- 4 Nisan 2013
- 3.099
- 830
- 123
hayırlısı canım emin olmadan eşine söyleme.üzülebilir.testler kiminde çabuk gösteriyor kiminde sonuç belirtmiyor.biraz daha bekleyelim bakalım.bat ne zamandı senin
eşime kan tahliinde çıkarsa söylerim zaten 11 di ama ara ar bir damla kanamalarım oldu şimdi hiç bişey yok akıntım var az o kadar bnmki nazlı zaten 13 aydır onu bekliyorum bi kendini gösermiyo kinci
Canım silik bir çizgi varsa pozitftr bndede öle oldu gecen hafta ocak 8 yaptım çok çok silkti belli bile olmuyodu ışığa tutp bakıyodk 2 gn snra tekrar yaptım birz daha belirdi sonra ayın 11 bdha yaptım dahada belirgindi pazr sabh yaptım en son ikiside eşitti kan verdk ve poztf olduğunu ögrendk silik çizgileri es geçmeyin arkdşlr bnm bide gögslermde fena kaşıntı oldu gecen sabh bulantıları başldı ama yinede bn umursamamıştım =)
Dün özle gttik eşimle cnm kan testi yaptırdık pozitif çıktı doktr 4 hftlık dedi ama ultrasonla bakmadı 2 hfta sonraya gün verdi
cnm bnmde göğüslerimin ucları filan kaşınıyo bide acayip şiştiler elimi sürünce içinden yanıyo gibi geliyo ağrıyolar silik çizgi var ama bnmki anormal biraz aralarında baya açıklık var o yüüzden bi daha yapıcam bugün inşallh vardır bebişim
canm seni teskin edecek sözler bulamıyorum benim de her gördüğümde umudum kayboluyor ve gide gide istek azalıyor.neyi bekliyor yavrularımız gelmek için bilemiyoruz.inş tez zamanda gelirler
cnm bnmde göğüslerimin ucları filan kaşınıyo bide acayip şiştiler elimi sürünce içinden yanıyo gibi geliyo ağrıyolar silik çizgi var ama bnmki anormal biraz aralarında baya açıklık var o yüüzden bi daha yapıcam bugün inşallh vardır bebişim
aynen öyle yakamoz 6 haftalıktan önce vajinal muayenede ancak görülebiliyor bebişcik
doktorun büyük ihtimal bu sebeple 2 hafta sonra gel ultrasonla bakalım demiştir
tam adet dönemindesin şuan demek hım hımm
hayırlı olsun canım tebrikler gözün aydın
gün aşırı ilişki ile mi hamile kaldın?
amin 11 ay oldu artk bna çok geliyor bilmiyorm allh sabır versin bze ne diyiyim
Yokkk beh canm bnde anlmdm aslında ne zamn oldu yumrtlma dönemi faln hç hesplmadm ki bu ay isteğe göre davrandm hftada 2 kez faln olmştr
geçmiş tarihi batının.peki kanamalr kıpkırmızı mı geldi.başka belirtin var mı canım
kadınlar ne zaman hamile kaldıklarını hissederlermiş
bak en güzeli olmuş hesap kitap olmadan doğaçlama hamile kalmışsınn süperrr
amin canım.senin de düşüğün mü olmuştu
böyle akıntımla karışık ilk gün iğne çok az eldi akşama aynı şekilde aradn birkaç gün geçti akşamına kahverengi gibi gldi o sabahta bir damla geldi adetimden iki gün önceydi ama feci belim ağrıyodu adet günmde bel ağrısı bide yürürken filan sol tarafta genital bölgeden bacağımın alt kızmına kadar ağrım vardı ama adet olmadım çok kırmızı değildi
yok canım bnde hç bebek olmadı
asilama yaptirali 18 gün oldu dun sabak 1. 2 damla kahve rengi akinti geldi gece 11 gibide 2 damla pembe akinti oldu simdi yini 2. 3 damla akinti geldi durdu çok sancim var kasiklarimdan duramiyorum nedendir aceba böyle olan varmi aranizda
Rabbim inş kucağını evlatlarla doldurur.
evin içinde sağa sola gidip de bizi çıldırtsınlar razıyım
geceleri uyutmasın,altını her daim kirletsin,nazlı olsun,şımarık yaramaz olsun kafamı şişirsin
ama bizim evladımız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?