Cok garip bisey var bu ay adetim cok az geldi ve adetim bittiginden beri adet gibi sancim var hep.. Bi kac sabahtirda o agriyla uyaniyorum bu sabah bi ovulasyon testi yapayim dedim control.cizgisinden daha.koyu kopkoyu iki cizgi cikti.. Acaba yumurtluyomuyum ki yada hamilemiyim neyim kurt dustu icime..esime diyorum ki acaba.. Baslarim keyfine diyo bosuna mi ameliyat oldu adam.. Yoktur ama ne bileyim.. Adetimin 20. Gunu bugun.. Yumurtluyorumdur heralde dimi ? Fikri olan var mi ??
aralik 27sinde asilama yaptirdim ocak 11de test yaptirdim sonuç 1.20 cikti negatif dediler doktorumu aradim 2 gün daha bekle adet olmazsan beni ara dedi sabah uyandim2 . 3 damla kahve rengi akinti oldu bu zamana kadar kanama olmadi sizce deyerim yükselebilirmi adetim dun olmasi lazimdi olmadi hamile olma ihtimalim varmi sizce
kızlar dualarımı ettim.allah kabul etsin
asilama normal muayene gibi agri oluyo kolay bende zor sanmistim ama agrisiz bi isles spermi siringayla rahim içine bosaltiyolar 10 dk işlem yapilan yatakta dinlendiriyolar sonrada 1 saat kadar odada dinlendiriyolar sonra eve geliyorsun ilk gün dinlen yeter dedi doktorum sonra normal hayatına devam edebilirsin dedi doktor test tarihine kadar pek yorucu is yapmadim yinede ben
Allah kabul etsin canım şimdiden ellerine sağlık :))) Hayırlı kandiller
Kandilin mubarek olsun Allahım dualarını kabul etsin inşallah :)))
Kızlar bu arada bugün çok enteresan birşey olduGece uykumun arasında kabak tatlısı kokusuna uyandım töbe töbe :S sonra bir de uyku sersemi uyku sersemi etrafıma baktım noluyor mutfakta birşey mi açık unuttum yanıyor muyuz yoksa falan diye. ondan sonra da o kabak tatlısı kokusuyla daldım kaldım yine neydi ki bu ya çok enteresan
Cok garip bisey var bu ay adetim cok az geldi ve adetim bittiginden beri adet gibi sancim var hep.. Bi kac sabahtirda o agriyla uyaniyorum bu sabah bi ovulasyon testi yapayim dedim control.cizgisinden daha.koyu kopkoyu iki cizgi cikti.. Acaba yumurtluyomuyum ki yada hamilemiyim neyim kurt dustu icime..esime diyorum ki acaba.. Baslarim keyfine diyo bosuna mi ameliyat oldu adam.. Yoktur ama ne bileyim.. Adetimin 20. Gunu bugun.. Yumurtluyorumdur heralde dimi ? Fikri olan var mi ??
açıklama için çok teşekkür ederim canım bu sitede bi kadın kendi aşılamasını kendi yapıp öyle hamile kalmış acaba dedim aynı yöntem mi :))
sen yinede yakın zamanda bir kabak tatlısı ye derim bence :)
sabah kalkınca hiç canım istemedi ki hem daha 1. aydan aşerme mi olur :S psikolojiktir diyor kardeşim falan. çünkü dün akşam dışarı çıkmıştık yemeğe orda tepsi tepsi kabak tatlısı götürüyorlarmış. ama ben görmemiştim de. kardeşim sen farketmemişsindir ama görmüşsündür o yüzden psikolojine yerleşmiştir dedi. :/ ayrıca aşerilen şeyler yenemzse ne oluyor bi bilginiz var mı?
bu ayda olmadıbugun adet gördüm... allahımm sabretmek ne kadar zormuş ağlamaktan yoruldum 2 aydır hüsrana ugruyoruz
herkese hayırlı kandiller arkadaşlar.
Rabbim dualarımızı kabul eder inşallah.
nasılsınız ne var ne yok bakalım?
ben yeni bir aya ve folik aside başladım.
inşallah bu ay daha iyi olacak her şey inanıyorum.
bu gece dileklerinizi dileyip öyle uyuyun inşallah kabul olur.
bu ayda olmadıbugun adet gördüm... allahımm sabretmek ne kadar zormuş ağlamaktan yoruldum 2 aydır hüsrana ugruyoruz
hayırlı kandıller canım....
amin inş dualarımız kabul olurben yarı karamsar yarı umutlu devam edıyorum hayatıma
inş bebişler gelir bu ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?