Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

saol cnm o kadar üzülmedim ama genede insann içi buruk oluyo birdahaki aya nasip tmm cnm ne zamn isitiyosan değiştirirsin desene bu akşam börekler sofralarımızı şenlendrecek

canım hayırlısı olsun inş bidahaki aya inş bebişin gelir tatlım

Kizlar bizim elektrikler kesildi telinde sarji bitmek uzere aksam gelirim insaAllah yine..
Oglen sohbete gidicem..
Gorusmek uzere hamis haberleri ile gelin insaAllah

Gunaydinn :)

Hastanede annemin yogun bakimdan cikmasini bekliyrm kizlar ve hala adet olmadim

Dogum kontrol hapi sonrasi sanirim gecikme oluyorr bi fikriniz var mi birakinca sonraki ay gecikme yasayan var miii belim cok agrio

çok geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin..

rica ederim canım :) bugün yapacakmışsın ellerine sağlık afiyet olsun şimdiden

canım böyle birşey var.. Annemin göbek düşmesi olmuştu yıllar önce biz de böyle çok yaşlı bir teyzeye çektirmiştik.. ama uzun süre yerleşince sürekli alışkanlık yaptığından tekrar kayıyor.. o yüzden kendine çok dikkat et elinden geldiğince ağır iş falan yapma bir süre, dinlen. inşallah şifa olur da Allahım tez zamanda bi bebek nasip eder sana da :)

Senin de şimdiden ellerine sağlık canım, inşallah beğenirsiniz :)
İnşallah Allahım seni de kocanı da güldürecek mucize nasip eder en kısa zamanda :)

günaydın sayfanın güzel bayanları :)
adetime 2 gün var bugün peçeteye kahverengi çok az leke bulaşmış test yaptım negatif çıktı sanırım adetim yolda geliyor:)
gerçi ateşimi de her sabah ölçüyorum henüz düşmedi

Canim batlarimiz yakin seninde hafta sonuna dogru biter adetin heralde dimi?
Bakalim gercekten ne yapacak. :44:

Bende esimin olumlu düsüncelerinden moral almaya calisiyorum

amin canım inş..herkez böle diyor..bu varmış ama ben hiç duymamıştım..insanın başına gelince neler duyuyor neler yapıyor..
ben başkası yaptırsa hayır yaptırma derdim kesin..ama başa gelince işler değişiyor işte

Allahım hepimize hakkımızda ne hayırlıysa onu versin canım kırmızılar gelse de üzülme ki yeni döneme sıkı hazırlan

öyle tabi ki.. inşallah bu da senin şifan olur da biran önce kavuşursun meleğine

kızlar yaaaaaaa benım kırmızılar daha gelmedi bugunde gelmezse 6 gün olucak.....

ben bu ay elımden geldıgı kadar olur mu olmaz mı dıye düşünmedim...her sabah actım müziğimi morelım cok yüksek tutdum...dualarımı ederken bu ay olucak allahın izniyle diye düşündüm yanı enerjımı yüksek tutup morelman ıyı olsu iyi düşün iyi olsun taktiğinden
yola cıktım...aksam yatarken bebegım olusuyo dıye düşündüm hemen uykuya daldım sabah uyandım bebegım gelcek diye aklımdan gecırdım...kendimi ev işlerime yemegime günlük planıma devam ettim...yanı oturup düşünüp durmadım...

size sorum acaba ben böyle yaparak kendimi strese sokmuş olmuş muyum...

yanı geceleri uykularımı kacırmadım düşünmekten hayatıma devam ettim gezmelerime gittim.kocamla haftasonlarımı degerlendirdim...
yanı takmadım.....

biri bişeyler yazsın lütfen....

