evet yaa inşallahh
benimde randevuya 6 gün var.bekleyelim bencede canım.bi yanım git diyor merak ediyor ama gitmicem sanırım.hem kollarım mosmor oldu hem abartmıs mı oluyorum diye düşünüyorum
hayırlı kandiller canlarımmmmm allah gönlünüzdekini versin tez zamnda inşallh ben hayla adet olmadım dün 11 ve geçti akıntım çoğaltı bide sol tarafım sızlıyo arda bir göğüslerim şiş yarın testi trekrarlıycam çıkmassa perşembe sağlık ocağına gidicem kan testi vermek için bu arada dün kahve falımda hamile kadın çıktı çok şaşırdım bildiğin koca göbüşlü bişeydi sizler napıyonuz bakalım
evet evet abartıyoruz sanırım :/ ben de gitmiycem randevuyu bekliycem. sen benden önce göreceksin fasulye tanesini inşallah
hayırlı kandiller canlarımmmmm allah gönlünüzdekini versin tez zamnda inşallh ben hayla adet olmadım dün 11 ve geçti akıntım çoğaltı bide sol tarafım sızlıyo arda bir göğüslerim şiş yarın testi trekrarlıycam çıkmassa perşembe sağlık ocağına gidicem kan testi vermek için bu arada dün kahve falımda hamile kadın çıktı çok şaşırdım bildiğin koca göbüşlü bişeydi sizler napıyonuz bakalım
amin inş. Allah senin de gönlünün muradını tez zamanda verir inşallahnasıl dayanıp bekledin bu kadar gün ben çoktan kan tahliline koşmuştumm. çok sabırsızım benn
inşallah güzel sonuc alırsın canım
valla bende bilmiyorum ama geç döllenmeyse kanda bile çıkmıyolr dediler en az 7 gün geçsin öyle git dedi annem bide bizmn sağlık ocağı perşembe günü kan alıyo perşembeye kadar bekliyip gitcem senn kıntın varmı hani akıntı olunca rahim bebeğe yer ayarlıyomuş ya dün yoğun akıntım geldi anlamadım gitti
evet canım akıntım oluyor.. çok yoğun değil ama.
şimdi yok dün akşm tuvalete gittiğimde geldi beyaz şeffaf gibi şimdi hafif hafif geliyo
Hmmm :44: Annem özellikle bende çok rahat bir hamilelik geçirdiğini söyler. Ama sanırım annemle oturup uzun uzun konuşmalıyım bütün ayrıntıları
herkese selamlar
kandilimiz mübarek olsun şimdiden arkadaslar dua edelim birbirimizeeeee
beni de unutmayın dualarınızda
hayırlı kandiller arkadaşlar
benim de dün akşam baya ağrım oldu.yattığımda falan rahatsız edici hale geldi.sonra uyumuşum o halde.sabah wc ye kalktım yine başladı ağrım.şimdi de hafif hafif batmalar var.ama ortalarda bu ağrılar.rahim kısmında yani.sanki birşeyler kopup gelecek gibiydi içimden.bugün de çalışma vermişti doktor biz de çalıştıkama bundan sonra devam etmeyi düşünmüyorum.olduysa allah'tan zaten.
ben de akşama doğru dualarımı edeceğim.rabbaim açılan ellerimizi boş çevirmesin.benim ismim aysun bu arada.dualarınızda bana da yer verirseniz sevinirim
Merveciiim amiiin insaAllahSiz basi cektiniz bizide surukleyin pesinizden litfengg
KiZLar :26: listemizde ki deniz arkadasimizin kimyasal gebelik gecirdigi kesinlesmis.. insaAllah bu mubarek gunde onun icinde dua edelim :26:
şimdi yok dün akşm tuvalete gittiğimde geldi beyaz şeffaf gibi şimdi hafif hafif geliyo
Allahım isterse olur elbet.Canim kontrol olmakta elbet fayda var.
Ama kendine cok stres yapma.
Bir yerden itibaren sadece Allaha kalmis bir sey.
