Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

evde test varsa yine mi denesen ki canım :44:

yok cnm evde test bulundurmuyorum sonra hep yapıyorum diyegeçen ay 11 oldum 11 bekliyim diyorum geçince tabi o zmna kadar gelmesse yaparım bugün site böyleyavaş yoksa bnm pcde mi sorun var anlamadım kimsecikler yok hepsinin işi var galiba

hmmm tamam o zaman canım.. bekleyelim bakalım :)
evet biraz gariplik var sitede, kimseler de yok, ben de kalkıcam şimdi pc başından , biraz yokum, 2. cüzü dinliyim de geliyim

canım benim bundan 3-4 ay önce ilk bebek denediğim aylarda ilk defa 5 gün gecikmişti..testlerde nagatif çıkıodu ama hep kafamda acaba yalnışmı diodum..
halbuki o zamanlar daha stres bile yapmıodum..
sonra kanda baktırdım sonucu aldım 2 saat sonra adet oldum..doktora gittik doktor beyninin etkilediğini söledi..sen stres yapmadım desende aklın orda olunca beyin uyarıyor dedi..adet olamıosun dedi..

hmmm tamam o zaman canım.. bekleyelim bakalım :)
evet biraz gariplik var sitede, kimseler de yok, ben de kalkıcam şimdi pc başından , biraz yokum, 2. cüzü dinliyim de geliyim

tamam cnm bende temizlik yapıcam biraz üstten grşrz sonra

canım benim bundan 3-4 ay önce ilk bebek denediğim aylarda ilk defa 5 gün gecikmişti..testlerde nagatif çıkıodu ama hep kafamda acaba yalnışmı diodum..
halbuki o zamanlar daha stres bile yapmıodum..
sonra kanda baktırdım sonucu aldım 2 saat sonra adet oldum..doktora gittik doktor beyninin etkilediğini söledi..sen stres yapmadım desende aklın orda olunca beyin uyarıyor dedi..adet olamıosun dedi..

merhaba kızlarrr

son saatlere girdik aşılama için.eşim şimdi aradı tahlili vermiş.4te falan hazır olacakmış.ben de evdeyim işten izin aldım geldim.birşeyler atıştırdım.şimdi üstümü giyinip namaz kılıp biraz dua okumak istiyorum

ayyy hadi hayırlısı canım beklemeye devam edelim biz:18:

tatlım benimde korunmayı bıraktım ilk bıkac ay 5 gün ,7 gün gecıktı cünkü cok takıyodum...baktım böyle olmuyo relax olmaya basladım tıkır tıkr zamanında geldi ama bu ay sekti işte...sanırım benım yuzumden uzadı....neyse hemen adet olayımda bırdaha düşünmeyecem....
anlatabıldım mı isyancım yani hanı iyi düşün iyi olsun deriz ya ben oluyo olucak diye aklımdan 1 sn gecirirdim hayatıma dönerdim....demek ki bu bile etkılemiş

ne zaman canım aşılaman bende sana dua ederim canım inşallahh rabbim nasip etsin inşallaaaahhh

canım benim halamda yapıyor göbek çekme olayını ve emin ol işe yarıyor + olarak hiç bir yan etkisi de yok

anladım canım. o zaman stres yapmamışsın.. hadi bakalım ya hayırlısı olsun inşallah güzel birşeyler vardır

hayırlısı artık canım....senin adet günün gecti mi canım

ayyy hayırlısı canım ...ben de dua ederim inş hayırlısıyla istediginiz gibi olur hersey

merhaba kızlar nasılsınız

merhabalar canım iyiyim şükür sen nasılsın?

canım benim halamda yapıyor göbek çekme olayını ve emin ol işe yarıyor + olarak hiç bir yan etkisi de yok

canım benimde kayınvalidem belimden bardak çekicekti ama bende fazla omur var bu yüzden yaptırmadım korktum aslında bende inanıorum böyle şeylere dr gittiğimde bi kadın kızına çekmiş hemen hamile kalmış ama bilmiyorum işte

allah razı olsun cnm.5 e doğru olacak

dualarım seninle canım inşallah sonuç olumlu olur inşallahh bebişin göbüşüne gelir

regl m biran önce bitsede bizde çalışmalara başlasak yaa heyecanlanıyorum valla. hemen olurmu olmazmı bilmiyorum ama olmasını çok istiyorumm

regl m biran önce bitsede bizde çalışmalara başlasak yaa heyecanlanıyorum valla. hemen olurmu olmazmı bilmiyorum ama olmasını çok istiyorumm

ayy inş beklemezsinizz kuzucumm..stressiz bir bekleme dönemin olur inşşş

ayy inşş faydasıı olurr...sana yapıldımı pekii?

canım en küçük kafa takıntısı etkiliyor eminim artıkkk

ayy kuzum şansınn bol olsun inşşş. Allah yar yardımcın olsunnn

canım bu ay 7. denemem olucak inşallah olurda 7 ayda hamile kaldım diyebileyim

inş canım bu ay gelir bebişin....peki rutin kontrol için doktora gittin mi gittiginde neler yaptı muayene test olarak....

bende rutın kontrole gittimde vajınal muayene ve karından muayene etti,smear testi yapıldı...sorun yok dedi....eger üç-beş aya kadar olmazsa rahım fılmı cekıcez dedi.....

sana soruyorum cunkü baska yaptırmam gereken bıseyler var mı diye?

salı yaptım lekenlendiğimin ertesi günü sonra kesildi bu sabah birdamla ddaha geldi şimdi gene yok

sadiye canım ya benim de adetime 2 gün var sabah kasığıma ve belime ağrı girdi herhalde adetim geliyor dedim biraz leke geldi ama şimdi bişe yok .. ooffff hiç belirtim de yok ama kafam çok karıştı :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…