Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

Canim atesimi olcmedim hic bilmiyorum düstümü. Insallah olmam

Gunaydin kizlar. Allah hepimizin dualarini kabul etsin ins. Benim bat 4 gun kaldi. cumartesi test yaptim ama ne yazikki goremedim ikinci cizgiyi. gerci testim erken gebelik testi diildi. ustunde beklenen adet tarihinde yapiniz yaziodu ama dayanamadim yaptim. Her ay sivilce cikan yanagimda yine olustu sivilcem bakalim ne olacak. eger bu ay olmazsa ovaluasyon testi alcam

Arkadaslar dualarimi ettim hepinizi andim...
Yarin adet günüm normalde adetten bi gece once adet olucagimi anlarim agrim olur simdilik hic bisey yok bakalim yarin ins olmam dualarinizi bekliyorum....

listeria hadi bize güzel haberler ver durumlar nasıl hakkında hayırlısı olsun canım dualarım seninle

Son düzenleme:
bnm kırmızlar geldi bu gidişle ben hamile kalamıcam nyse istemiyorm artk olmuyo isteynce napalm kısmet artk :'(

Günaydın günaydınnn ve günaydınnn

heyecanlı bekleyişlerin sonu hep mutlu güzel sonuçlansa ne güzel olurrr

herkesten mutlu haberler duymak istiyorumm inşallah

hamilelik ile adet belirtileri o kadar aynı ki birbirinden ayırdetmek imkansız birebir aynı adet gününüze kadar heyecanlı bekleyiş devam ediyor o yüzden

ancak ilişkilerinizi yaptınız ve yumurtlama günü geldi yumurtlama bitene kadar zaman zaman anlık batmalar oluyor yaşayanlar oldu mu bu şekilde?

belkide bu esnada sperm dölleniyordur buna yorulabilir belkide

günaydın kızlar sabah namazına kaktım bugn test yapcam dedim ya yaptım namazımı kıldım bakım edim ikisinn ortasına tek çizgi var bozuk yada negatif gene olmadı galiba dedim sabah uyndım testin kapağını açtım içinden dah yi görünür diye hani sıvınn dağıldığı yer varya hemen uzta silik bi çizgi var anlamadım gitti bugün tekrarlıycam

Evet canm 4 hftalık

maaşallah kan testine gittin mi doktora muayeneye gittin mi? yoksa gebelik testi mi şimdilik?

hamile olursam ve gebelik testinde görürsem 6 haftaya kadar doktora gitmeyi düşünmüyorum ben. çünkü öncesinde alttan bakmak istiyor.. sadece kan testi yaparım herhalde 5 haftalıkken sonra da 6 haftalıkken doktora giderim.

Son düzenleme:
bnm kırmızlar geldi bu gidişle ben hamile kalamıcam nyse istemiyorm artk olmuyo isteynce napalm kısmet artk :'(

üzülme cnm olmayınca hepimiz aynı kuşkuya kapılıyoruz ama bizimkiler birazcık nazlı olurutlaka bir gün rabbim hepimize sğalıklı evlatlar nasip eylesin

canm seni teskin edecek sözler bulamıyorum benim de her gördüğümde umudum kayboluyor ve gide gide istek azalıyor.neyi bekliyor yavrularımız gelmek için bilemiyoruz.inş tez zamanda gelirler

canım ben ne belirtiler gördüm de çıkmadı

benim ilk gebeliğimde adet gecikmesi belirtim oldu.çok takılmamak lazım yoksa kendimizi yıpratıyoruz

Dün özle gttik eşimle cnm kan testi yaptırdık pozitif çıktı doktr 4 hftlık dedi ama ultrasonla bakmadı 2 hfta sonraya gün verdi

hayırlısı canım emin olmadan eşine söyleme.üzülebilir.testler kiminde çabuk gösteriyor kiminde sonuç belirtmiyor.biraz daha bekleyelim bakalım.bat ne zamandı senin

Canım silik bir çizgi varsa pozitftr bndede öle oldu gecen hafta ocak 8 yaptım çok çok silkti belli bile olmuyodu ışığa tutp bakıyodk 2 gn snra tekrar yaptım birz daha belirdi sonra ayın 11 bdha yaptım dahada belirgindi pazr sabh yaptım en son ikiside eşitti kan verdk ve poztf olduğunu ögrendk silik çizgileri es geçmeyin arkdşlr bnm bide gögslermde fena kaşıntı oldu gecen sabh bulantıları başldı ama yinede bn umursamamıştım =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…