canım senin 2. bebiş mi?
benim 1 kızım var.
bu ay 2. deniyoruz Allah izin verirse beklemedeyim
ateşin düştü mü yumurtlama dönemi ile karşılaştırdığında? yoksa aynı mı gidiyor? belki ordan anlaşılabilir. hakkında hayırlısı olsun
Arkadaslar dualarimi ettim hepinizi andim...
Yarin adet günüm normalde adetten bi gece once adet olucagimi anlarim agrim olur simdilik hic bisey yok bakalim yarin ins olmam dualarinizi bekliyorum....
Evet canm 4 hftalık
bnm kırmızlar geldi bu gidişle ben hamile kalamıcam nyse istemiyorm artk olmuyo isteynce napalm kısmet artk :'(
bnm kırmızlar geldi bu gidişle ben hamile kalamıcam nyse istemiyorm artk olmuyo isteynce napalm kısmet artk :'(
Günaydın günaydınnn ve günaydınnn
heyecanlı bekleyişlerin sonu hep mutlu güzel sonuçlansa ne güzel olurrr
herkesten mutlu haberler duymak istiyorumm inşallah
hamilelik ile adet belirtileri o kadar aynı ki birbirinden ayırdetmek imkansız birebir aynı adet gününüze kadar heyecanlı bekleyiş devam ediyor o yüzden
ancak ilişkilerinizi yaptınız ve yumurtlama günü geldi yumurtlama bitene kadar zaman zaman anlık batmalar oluyor yaşayanlar oldu mu bu şekilde?
belkide bu esnada sperm dölleniyordur buna yorulabilir belkide
maaşallah kan testine gittin mi doktora muayeneye gittin mi? yoksa gebelik testi mi şimdilik?
hamile olursam ve gebelik testinde görürsem 6 haftaya kadar doktora gitmeyi düşünmüyorum ben. çünkü öncesinde alttan bakmak istiyor.. sadece kan testi yaparım herhalde 5 haftalıkken sonra da 6 haftalıkken doktora giderim.
günaydın kızlar sabah namazına kaktım bugn test yapcam dedim ya yaptım namazımı kıldım bakım edim ikisinn ortasına tek çizgi var bozuk yada negatif gene olmadı galiba dedim sabah uyndım testin kapağını açtım içinden dah yi görünür diye hani sıvınn dağıldığı yer varya hemen uzta silik bi çizgi var anlamadım gitti bugün tekrarlıycam
Eki Görüntüle 930302 bakın kızlar testim böyle çıktı görünüyou ki saçmasapan
günaydın kızlar sabah namazına kaktım bugn test yapcam dedim ya yaptım namazımı kıldım bakım edim ikisinn ortasına tek çizgi var bozuk yada negatif gene olmadı galiba dedim sabah uyndım testin kapağını açtım içinden dah yi görünür diye hani sıvınn dağıldığı yer varya hemen uzta silik bi çizgi var anlamadım gitti bugün tekrarlıycam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?