inş canım bu ay gelir bebişin....peki rutin kontrol için doktora gittin mi gittiginde neler yaptı muayene test olarak....
bende rutın kontrole gittimde vajınal muayene ve karından muayene etti,smear testi yapıldı...sorun yok dedi....eger üç-beş aya kadar olmazsa rahım fılmı cekıcez dedi.....
sana soruyorum cunkü baska yaptırmam gereken bıseyler var mı diye?
canım bana 2 kere hormone testi yapıldı vajinal muayene yapıldı işte son muayeneye regl olduğumda gittim dr polikistik olabilir dedi kesin bişey söylemedi pazartesi netleşecek bu 3. doktorum en çok bundan mennun kaldım ben smear veremedim speculum den korkuyorum çünkü yeni evliyken bi dr hart diye sokmaya çalıştı çatım dar olduğundan girmedi korktum çok bana da olmazsa Rahim filmi dedi eşim test vermedi daha olmazsa bu ay oda test verecek senin kaç ay oldu canım
benım 9 du....adetim gelirse 10. baslıcam canım...banada çatın cok dar dedi normal dogum kesinlikle yapamazsın dedi...
ama korkma desemde korkuyo insan spekulumdan ben acayıp korktum dua ediyodum doktor bakarken....
ben asıl rahim filminden cok korkuyorum:18: inş gerk kalmadan hamiş oluruz:18:
inş sendede pko yoktur tatlım...
benden bırsuru test ıstedı iste onları yaptırcam bı ara...senden troıd ıcın falan test istedi mi ?
benım 9 du....adetim gelirse 10. baslıcam canım...banada çatın cok dar dedi normal dogum kesinlikle yapamazsın dedi...
ama korkma desemde korkuyo insan spekulumdan ben acayıp korktum dua ediyodum doktor bakarken....
ben asıl rahim filminden cok korkuyorum:18: inş gerk kalmadan hamiş oluruz:18:
inş sendede pko yoktur tatlım...
benden bırsuru test ıstedı iste onları yaptırcam bı ara...senden troıd ıcın falan test istedi mi ?
off off geçmiyor günler..allahtan haftaya memlekete gitcem biraz stres atarım..daha 2 hafta var sonucu ogenmeye
23 0cak off off .. hiç biseyde hıssetmıyorum yaa herhalde bu ayda olmadısenin bat ne zaman canım
rahim filmini ve sperm testini aslında tedavinin başlarında mutlaka yaptırmak gerekiyor.benim 17 aylık tedavi sürecimde geçen sene mart ayında eşim tahlil yaptırdı geçtiğimiz ağustosta ben hsg çektirdim.ve hsg de sol tüpümde yapışıklık çıktı.solda iki kere yumurta elde edilmişti ama tutmadı bu sebeptenmiş işte...
tabi tabi troitlerde bişey yok kan tahlillerim normal canım bende o rahimfilminden çok korkuyorum ama olmazsa çektirecem napayım bayıltılanıda oluyormuş sanırım canım inşallah sen regl oldun mu
3 ay arayla evlenmişiz canım
off off geçmiyor günler..allahtan haftaya memlekete gitcem biraz stres atarım..daha 2 hafta var sonucu ogenmeye
rahim filmini ve sperm testini aslında tedavinin başlarında mutlaka yaptırmak gerekiyor.benim 17 aylık tedavi sürecimde geçen sene mart ayında eşim tahlil yaptırdı geçtiğimiz ağustosta ben hsg çektirdim.ve hsg de sol tüpümde yapışıklık çıktı.solda iki kere yumurta elde edilmişti ama tutmadı bu sebeptenmiş işte...
23 0cak off off .. hiç biseyde hıssetmıyorum yaa herhalde bu ayda olmadı
canım hemen umutsuzluğa kapılma olucak canım inşallah olucak bize de nasip edecek rabbim benim 2 şubat bat ben daha çooook bekleyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?