- 4 Nisan 2013
- 3.099
- 830
- 123
benim yerleşme kanamam 3 gün sürmüştü sana fikir olsun diye anlatayım.adet oldum sandım pembemsi akıntım geldi.ped kattım 3 gün durdu.adete daha bir hafta falan vardı.erken oldum diye düşündm.adet de 2 gün geçince ve gaz,metalik tad,yan taraflarıma yatamama gibi şikayetlerim olunca gittm kan testi yaptırdım.1121 di yanlış hatrlamıyorsam hamileydim
sonra 15.haftada cinsiyetini öğrenmeye gittik kalp atışı alınmadı.kaybettim kuzumu.1 sene 1 ay geçti olmadı.
Rabbim en kısa sürede hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin bizlere
oyy kıyamam yaaa rabbim kimseyi evlatla sınamasın aratmasn rabbim hiçbirimize canım. ümitsizliğe kapılmak yok
canım üstünden 18 gün geçmişse ya adetsin ya hamile.öğrenebilirsin aslında yaptırmadım aşılama yapan forumlara yazabilirsin sağlıklı bilgi için eğer 2 gün içinde olmazsan bi şeyler olabilir
Listeye benide ekleyin
23 yasindayim
bat 24 ocak
saygilar..
benide eklermisiniz kızlarrrr
28 yaşındayım
bat 6 şubat
Gunaydin kizlar. Allah hepimizin dualarini kabul etsin ins. Benim bat 4 gun kaldi. cumartesi test yaptim ama ne yazikki goremedim ikinci cizgiyi. gerci testim erken gebelik testi diildi. ustunde beklenen adet tarihinde yapiniz yaziodu ama dayanamadim yaptim. Her ay sivilce cikan yanagimda yine olustu sivilcembakalim ne olacak. eger bu ay olmazsa ovaluasyon testi alcam
Herkze Günaydın Kızlar Geçmiş kandiliniz mübarek olsun
ayyyy üzüldüm cnmallah sabır versin cennette buluştursun siziher düşen bebeğe isim koycakmışsın öbür tarafta isiyle çağırılsın diye benmde birkaç damla oldu cnm araştırdım bnm gibi olanlarda var inşallh yerleşmedir allahım sana bana tüm bebk isteyen arkadaşlarıma sağlıklı evlat versin tez zamnada
asilamanin 15 ci günü test yaptirdim 1.20 cikti doktorumuz aradim 2 daha bekle adet olmazsan beni ara dedi ya simdi 1 2 damla olup duruyor çok şiddetli sancim var bende normalde hic sanci olmaz adetlerinde sanciya anlam veremiyorum
Çok zor bi şey gerçekten.benim annemin 14 sene olmamış sebepsiz.15.sene ablam sonra sırayla biz olmuşuz.
kısmetimiz nasibimiz nerdeyse inş çabuk gelir de bizi bulur.
Evlat kokusunu hissetmek isteyen o kadar çok anne adayı var ki.
annelik yapmak bir canlıya bakmak onda sevgiyi gidermek isteyen...
Dua ediyoruz yeter ki hayırlı,sağlıklı olsun diyoruz.önceleri takvalı da diyordum onu duamdan çıkardım ağır olur hiç gelmez diye
geriye hayırlı ve sağlıklı evlat istemek kaldı
bnm kırmızlar geldi bu gidişle ben hamile kalamıcam nyse istemiyorm artk olmuyo isteynce napalm kısmet artk :'(
Günaydın günaydınnn ve günaydınnn
heyecanlı bekleyişlerin sonu hep mutlu güzel sonuçlansa ne güzel olurrr
herkesten mutlu haberler duymak istiyorumm inşallah
hamilelik ile adet belirtileri o kadar aynı ki birbirinden ayırdetmek imkansız birebir aynı adet gününüze kadar heyecanlı bekleyiş devam ediyor o yüzden
ancak ilişkilerinizi yaptınız ve yumurtlama günü geldi yumurtlama bitene kadar zaman zaman anlık batmalar oluyor yaşayanlar oldu mu bu şekilde?
belkide bu esnada sperm dölleniyordur buna yorulabilir belkide
günaydın kızlar sabah namazına kaktım bugn test yapcam dedim ya yaptım namazımı kıldım bakım edim ikisinn ortasına tek çizgi var bozuk yada negatif gene olmadı galiba dedim sabah uyndım testin kapağını açtım içinden dah yi görünür diye hani sıvınn dağıldığı yer varya hemen uzta silik bi çizgi var anlamadım gitti bugün tekrarlıycam
maaşallah kan testine gittin mi doktora muayeneye gittin mi? yoksa gebelik testi mi şimdilik?
hamile olursam ve gebelik testinde görürsem 6 haftaya kadar doktora gitmeyi düşünmüyorum ben. çünkü öncesinde alttan bakmak istiyor.. sadece kan testi yaparım herhalde 5 haftalıkken sonra da 6 haftalıkken doktora giderim.
