- 4 Nisan 2013
- 3.099
- 830
- 123
evde test varsa yine mi denesen ki canım :44:
yok cnm evde test bulundurmuyorum sonra hep yapıyorum diyegeçen ay 11 oldum 11 bekliyim diyorum geçince tabi o zmna kadar gelmesse yaparım bugün site böyleyavaş yoksa bnm pcde mi sorun var anlamadım kimsecikler yok hepsinin işi var galiba
evet tatlım düzenlidir saati saşmaz ilk adet oldugum yıllardan bu yana ama acaba böyle düşündüm bu ay kesin olucak dedim içimden,ama ona göre yasamadım...düzenli beslenmedim nerde zararlı sey var tükettim her zamanki gibiyani hamiş gibi yasamadım sadece arada böyle düşündüm...stres mi yaptım anlamadım....haklısın en iyisi ya kan testi yada beklemek:18:
hmmm tamam o zaman canım.. bekleyelim bakalım :)
evet biraz gariplik var sitede, kimseler de yok, ben de kalkıcam şimdi pc başından , biraz yokum, 2. cüzü dinliyim de geliyim
evet tatlım düzenlidir saati saşmaz ilk adet oldugum yıllardan bu yana ama acaba böyle düşündüm bu ay kesin olucak dedim içimden,ama ona göre yasamadım...düzenli beslenmedim nerde zararlı sey var tükettim her zamanki gibiyani hamiş gibi yasamadım sadece arada böyle düşündüm...stres mi yaptım anlamadım....haklısın en iyisi ya kan testi yada beklemek:18:
kızlar ben geldim kilo vermemişim(( koçişkoma uydum bu ay pasta yedim bi daha uymuycam ona neyse o kadar yol yürüdüm geldim ıslaklık hissettim yolda dedim söküldüm herhalde geldim yok akıntım gelmiş ben nie böyle oldum bu ay bilmiyorum acaba hayla yerleşemedimi benm bebiş diye düşünüyorum
canım benim bundan 3-4 ay önce ilk bebek denediğim aylarda ilk defa 5 gün gecikmişti..testlerde nagatif çıkıodu ama hep kafamda acaba yalnışmı diodum..
halbuki o zamanlar daha stres bile yapmıodum..
sonra kanda baktırdım sonucu aldım 2 saat sonra adet oldum..doktora gittik doktor beyninin etkilediğini söledi..sen stres yapmadım desende aklın orda olunca beyin uyarıyor dedi..adet olamıosun dedi..
merhaba kızlarrr
son saatlere girdik aşılama için.eşim şimdi aradı tahlili vermiş.4te falan hazır olacakmış.ben de evdeyim işten izin aldım geldim.birşeyler atıştırdım.şimdi üstümü giyinip namaz kılıp biraz dua okumak istiyorum
günaydınn hanımlarrr...
birçoğunuzz kızabilir...
dün akşam arkadaşımın ısrarı ile bir kadına gittik
göbek düşmesi, yürek kalkması, kasık kaldırma işini yapıomuş..daha doğrusu biliomuş ve sadece tanıdıklarına yapıyormuş..
neyse bana 3 ay önce sölemişti ben gitmem demiştim..ama dün karar verdim bir gidelim dedim
kadın karnımı ovdu sadece böle masaj yaptı yarım saat falan..
benim 3 yıl önce büyükbabam gözümüzün önünde aniden ölmesi ile sanki midemin orada kalp atardı..böle sürekli çırpınırdı..doktora gittik psikolga gönderdi..psikologta ilaç verdi kullanmadım..
kadın oraya elini bir koydu kızım senin yüreğin kalmış dedi..bu çok uzun zaman olmuş yerleşmiş dedi..o kalp gibi atan yeri tuttu tuttu göbeğime doğru indirdi..
ve şimdi atmıyor inanamıyorum..
ama 3 gün gitmem lazımmış..
yarın akşamda gideceğiz yine ovucam böle dedi..
birde senin rahmin ters dedi şok oldummmkasığında aşağı sarkmış dedi ağır kaldırmışsın dedi..kasığı rahmi duvarlamış spermler giremiyor içeri dedi..adetin bitince gel dedi o gün ovalıcaz yine ve tülbenle sarıcamki sıkı dursun dedi..eşinle ilişkiye gireceksin o gün ve ondan sonra 1 gün ara ile deneyin dedi..
bu ay tuttmazsa diğer aya yine gel dedi..
arkadaşımın götürdüğü 2 kişi hamile kalmış 2-3 ay içinde..
bir umut..
ama en azından şu kalp gibi atan şeyden 3 yıl sonra kurtuldummm
anladım canım. o zaman stres yapmamışsın.. hadi bakalım ya hayırlısı olsun inşallah güzel birşeyler vardır
merhaba kızlarrr
son saatlere girdik aşılama için.eşim şimdi aradı tahlili vermiş.4te falan hazır olacakmış.ben de evdeyim işten izin aldım geldim.birşeyler atıştırdım.şimdi üstümü giyinip namaz kılıp biraz dua okumak istiyorum
merhaba kızlar nasılsınız
ne zaman canım aşılaman bende sana dua ederim canım inşallahh rabbim nasip etsin inşallaaaahhh
canım benim halamda yapıyor göbek çekme olayını ve emin ol işe yarıyor + olarak hiç bir yan etkisi de yok
allah razı olsun cnm.5 e doğru olacak
dualarım seninle canım inşallah sonuç olumlu olur inşallahh bebişin göbüşüne gelir
kutsalcım sen ne zamandır bebiş istiyosun?
regl m biran önce bitsede bizde çalışmalara başlasak yaa heyecanlanıyorum valla. hemen olurmu olmazmı bilmiyorum ama olmasını çok istiyorumm
canım benim halamda yapıyor göbek çekme olayını ve emin ol işe yarıyor + olarak hiç bir yan etkisi de yok
ayyy hadi hayırlısı canım beklemeye devam edelim biz:18:
tatlım benimde korunmayı bıraktım ilk bıkac ay 5 gün ,7 gün gecıktı cünkü cok takıyodum...baktım böyle olmuyo relax olmaya basladım tıkır tıkr zamanında geldi ama bu ay sekti işte...sanırım benım yuzumden uzadı....neyse hemen adet olayımda bırdaha düşünmeyecem....
anlatabıldım mı isyancım yani hanı iyi düşün iyi olsun deriz ya ben oluyo olucak diye aklımdan 1 sn gecirirdim hayatıma dönerdim....demek ki bu bile etkılemiş
merhaba kızlarrr
canım bu ay 7. denemem olucak inşallah olurda 7 ayda hamile kaldım diyebileyim
regl m biran önce bitsede bizde çalışmalara başlasak yaa heyecanlanıyorum valla. hemen olurmu olmazmı bilmiyorum ama olmasını çok istiyorumm
canım en küçük kafa takıntısı etkiliyor eminim artıkkk
salı yaptım lekenlendiğimin ertesi günü sonra kesildi bu sabah birdamla ddaha geldi şimdi gene yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?