canım belki de bebeğim oluşuyor diye düşünmen ona göre yaşaman da aslında aklına takmış gibi olabilir :/ acaba o yüzden psikolojin mi geciktiriyor adetini, çünkü sen hep düzenli olduğunu söylemiştin. bence bu soru işaretleri için, bir kan testine git. eğer negatif olursa da bir doktora görün yani bu gecikmenin bir sebebi varsa çözüm bulmuş olursun.. Allahım hakkında hayırlısını versin.. hem idrar testini de yapalı oldu birkaç gün, evde de yeniden deneyebilirsin istersen

canım belki de bebeğim oluşuyor diye düşünmen ona göre yaşaman da aslında aklına takmış gibi olabilir :/ acaba o yüzden psikolojin mi geciktiriyor adetini, çünkü sen hep düzenli olduğunu söylemiştin. bence bu soru işaretleri için, bir kan testine git. eğer negatif olursa da bir doktora görün yani bu gecikmenin bir sebebi varsa çözüm bulmuş olursun.. Allahım hakkında hayırlısını versin.. hem idrar testini de yapalı oldu birkaç gün, evde de yeniden deneyebilirsin istersen

etkılemedıgımı düşünüyodum canım ya kan testine gidip negatıfı görmek hem rezil olmak var hemde koçişkoma bunu yasatmak var...benım kızdıgım hala neden olmadı ..bu morelımı bozulyo

etkılemedıgımı düşünüyodum canım ya kan testine gidip negatıfı görmek hem rezil olmak var hemde koçişkoma bunu yasatmak var...benım kızdıgım hala neden olmadı ..bu morelımı bozulyo

evet işte o korku kötü biliyorum ama, ben de düzenli oluyor şimdi 6 gün gecikti deyince ne bileyim ümitleniyorum. kocana haber vermeden gitsen benim gibi? olmluysa süpriz yaparsın olumsuz olursa üzülmemiş olur.. hem niye rezil olacakmışsın öyle düşünme :/ hamile değilsen de bi çözüm olsun adetin gelsin de yeni çalışmalara başlayabilin bence

evet tatlım düzenlidir saati saşmaz ilk adet oldugum yıllardan bu yana ama acaba böyle düşündüm bu ay kesin olucak dedim içimden,ama ona göre yasamadım...düzenli beslenmedim nerde zararlı sey var tükettim her zamanki gibi yani hamiş gibi yasamadım sadece arada böyle düşündüm...stres mi yaptım anlamadım....haklısın en iyisi ya kan testi yada beklemek:18:

anladım canım. o zaman stres yapmamışsın.. hadi bakalım ya hayırlısı olsun inşallah güzel birşeyler vardır

Merhaba mervecim,
benimde adet tarihim 15 ocak fakat acayip bir miğde bulantısı geliyor.. kusmak yok fakat alnıma doğru bastırıyor.. hiç bunları yaşayan varmı.. aslında farkettim tatlı yiyince ve görünce bir garip oluyorum yani tiksinme gibi... allahım inşallah bebeğim oluşuyordur sebebibudur bilmiyorum ama hayatımda miğdesi bulanmayan ve kusamayan insalardanımm.. ama garip birşeyler var. birde karnımın alt tarafında karıncalanma ve kaşıntı var..
lütfen biiri cevap versin.

selam canım.. Benim belirti olarak bulantılar başlamadı henüz tam anlamıyla. kasık be bel ağrım var sadece. Ama bünyeden bünyeye değişir tabiki belirtiler.. İnşallah Allahım gönlündekini karnına düşürmüştür. Hakkında hayırlısı olsun :) birkaç gün sonra erken gebelik testi yap bence

kızlar ben geldim kilo vermemişim (( koçişkoma uydum bu ay pasta yedim bi daha uymuycam ona neyse o kadar yol yürüdüm geldim ıslaklık hissettim yolda dedim söküldüm herhalde geldim yok akıntım gelmiş ben nie böyle oldum bu ay bilmiyorum acaba hayla yerleşemedimi benm bebiş diye düşünüyorum

verirsin canım üzülme
hadi inşallah yerleşmek için uğraşıyordur minik melek en son ne zaman test yapmıştın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…