Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

ayyyy üzüldüm cnmallah sabır versin cennette buluştursun siziher düşen bebeğe isim koycakmışsın öbür tarafta isiyle çağırılsın diye benmde birkaç damla oldu cnm araştırdım bnm gibi olanlarda var inşallh yerleşmedir allahım sana bana tüm bebk isteyen arkadaşlarıma sağlıklı evlat versin tez zamnada

oyy kıyamam yaaa rabbim kimseyi evlatla sınamasın aratmasn rabbim hiçbirimize canım. ümitsizliğe kapılmak yok

Çok zor bi şey gerçekten.benim annemin 14 sene olmamış sebepsiz.15.sene ablam sonra sırayla biz olmuşuz.

kısmetimiz nasibimiz nerdeyse inş çabuk gelir de bizi bulur.

Evlat kokusunu hissetmek isteyen o kadar çok anne adayı var ki.

annelik yapmak bir canlıya bakmak onda sevgiyi gidermek isteyen...

Dua ediyoruz yeter ki hayırlı,sağlıklı olsun diyoruz.önceleri takvalı da diyordum onu duamdan çıkardım ağır olur hiç gelmez diye

geriye hayırlı ve sağlıklı evlat istemek kaldı

asilamanin 15 ci günü test yaptirdim 1.20 cikti doktorumuz aradim 2 daha bekle adet olmazsan beni ara dedi ya simdi 1 2 damla olup duruyor çok şiddetli sancim var bende normalde hic sanci olmaz adetlerinde sanciya anlam veremiyorum

Listeye benide ekleyin
23 yasindayim
bat 24 ocak
saygilar..

benide eklermisiniz kızlarrrr
28 yaşındayım
bat 6 şubat

Herkze Günaydın Kızlar Geçmiş kandiliniz mübarek olsun

Dolunay Mouse canlar hos geldiniz tekrar pc'yi acinca sizi hemen ekleyecegim insaAllah beklenen gu de cift cizgiyi gorursunuz :)

GCA canim idrar testini erken yapmissin sakin moralini bozma daha umidin var insaAllah kan tahlilinde cikar bebisin :)

yakamoz topicimizin 3 uncu annesi seninde gecmis kandilin mubarek olsun canim :)

evet canım isim kattık.kız mı erkek mi bilemedik kavanoza katıp doktor eşime göstermek istemiş eşim görmek istemiyorum demiş.

sonra cinsiyetni doktora sorduk ben bakmadım merak etmedim siz de merak etmeyin ileriye bakın dedi.

adını yüksel kattık.inş görürüm orada kuzumu

senin ki de aksi olmazsa yerleşme olabilir.kırmızıya dönerse doktora git sonradan kist dolayısıyla da olabiliyor.

inş bebek müjdesini verirsin

Kizlar Günaydın. . Şadiye git bir daha test al
Canim hayırliysa insallah hamilesindir.. komş benim

asilamanin 15 ci günü test yaptirdim 1.20 cikti doktorumuz aradim 2 daha bekle adet olmazsan beni ara dedi ya simdi 1 2 damla olup duruyor çok şiddetli sancim var bende normalde hic sanci olmaz adetlerinde sanciya anlam veremiyorum

yumurtalarından kiste dönüşme ihtimali olanlar var mıydı canım.benim de normalde çok sancılı geçer adet geciktirici kullandığım adette çok rahat geçti ilaç etkileri olabilir.

bugün olacak mısın bakalım.inş gelmezse yarın kan testi yaptır bence

amin canım kimseye aratmasın rabbim ama öyle uygun görürsede yapıcak bişey yok. bizde daha bu ay ciddi anlamda başladık kaç ayda olur hiç olurmu bilmiyorum içten içe korkuyorum açıkçası ya olmassa diye ama psikolojimi etkilemesine izin vermiyorum. Allah tan gelen herşey başımız üstüne canım. bak annen sana örnek olsun isteğini hiç kaybetme

bnm kırmızlar geldi bu gidişle ben hamile kalamıcam nyse istemiyorm artk olmuyo isteynce napalm kısmet artk :'(

canm seni teskin edecek sözler bulamıyorum benim de her gördüğümde umudum kayboluyor ve gide gide istek azalıyor.neyi bekliyor yavrularımız gelmek için bilemiyoruz.inş tez zamanda gelirler

