sabah kalkınca hiç canım istemedi ki hem daha 1. aydan aşerme mi olur :S psikolojiktir diyor kardeşim falan. çünkü dün akşam dışarı çıkmıştık yemeğe orda tepsi tepsi kabak tatlısı götürüyorlarmış. ama ben görmemiştim de. kardeşim sen farketmemişsindir ama görmüşsündür o yüzden psikolojine yerleşmiştir dedi. :/ ayrıca aşerilen şeyler yenemzse ne oluyor bi bilginiz var mı?
kızlar bende duamı ettim hepimiz için ettim ALLAH IM KABUL ETSİN..İİ KANDİLLERRR.......
bu ayda olmadıbugun adet gördüm... allahımm sabretmek ne kadar zormuş ağlamaktan yoruldum 2 aydır hüsrana ugruyoruz
herkese hayırlı kandiller arkadaşlar.
Rabbim dualarımızı kabul eder inşallah.
nasılsınız ne var ne yok bakalım?
ben yeni bir aya ve folik aside başladım.
inşallah bu ay daha iyi olacak her şey inanıyorum.
bu gece dileklerinizi dileyip öyle uyuyun inşallah kabul olur.
bebek eksik dogar derler ama batıl inanc sonucta
olsun canı cekilen rüyaya giren gebelikte yenirse iyi olur der büyüklr hemen yeme ama hiç olmazsa tad bir kere
Yumurtlama gunlerinizi takip ediyor musunuz? Olmadi diye gereksiz yere kendinizi uzmeyin
Yumurtlama gunlerinizi takip ediyor musunuz? Olmadi diye gereksiz yere kendinizi uzmeyin
ay ben anlamıyorum ne zaman yumum günü oldugunu...o yuzden ates ölçmeye basladım bakalım...olmazsa ovu testlerinden alayım barı
Nasil kendi asilama yapmis oyle bisey nasil olacak ki
ben de korkuyorum aslında. sanki bu ay da olmayacak gibi geliyor. ne kadar zormuş meğer. Öyle Türk filmlerindeki gibi değilmiş:))
biz elimizden geleni yapalım gerisi Rabimin işi artık...
aynen o çok önemli. ovü testleri de internette gayet uygun fiyata var. eczanelerde çok pahalı da. ovülasyon testlerini kullanma başlayıp ilk ayda o olmadı 2. ayda hamile kalan çok kadın duydum
ayy spermleri şırıngaya çekip(iğnesiz) bacaklarınıda belinden kaldırıp içine sıkıyormuş bu şekilde denemiş bir kaç arkadaş hamile kaldık diyorlardı şok oldum bir kaç yerde duydum siteye yazmışlar:))) millet tekniği ilerletmiş:)
ıykkkk o ne yaaa... niye ne gerek var ki farkı neymiş kiii.. ay çok şaşırdım :)))
Huhuuuu ben geldiiim
Daha dogrusu geliyorum pc'yi acayim da rahay rahat yazayim
Huhuuuu ben geldiiim
aynen allaha kalmıs bişey...ama insan olsun istiyo hemen ama nerde türk filimlerinde öyle sadece
heralde kacırıyorum ben o gunlerı
Huhuuuu ben geldiiim
bi nevi kendi imkanıyla aşılama yapıyormuş
Sadece yumurtlama haftasi 2 gune bir kizlar. O da 4 kereye denk geliyor. Bitersiniz diger turlu😁
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?