Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

canım bana 2 kere hormone testi yapıldı vajinal muayene yapıldı işte son muayeneye regl olduğumda gittim dr polikistik olabilir dedi kesin bişey söylemedi pazartesi netleşecek bu 3. doktorum en çok bundan mennun kaldım ben smear veremedim speculum den korkuyorum çünkü yeni evliyken bi dr hart diye sokmaya çalıştı çatım dar olduğundan girmedi korktum çok bana da olmazsa Rahim filmi dedi eşim test vermedi daha olmazsa bu ay oda test verecek senin kaç ay oldu canım

benım 9 du....adetim gelirse 10. baslıcam canım...banada çatın cok dar dedi normal dogum kesinlikle yapamazsın dedi...
ama korkma desemde korkuyo insan spekulumdan ben acayıp korktum dua ediyodum doktor bakarken....

ben asıl rahim filminden cok korkuyorum:18: inş gerk kalmadan hamiş oluruz:18:

inş sendede pko yoktur tatlım...

benden bırsuru test ıstedı iste onları yaptırcam bı ara...senden troıd ıcın falan test istedi mi ?

tabi tabi troitlerde bişey yok kan tahlillerim normal canım bende o rahimfilminden çok korkuyorum ama olmazsa çektirecem napayım bayıltılanıda oluyormuş sanırım canım inşallah sen regl oldun mu

3 ay arayla evlenmişiz canım

off off geçmiyor günler..allahtan haftaya memlekete gitcem biraz stres atarım..daha 2 hafta var sonucu ogenmeye

rahim filmini ve sperm testini aslında tedavinin başlarında mutlaka yaptırmak gerekiyor.benim 17 aylık tedavi sürecimde geçen sene mart ayında eşim tahlil yaptırdı geçtiğimiz ağustosta ben hsg çektirdim.ve hsg de sol tüpümde yapışıklık çıktı.solda iki kere yumurta elde edilmişti ama tutmadı bu sebeptenmiş işte...

eşim test deyince çok üzülüyo insanın psikolojisi bozulur diyo bende kıyamıorum ona inşallah gerek kalmaz ona teste ama digger ay mecbur yaptırcak canım senin ilk aşılaman mı

tabi tabi troitlerde bişey yok kan tahlillerim normal canım bende o rahimfilminden çok korkuyorum ama olmazsa çektirecem napayım bayıltılanıda oluyormuş sanırım canım inşallah sen regl oldun mu

yok canım olmadım daha

3 ay arayla evlenmişiz canım

evet şekerim

off off geçmiyor günler..allahtan haftaya memlekete gitcem biraz stres atarım..daha 2 hafta var sonucu ogenmeye

ayy hadı inş güzel haberle gelirsin inş

eşim test deyince çok üzülüyo insanın psikolojisi bozulur diyo bende kıyamıorum ona inşallah gerek kalmaz ona teste ama digger ay mecbur yaptırcak canım senin ilk aşılaman mı

hayırlısı canım...inş güzel sonuc alırsınız bu sefer

peki bu rahim filmi cok mu can yakıcı:18:

hanımlaaaaar ben geldiiiiimmmmmmm günlerdir nete giremiyorum gebelik haberimi aldım sonrasında grip virüsüyle yataklara düştüm su tv de söylenen agır virüs.yüksek ateşle yattım sabahlara kadar buz torbaları gezdi üstümde malum ilaç alamıyorum ya dha bugun basımı biraz kaldırabildim yastıktan.daha doktora gidemedim kızlaar :26:

sizleri de cok merak ettim gecmiş sayfaları okuycam simdi yavas yavas okuyabildiğim kadar.listemiz uzamıs baya masallah.özledim sizleri.........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…