Eki Görüntüle 930302 bakın kızlar testim böyle çıktı görünüyou ki saçmasapan

laleaslan canim benim guclu olmaya calis lutfen biliyorum cok zor ama Rabbime sigin insaAllah dogru zaman gelince sende o mutlulugu tadacaksin :)

tarcin canim cok dogru soyluyosun hepimiz iyi haberler almak istiyoruz ama nasip insaAllah oda olacak.. canim sen doktora 6 haftalikken giderim diyorsun neden ki? ben asla sabredemen gibime geliyo :)

sadiye canim test bozuk cikmis bence kan tahlili yaptirsan ogrenirdin canim ya insaAllah 4 uncu hamilemis sen olacaksin gibi gorunuyor :)

bananekbananek canim sen nasilsin hos geldin :)

İnş olur hepimizin canım kendi evlatlarımzı sevmekle nasipleniriz inş

ovülasyon dönemim 15i ile 20 si arasıymış aman sabahlar olmasın o dönem

şuan zaten hiç bişey gelmiyo 3 gündür akıntım var sadece olmassa zaten dr gitcem bu ay pko hastasıyım ben tedavi görüyodum bu ay dinlenmek istedim ama adetlerim düzenli cnm

kızlar merhaba Mouse ve efulim arkadaşım rabbim hepinize sağlıklı bebekler nasip etsin bir an önce ben 2 ay denemiştim 2. ay sıkıntı yapmadım hamiş kaldım stres yapmayın rabbim ol derse olur

Bende hiç hamileliği düşünecek derman yok.bir haftadır belim ağrıyor.ama şu an grip oldum:2::2:

başım çatlıyor,ayakta duramıyorum.işe de gidemedim

benim bat 17 henüz bir test yapmadım

Canim Rabbim hayirlisiyla sana da nasip edecek insaAllah senin acindan da cok zor belki umidini taze tutmak ama umutsuzda olmuyor canim Rabbim aratmadan versin insaAllah
Hos geldin :) Bende bilemedim gercekten.. İnsaAllah bebistendir oyle dua edelim insaAllah :)

Hos geldin komsum nasilsin :)

Anladim canim Sabredebilsemde bende beklesem :)

ovülasyon dönemim 15i ile 20 si arasıymış aman sabahlar olmasın o dönem
bizimde bu hafta amma benim herif 12 saat calisiyor bu hafta cips arkadasimiza demistim 'az kaliteli ve dogru gunde' calisma olur insaAllah
şuan zaten hiç bişey gelmiyo 3 gündür akıntım var sadece olmassa zaten dr gitcem bu ay pko hastasıyım ben tedavi görüyodum bu ay dinlenmek istedim ama adetlerim düzenli cnm
Canim bence de git bir kan tahlili yaptir sen.. İnsaAllah gec dollenme olmustur da gelmistir bebegin
kızlar merhaba Mouse ve efulim arkadaşım rabbim hepinize sağlıklı bebekler nasip etsin bir an önce ben 2 ay denemiştim 2. ay sıkıntı yapmadım hamiş kaldım stres yapmayın rabbim ol derse olur

Esmerim hos geldin :) Allah senden razi olsun dualarini eksik etme bizden emi.. İnsaAllah bizimde senin gibi mucizemiz bekletmeden gelir

alıcam cnm yaparım bugün yada yarın sabah kv geldi bugün tatildeydiler onlara gitmem lazım bekler şimdi beni pozitif olursa dünyalar benm olucak valla

Komşum iyiyim kahvaltı yapıyorum. . Gel beraber olsun. .heyecanla günü mu bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…