Kızlar hayırlı günler dr gittim polikistik dedi bugun 11. Günümdü 2 gün sonra tekrar çağırdı herhalde bu ay böyle geçecek ilaç verecek herhalde sonrada dualarınızı eksik etmeyin ne olur
Kızlar hayırlı günler dr gittim polikistik dedi bugun 11. Günümdü 2 gün sonra tekrar çağırdı herhalde bu ay böyle geçecek ilaç verecek herhalde sonrada dualarınızı eksik etmeyin ne olur
Ah insaAllah canim yaa
Yanimda icmiyor zaten ama koku dagiliyor iste
Parfüm filanda sIksa aliyorum kokuyu..
InsaAllah bebek olunca birakir
GEÇMİ OLSUN alalh IM ŞİFA VERSİNN....KIZLAR MERHABAAA.NASILSINIZ...BENDE OKULDAN GELDİM Bİ BAKAYIM DEDİİİMM..GÜZEL GÜZEL HABERLER YZALIM BURAYA İNŞAlLAH......BİR SORUM OLACAK DÜN MİSAFİR VARDI KREM HALIYA BİR BARDAK ÇAY DÖKÜLDÜ KREM OLDU SARI HEMEN SİLDİM AMA MİSAFİRİN YANINDA FAZLA DA UĞRAŞAMADIM..NE YAPABİLİRİM BİLGİSİ OLAN VAR MI?
esmer şirine hayırlı olsun cnm. sen gün aşırı mı denedin. şans bayağı fazlalaşıyor sık ilişkiyle
haklısın çok pis birşey zaten o sigara, benim eşim de kullanmaz ama bazen arkadaşlarıyla buluşuyor geldiği zaman bile leş gibi kokusu sinmiş oluyor üzerine.. kendi de rahatsız oluyor Allahtan, gelir gelmez hemen herşeyi doooğru makinaya
senin eşin de bebek olunca kıyamaz da bırakırçünkü bebekler kıyafetlere sinen kokuları bile alırmış
bu arada selamlar hanımlar
pek fazla giremiyorum nete gözlerim perişan oluyo grip nedeniyle hemen sulanıyo
GEÇMİ OLSUN alalh IM ŞİFA VERSİNN....KIZLAR MERHABAAA.NASILSINIZ...BENDE OKULDAN GELDİM Bİ BAKAYIM DEDİİİMM..GÜZEL GÜZEL HABERLER YZALIM BURAYA İNŞAlLAH......BİR SORUM OLACAK DÜN MİSAFİR VARDI KREM HALIYA BİR BARDAK ÇAY DÖKÜLDÜ KREM OLDU SARI HEMEN SİLDİM AMA MİSAFİRİN YANINDA FAZLA DA UĞRAŞAMADIM..NE YAPABİLİRİM BİLGİSİ OLAN VAR MI?
Canim bende gecenlerde ice tea dökümstüm haliya bir yarim bardak dolusu
Ben cikaramadim malesef vanish ve domestosla silmistim.
Biri bana limon suyuyla sil demisti istersen öyle bir dene?
Hani limonu caya dökünce de aciliyor ya asit sebebiyle acaba ise yarar mi?
beyaznane canim hos geldin olsun ara sira haber ver merakta kalmayalim oda yeter bize sen ve bebisin iyi olun yeter ki
enee ciddenmi türk kayfesi heeeohoo ben bu akşam kocama bi yorgunluk kahvesi yapıyımm
bu arada selamlar hanımlar
pek fazla giremiyorum nete gözlerim perişan oluyo grip nedeniyle hemen sulanıyo
selam canım, hala geçmedi mi gribin :26:
sirkeli su iyi geliyor diye biliyorum canım ama yine de yanlış yönlendirmiş olmıyım :26:
hoşbuldum tatlım daha iyiyim şükür.bebiş de iyidir inş
özlüyorum bi girip bakıyorum merak ediyorum sizleri işte ama geliyorum ara ara aklımda ve duamdasınız
Canim bende gecenlerde ice tea dökümstüm haliya bir yarim bardak dolusu
Ben cikaramadim malesef vanish ve domestosla silmistim.
Biri bana limon suyuyla sil demisti istersen öyle bir dene?
Hani limonu caya dökünce de aciliyor ya asit sebebiyle acaba ise yarar mi?
teşekkür ettiimm canımcıım..araştırırken koonya çıkarırı yazmışlar dur hepsini deneyeyim bakalım.....
teşekkür ettiimm canımcıım..araştırırken koonya çıkarırı yazmışlar dur hepsini deneyeyim bakalım.....
GEÇMİ OLSUN güzel anne girebildiğin kadar gir kendini yorma canım benim.....
selam canım, hala geçmedi mi gribin :26:
sirkeli su iyi geliyor diye biliyorum canım ama yine de yanlış yönlendirmiş olmıyım :26:
Allah razi olsun canim topicimizin ilk annesi insaAllah dualarimiz kabul olur
Rabbim acil sifaalar versin canim.
Kendine cok dikkat et.
sağolasın sirkeli suyu da deneyecemm bakalım....benim çıkmam gerek görüşmek üzeree kızlarr......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?