Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

Kızlar hayırlı günler dr gittim polikistik dedi bugun 11. Günümdü 2 gün sonra tekrar çağırdı herhalde bu ay böyle geçecek ilaç verecek herhalde sonrada dualarınızı eksik etmeyin ne olur

canım inşallah rabbim gönlündekini sana nasip eder tez zamanda şifa bulup bebeciğini müjdelersin bize

Kızlar hayırlı günler dr gittim polikistik dedi bugun 11. Günümdü 2 gün sonra tekrar çağırdı herhalde bu ay böyle geçecek ilaç verecek herhalde sonrada dualarınızı eksik etmeyin ne olur

GEÇMİ OLSUN ALLAH IM ŞİFA VERSİNN....KIZLAR MERHABAAA.NASILSINIZ...BENDE OKULDAN GELDİM Bİ BAKAYIM DEDİİİMM..GÜZEL GÜZEL HABERLER YZALIM BURAYA İNŞAlLAH......BİR SORUM OLACAK DÜN MİSAFİR VARDI KREM HALIYA BİR BARDAK ÇAY DÖKÜLDÜ KREM OLDU SARI HEMEN SİLDİM AMA MİSAFİRİN YANINDA FAZLA DA UĞRAŞAMADIM..NE YAPABİLİRİM BİLGİSİ OLAN VAR MI?

Son düzenleme:
Ah insaAllah canim yaa
Yanimda icmiyor zaten ama koku dagiliyor iste
Parfüm filanda sIksa aliyorum kokuyu..
InsaAllah bebek olunca birakir

haklısın çok pis birşey zaten o sigara, benim eşim de kullanmaz ama bazen arkadaşlarıyla buluşuyor geldiği zaman bile leş gibi kokusu sinmiş oluyor üzerine.. kendi de rahatsız oluyor Allahtan, gelir gelmez hemen herşeyi doooğru makinaya
senin eşin de bebek olunca kıyamaz da bırakır çünkü bebekler kıyafetlere sinen kokuları bile alırmış

Canim bende gecenlerde ice tea dökümstüm haliya bir yarim bardak dolusu
Ben cikaramadim malesef vanish ve domestosla silmistim.

Biri bana limon suyuyla sil demisti istersen öyle bir dene?
Hani limonu caya dökünce de aciliyor ya asit sebebiyle acaba ise yarar mi?

beyaznane canim hos geldin olsun ara sira haber ver merakta kalmayalim oda yeter bize sen ve bebisin iyi olun yeter ki

yumurtlama günü konusmussunuz ya kızlar mesela ben e 14.gün sanıyordum meğerse benim adetten hemen sonraymışşş
düşünün adetin 21.günü beta hcg yani kanda cıktı benim değerim 19du.
bu demek oluyorkı adet bitiminden kısa zaman sonra yumurtlamısım.

sat 16 aralık tı ilk kan tahlili 5 ocak tı ve değerim 19 du

esmer şirine hayırlı olsun cnm. sen gün aşırı mı denedin. şans bayağı fazlalaşıyor sık ilişkiyle

saol canım benim o ay yumurtlama dönemimi kacırdım sandım vala karısıktı ya ama ayaklarımı havaya kaldırdım canım belime yastık koydum ama ilk ay yanlıs koymusum bel ve popo arasına koyacaksın

Evet canim ya.
Benim esim de 20 yasinda baslamis sigaraya.
Cok gec baslamis aslinda.
Diyorum ona bazen hic baslamasaydin olmazmiydi
InsaAllah birakir ya hem ona hem bana hem kesemize zarar.

bu arada selamlar hanımlar
pek fazla giremiyorum nete gözlerim perişan oluyo grip nedeniyle hemen sulanıyo

selam canım, hala geçmedi mi gribin :26:

sirkeli su iyi geliyor diye biliyorum canım ama yine de yanlış yönlendirmiş olmıyım :26:

hoşbuldum tatlım daha iyiyim şükür.bebiş de iyidir inş

özlüyorum bi girip bakıyorum merak ediyorum sizleri işte ama geliyorum ara ara aklımda ve duamdasınız

enee ciddenmi türk kayfesi heee ohoo ben bu akşam kocama bi yorgunluk kahvesi yapıyımm

aynen öle mouse stres yapma adamıda strese koyma kendiliğinden oluyomus gbi olsunnn bir yorgunluk kahvesi yakınlasma rabbim ol derse oluyor zaten unutma canımm

hoşbuldum tatlım daha iyiyim şükür.bebiş de iyidir inş

özlüyorum bi girip bakıyorum merak ediyorum sizleri işte ama geliyorum ara ara aklımda ve duamdasınız

Allah razi olsun canim topicimizin ilk annesi insaAllah dualarimiz kabul olur
Rabbim acil sifaalar versin canim.
Kendine cok dikkat et.

teşekkür ettiimm canımcıım..araştırırken koonya çıkarırı yazmışlar dur hepsini deneyeyim bakalım.....

Rica ederim canim

InsaAllah ise yarar
Bende cok üzülmüstüm acikcasi ama 15 TL ye yikmaya verdik sonra cikaramadim diye.
Benim haliminda tam orta yerinde beyaz yere denk geldi sari sari parliyordu orda

GEÇMİ OLSUN güzel anne girebildiğin kadar gir kendini yorma canım benim.....

teşekkür ederim canımm öyle yapıyorum zaten

sizlerle sohbeti özlüyorum ama kalamıyorum fazla.okula bile gidemiyorum izinliyim.bugn daha iyiyim ama sukur.
sizlere dua ediyorum allahım inş kısa zamanda hayırlısıyla nasip edecek bundaaaaaan

selam canım, hala geçmedi mi gribin :26:

sirkeli su iyi geliyor diye biliyorum canım ama yine de yanlış yönlendirmiş olmıyım :26:

sağolasın sirkeli suyu da deneyecemm bakalım....benim çıkmam gerek görüşmek üzeree kızlarr......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…