muyum...
yanı geceleri uykularımı kacırmadım düşünmekten hayatıma devam ettim gezmelerime gittim.kocamla haftasonlarımı degerlendirdim...
yanı takmadım.....
biri bişeyler yazsın lütfen....
kızlar yaaaaaaa benım kırmızılar daha gelmedibugunde gelmezse 6 gün olucak.....
ben bu ay elımden geldıgı kadar olur mu olmaz mı dıye düşünmedim...her sabah actım müziğimi morelım cok yüksek tutdum...dualarımı ederken bu ay olucak allahın izniyle diye düşündüm yanı enerjımı yüksek tutup morelman ıyı olsu iyi düşün iyi olsun taktiğinden
yola cıktım...aksam yatarken bebegım olusuyo dıye düşündüm hemen uykuya daldım sabah uyandım bebegım gelcek diye aklımdan gecırdım...kendimi ev işlerime yemegime günlük planıma devam ettim...yanı oturup düşünüp durmadım...
size sorum acaba ben böyle yaparak kendimi strese sokmuş olmuş muyum...
yanı geceleri uykularımı kacırmadım düşünmekten hayatıma devam ettim gezmelerime gittim.kocamla haftasonlarımı degerlendirdim...
yanı takmadım.....
biri bişeyler yazsın lütfen....
canım belki de bebeğim oluşuyor diye düşünmen ona göre yaşaman da aslında aklına takmış gibi olabilir :/ acaba o yüzden psikolojin mi geciktiriyor adetini, çünkü sen hep düzenli olduğunu söylemiştin. bence bu soru işaretleri için, bir kan testine git. eğer negatif olursa da bir doktora görün yani bu gecikmenin bir sebebi varsa çözüm bulmuş olursun.. Allahım hakkında hayırlısını versin.. hem idrar testini de yapalı oldu birkaç gün, evde de yeniden deneyebilirsin istersen
etkılemedıgımı düşünüyodum canım yakan testine gidip negatıfı görmek hem rezil olmak var hemde koçişkoma bunu yasatmak var...benım kızdıgım hala neden olmadı ..bu morelımı bozulyo
evet işte o korku kötü biliyorum ama, ben de düzenli oluyor şimdi 6 gün gecikti deyince ne bileyim ümitleniyorum. kocana haber vermeden gitsen benim gibi? olmluysa süpriz yaparsın olumsuz olursa üzülmemiş olur.. hem niye rezil olacakmışsın öyle düşünme :/ hamile değilsen de bi çözüm olsun adetin gelsin de yeni çalışmalara başlayabilin bence
evet tatlım düzenlidir saati saşmaz ilk adet oldugum yıllardan bu yana ama acaba böyle düşündüm bu ay kesin olucak dedim içimden,ama ona göre yasamadım...düzenli beslenmedim nerde zararlı sey var tükettim her zamanki gibiyani hamiş gibi yasamadım sadece arada böyle düşündüm...stres mi yaptım anlamadım....haklısın en iyisi ya kan testi yada beklemek:18:
Merhaba mervecim,
benimde adet tarihim 15 ocak fakat acayip bir miğde bulantısı geliyor.. kusmak yok fakat alnıma doğru bastırıyor.. hiç bunları yaşayan varmı.. aslında farkettim tatlı yiyince ve görünce bir garip oluyorum yani tiksinme gibi...allahım inşallah bebeğim oluşuyordur sebebibudur bilmiyorum ama hayatımda miğdesi bulanmayan ve kusamayan insalardanımm.. ama garip birşeyler var. birde karnımın alt tarafında karıncalanma ve kaşıntı var..
lütfen biiri cevap versin.
kızlar ben geldim kilo vermemişim(( koçişkoma uydum bu ay pasta yedim bi daha uymuycam ona neyse o kadar yol yürüdüm geldim ıslaklık hissettim yolda dedim söküldüm herhalde geldim yok akıntım gelmiş ben nie böyle oldum bu ay bilmiyorum acaba hayla yerleşemedimi benm bebiş diye düşünüyorum
verirsin canım üzülme
hadi inşallah yerleşmek için uğraşıyordur minik meleken son ne zaman test yapmıştın
salı yaptım lekenlendiğimin ertesi günü sonra kesildi bu sabah birdamla ddaha geldi şimdi gene yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?