canm seni teskin edecek sözler bulamıyorum benim de her gördüğümde umudum kayboluyor ve gide gide istek azalıyor.neyi bekliyor yavrularımız gelmek için bilemiyoruz.inş tez zamanda gelirler
Eki Görüntüle 930302 bakın kızlar testim böyle çıktı görünüyou ki saçmasapan
amin canım kimseye aratmasın rabbim ama öyle uygun görürsede yapıcak bişey yok. bizde daha bu ay ciddi anlamda başladık kaç ayda olur hiç olurmu bilmiyorum içten içe korkuyorum açıkçası ya olmassa diye ama psikolojimi etkilemesine izin vermiyorum. Allah tan gelen herşey başımız üstüne canım. bak annen sana örnek olsun isteğini hiç kaybetme
tarcin canim cok dogru soyluyosun hepimiz iyi haberler almak istiyoruz ama nasip insaAllah oda olacak.. canim sen doktora 6 haftalikken giderim diyorsun neden ki? ben asla sabredemen gibime geliyo :)
canım 6 haftalıktan önce alttan bakıyor ya kesenin içindeki bebeciği görebilmek için. ben ultrason muayene olsun istiyorum ondan sabretmeye çalışırım. ilk bebişte de geç gitmiştim ilk zamanlar alttan muayene olmamıştım bu yüzden. doğuma yakın alttan kontrol yapmıştı çok da sevimsiz birşey.
ovülasyon dönemim 15i ile 20 si arasıymış aman sabahlar olmasın o dönem
evet canım isim kattık.kız mı erkek mi bilemedik kavanoza katıp doktor eşime göstermek istemiş eşim görmek istemiyorum demiş.
sonra cinsiyetni doktora sorduk ben bakmadım merak etmedim siz de merak etmeyin ileriye bakın dedi.
adını yüksel kattık.inş görürüm orada kuzumu
senin ki de aksi olmazsa yerleşme olabilir.kırmızıya dönerse doktora git sonradan kist dolayısıyla da olabiliyor.
inş bebek müjdesini verirsin
Bende hiç hamileliği düşünecek derman yok.bir haftadır belim ağrıyor.ama şu an grip oldum:2::2:
başım çatlıyor,ayakta duramıyorum.işe de gidemedim
benim bat 17 henüz bir test yapmadım
Hos geldin :) Bende bilemedim gercekten.. İnsaAllah bebistendir oyle dua edelim insaAllah :)asilama yaptirali 18 gün oldu dun sabak 1. 2 damla kahve rengi akinti geldi gece 11 gibide 2 damla pembe akinti oldu simdi yini 2. 3 damla akinti geldi durdu çok sancim var kasiklarimdan duramiyorum nedendir aceba böyle olan varmi aranizda
Kizlar Günaydın. . Şadiye git bir daha test al
Canim hayırliysa insallah hamilesindir.. komş benim
canım 6 haftalıktan önce alttan bakıyor ya kesenin içindeki bebeciği görebilmek için. ben ultrason muayene olsun istiyorum ondan sabretmeye çalışırım. ilk bebişte de geç gitmiştim ilk zamanlar alttan muayene olmamıştım bu yüzden. doğuma yakın alttan kontrol yapmıştı çok da sevimsiz birşey.
ovülasyon dönemim 15i ile 20 si arasıymış aman sabahlar olmasın o dönem
Canim bence de git bir kan tahlili yaptir sen.. İnsaAllah gec dollenme olmustur da gelmistir bebeginşuan zaten hiç bişey gelmiyo 3 gündür akıntım var sadece olmassa zaten dr gitcem bu ay pko hastasıyım ben tedavi görüyodum bu ay dinlenmek istedim ama adetlerim düzenli cnm
kızlar merhaba Mouse ve efulim arkadaşım rabbim hepinize sağlıklı bebekler nasip etsin bir an önce ben 2 ay denemiştim 2. ay sıkıntı yapmadım hamiş kaldım stres yapmayın rabbim ol derse olur
şuan zaten hiç bişey gelmiyo 3 gündür akıntım var sadece olmassa zaten dr gitcem bu ay pko hastasıyım ben tedavi görüyodum bu ay dinlenmek istedim ama adetlerim düzenli cnm
Kizlar Günaydın. . Şadiye git bir daha test al
Canim hayırliysa insallah hamilesindir.. komş benim
Komşum iyiyim kahvaltı yapıyorum. . Gel beraber olsun. .heyecanla günü mu bekliyorumCanim Rabbim hayirlisiyla sana da nasip edecek insaAllah senin acindan da cok zor belki umidini taze tutmak ama umutsuzda olmuyor canim Rabbim aratmadan versin insaAllah
Hos geldin :) Bende bilemedim gercekten.. İnsaAllah bebistendir oyle dua edelim insaAllah :)
Hos geldin komsum nasilsin :)
Anladim canimSabredebilsemde bende beklesem :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?