Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

Cok garip bisey var bu ay adetim cok az geldi ve adetim bittiginden beri adet gibi sancim var hep.. Bi kac sabahtirda o agriyla uyaniyorum bu sabah bi ovulasyon testi yapayim dedim control.cizgisinden daha.koyu kopkoyu iki cizgi cikti.. Acaba yumurtluyomuyum ki yada hamilemiyim neyim kurt dustu icime.. esime diyorum ki acaba.. Baslarim keyfine diyo bosuna mi ameliyat oldu adam.. Yoktur ama ne bileyim.. Adetimin 20. Gunu bugun.. Yumurtluyorumdur heralde dimi ? Fikri olan var mi ??

yei ovülasyon dönemine girmişsin canım ya kaç günde adet döngün? genelde hamilelerin ovülasyon testleri hamile kaldıktan sonra çift çıkıyor ama senin zaten yeni yumurtlama dönemine girmişsin ne olur ne olmaz boş geçirme bir kaç günü değerlendir :))

aralik 27sinde asilama yaptirdim ocak 11de test yaptirdim sonuç 1.20 cikti negatif dediler doktorumu aradim 2 gün daha bekle adet olmazsan beni ara dedi sabah uyandim2 . 3 damla kahve rengi akinti oldu bu zamana kadar kanama olmadi sizce deyerim yükselebilirmi adetim dun olmasi lazimdi olmadi hamile olma ihtimalim varmi sizce

adetin geliyor olabilir mi çünkü aşılamadan 15 gün sonra test yapmışsın negatif çıkmış yine de sabret burada bir arkadaşın kan testinde negatif çıktı 2 gün sonra pozitif çıktı. hakkında hayırlısı olsun.
benim sorum olacak sana aşılama işlemi nasıl oluyor acıyor mu? bildiğim kadarıyla spermleri şırıngayla içinize m fışkırtıyorlar ? başka bir işlem oluyor mu ? teşekkür ederim :)

kızlar iyi akşamlar. doğurganlık haftam başladı sonunda
bu arada çocuğu olan var mı aramızda?

asilama normal muayene gibi agri oluyo kolay bende zor sanmistim ama agrisiz bi isles spermi siringayla rahim içine bosaltiyolar 10 dk işlem yapilan yatakta dinlendiriyolar sonrada 1 saat kadar odada dinlendiriyolar sonra eve geliyorsun ilk gün dinlen yeter dedi doktorum sonra normal hayatına devam edebilirsin dedi doktor test tarihine kadar pek yorucu is yapmadim yinede ben

açıklama için çok teşekkür ederim canım bu sitede bi kadın kendi aşılamasını kendi yapıp öyle hamile kalmış acaba dedim aynı yöntem mi :))

sen yinede yakın zamanda bir kabak tatlısı ye derim bence :)

merhaba canım gebelik testide yap desem sana :) evdeki testlerden yap en azından

bu arada hiç birşey boşa değildir. eşinin ileriki dönemlerinde sağlığı içinde gerekli bir durum

açıklama için çok teşekkür ederim canım bu sitede bi kadın kendi aşılamasını kendi yapıp öyle hamile kalmış acaba dedim aynı yöntem mi :))

nasıl olmuş o iiş nasıl yapmış ki ?

sen yinede yakın zamanda bir kabak tatlısı ye derim bence :)

sabah kalkınca hiç canım istemedi ki hem daha 1. aydan aşerme mi olur :S psikolojiktir diyor kardeşim falan. çünkü dün akşam dışarı çıkmıştık yemeğe orda tepsi tepsi kabak tatlısı götürüyorlarmış. ama ben görmemiştim de. kardeşim sen farketmemişsindir ama görmüşsündür o yüzden psikolojine yerleşmiştir dedi. :/ ayrıca aşerilen şeyler yenemzse ne oluyor bi bilginiz var mı?

bu ayda olmadı bugun adet gördüm... allahımm sabretmek ne kadar zormuş ağlamaktan yoruldum 2 aydır hüsrana ugruyoruz

bebek eksik dogar derler ama batıl inanc sonucta

bu ayda olmadı bugun adet gördüm... allahımm sabretmek ne kadar zormuş ağlamaktan yoruldum 2 aydır hüsrana ugruyoruz

inş bebişin kısa zamanda gelir

herkese hayırlı kandiller arkadaşlar.
Rabbim dualarımızı kabul eder inşallah.
nasılsınız ne var ne yok bakalım?
ben yeni bir aya ve folik aside başladım.
inşallah bu ay daha iyi olacak her şey inanıyorum.
bu gece dileklerinizi dileyip öyle uyuyun inşallah kabul olur.

hayırlı kandıller canım....
amin inş dualarımız kabul olur ben yarı karamsar yarı umutlu devam edıyorum hayatıma

inş bebişler gelir bu ay

Rabbim bu mubarek gece ins dualarimizi kabul eder ins rabbim bu gece hurmetine sana tez zamanda bir evlat verir sikma canini rabbimin bildigi bisey vardir vermiyorsa dua et bol bol bu gece

hayırlı kandıller canım....
amin inş dualarımız kabul olur ben yarı karamsar yarı umutlu devam edıyorum hayatıma

inş bebişler gelir bu ay

ben de korkuyorum aslında. sanki bu ay da olmayacak gibi geliyor. ne kadar zormuş meğer. Öyle Türk filmlerindeki gibi değilmiş:))
biz elimizden geleni yapalım gerisi Rabimin işi artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…