Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

olsun canı cekilen rüyaya giren gebelikte yenirse iyi olur der büyüklr hemen yeme ama hiç olmazsa tad bir kere

kızlar bende duamı ettim hepimiz için ettim ALLAH IM KABUL ETSİN..İİ KANDİLLERRR.......

allah kabul etsin allah razı olsun

bu ayda olmadı bugun adet gördüm... allahımm sabretmek ne kadar zormuş ağlamaktan yoruldum 2 aydır hüsrana ugruyoruz

hayırlısı ağlama bilrim o kadar çok kaptırıyorki insan sonunda olacak diye beklerken hüsran üzüyor insanı. ama yinede üzülme

inşallah kabul olur hayırlısı ile

Yumurtlama gunlerinizi takip ediyor musunuz? Olmadi diye gereksiz yere kendinizi uzmeyin

ay ben anlamıyorum ne zaman yumum günü oldugunu...o yuzden ates ölçmeye basladım bakalım...olmazsa ovu testlerinden alayım barı

Yumurtlama gunlerinizi takip ediyor musunuz? Olmadi diye gereksiz yere kendinizi uzmeyin

aynen o çok önemli. ovü testleri de internette gayet uygun fiyata var. eczanelerde çok pahalı da. ovülasyon testlerini kullanma başlayıp ilk ayda o olmadı 2. ayda hamile kalan çok kadın duydum

ay ben anlamıyorum ne zaman yumum günü oldugunu...o yuzden ates ölçmeye basladım bakalım...olmazsa ovu testlerinden alayım barı

Canim ............ da yumurtlama tarihi hesaplayici var. Ya da baska sitelere de bakabilirsin. Hatirliyorsan son 3 reglini yazıyorsun sana yumurtlama günlerini soyluyor. Gun aşırı iliski oneriliyor. Bu yöntemle ben ilk ay hamile kaldım. Simdi de telefonuma adet takvimim diye bir uygulama indirdim. Ama fark yok sadece renkli bir şey. Ates olcmeyi saglikli bulmuyorum . Herkese bu özel gecede nasip olmasini diliyorum

ben ilk ay sadece ateş ölçtüm ama kesin değil sonuçta. bu ay da hem ateş ölçümü hem de ovulasyon testi yapacağım Allah kısmet ederse. ikisi birden olunca daha da kesinleşir diye düşündüm umarım kafam karışmaz daha beter. Bir de bu ay gün aşırı çalışma yapmayı planlıyorum.

Nasil kendi asilama yapmis oyle bisey nasil olacak ki

ayy spermleri şırıngaya çekip(iğnesiz) bacaklarınıda belinden kaldırıp içine sıkıyormuş bu şekilde denemiş bir kaç arkadaş hamile kaldık diyorlardı şok oldum bir kaç yerde duydum siteye yazmışlar:))) millet tekniği ilerletmiş:)

ben de korkuyorum aslında. sanki bu ay da olmayacak gibi geliyor. ne kadar zormuş meğer. Öyle Türk filmlerindeki gibi değilmiş:))
biz elimizden geleni yapalım gerisi Rabimin işi artık...

aynen allaha kalmıs bişey...ama insan olsun istiyo hemen ama nerde türk filimlerinde öyle sadece

aynen o çok önemli. ovü testleri de internette gayet uygun fiyata var. eczanelerde çok pahalı da. ovülasyon testlerini kullanma başlayıp ilk ayda o olmadı 2. ayda hamile kalan çok kadın duydum

heralde kacırıyorum ben o gunlerı

ıykkkk o ne yaaa... niye ne gerek var ki farkı neymiş kiii.. ay çok şaşırdım :)))

Huhuuuu ben geldiiim

Daha dogrusu geliyorum pc'yi acayim da rahay rahat yazayim

aynen allaha kalmıs bişey...ama insan olsun istiyo hemen ama nerde türk filimlerinde öyle sadece

heralde kacırıyorum ben o gunlerı

evet canım büyük ihtimalle. çnkü herkesin o kadar farklıymış ki. adeti biter bitmez 8. 9. günde yumurtlayan bile duydum yani düşün. ya 2 günde 1 yapcan ya da ovülasyon testi kesin çözüm 2 günde 1 de insan yılıyor bir süreden sonra :/

Sadece yumurtlama haftasi 2 gune bir kizlar. O da 4 kereye denk geliyor. Bitersiniz diger turlu😁

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…