Bazisi sadece yumurta catladigi gun iliski yasiyor.
Hemen hamile kaliyor.
Bazisi her iki gun iliski yasiyor hamile kalmiyor.
Allahim ol desin yeter ki.
Biraz kendine moral vermeye calis canim.
Bilgi icin tesekkurler :)
Bana ates olcme yontemi biraz zor geliyor ya bilemedim :)
Canim ya tesekkur ederim tum topic arkadaslarimiz adina
İnsaAllah sevincimizi de huznumuzu de burda paylasiriz :)
Bende mutlaka bir seyler ormem lazim yaa
Hos geldin hazelcim.
Allah buyuk insaAllah onumuzde ki ay sende hamile kalirsin.
Burada aylardir bekleyenler var.
Hayta yillardir.
Rabbim hepimize sabir versin.
Hepimizin yuzu gulsun insaAllah.
Hos geldin dolunay :)
Esine cok gecmis olsun.
İnsaAllah bundan sonra ki calismalariniz hamilelik ile sonuclanir
Allahım isterse olur elbet.
Ben bu mübarek günde namaza başladım.
İnşallah bu kez hiç bırakmam...
Ben artık bu gebelik bölümüne girmicem canım.
Burada oldukça hiç aklımdan çıkmaz oldu..
Ben 1 yıllık evliliğimde bebeği hiç bu aralar istediğim gibi istemiyordum.
Dün gece uyurken eşime konuşmuşum ve bebeğimizin nasıl olabileceğini söylemişim.
Korkmuş o da besmele çekip durmuş.
Ben burada herkesin yazdığını okuya okuya daha da kötü olduğumu anlıyorum artık.
Ben hamile kaldığım gün inşallah sana bilgi veririm.
Sen de bana özel mesaj at hayırlı haberlerini.
Allah'a emanet ol canım..
canım bence sen hamilesin :26:
valla bilmiyorum cnm dha adet olmadım inşallah geliyodur yada gelmiştir bebişim annesinn tatlısı ayyy gelse dünya bnm olucakiyi işte bol bol bilgi alırsın canım
merhabalar hayırlı kandiller
hayırlı kandillerhadı inş bebiş gelir canım
ayyy üzüldüm ya...ama en azından sp..m ve yumurtada sıkıntı yok inş diğer ay olur denizin bebişi
hadi inş bebiş mi geliyo
chipsim üstteki msj sanaydı bi karısıklık oldu
ayyyyyy inşallh kuşum bende kendimi ilk defa bu kadar hamiş hissdiyorum bebiş varmış gibi geliyo ama nasip bebeğm bnledir bende artık huzuruma kavuşurum tek isteğim bu
merhabaa..aramızda tam bir yıl varmışş bizde ağustos 2013 de evlndik aralıkta bebek yapalım dedik ..inşALLAH TEZ ZAMANDA OLURR...
Canim kontrol olmakta elbet fayda var.
Ama kendine cok stres yapma.
Bir yerden itibaren sadece Allaha kalmis bir sey.
Bazisi sadece yumurta catladigi gun iliski yasiyor.
Hemen hamile kaliyor.
Bazisi her iki gun iliski yasiyor hamile kalmiyor.
Allahim ol desin yeter ki.
Biraz kendine moral vermeye calis canim.
Bilgi icin tesekkurler :)
Bana ates olcme yontemi biraz zor geliyor ya bilemedim :)
Canim ya tesekkur ederim tum topic arkadaslarimiz adina
İnsaAllah sevincimizi de huznumuzu de burda paylasiriz :)
Bende mutlaka bir seyler ormem lazim yaa
Hos geldin hazelcim.
Allah buyuk insaAllah onumuzde ki ay sende hamile kalirsin.
Burada aylardir bekleyenler var.
Hayta yillardir.
Rabbim hepimize sabir versin.
Hepimizin yuzu gulsun insaAllah.
Hos geldin dolunay :)
Esine cok gecmis olsun.
İnsaAllah bundan sonra ki calismalariniz hamilelik ile sonuclanir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?