Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

AMA 30 gün arayla olandamı 14.de pozitifi görüyor nette hesapta 17 diyo kafam karıştı varmı ovülosyonla hamile kalan burada...
Ornek olarak oyle yazdim ben :)
Pozitivi gorup tekrar negativ cikana kadar testi yapman gerek diye biliyorum ben. :)
Cunku sadece bir degil bazen iki gun pozitif gosteriyormus.
Pozitif demek yumurtan catlayacak demek.
Henuz catlamadi demek ben oyle biliyorum :)

hoşbuldum Efulim :)

Nasilsin canim

Bende namaza gidiyorum canlar gorusmek uzere

Kizlar merhaba....
Bugun adet gunum dun gece agrim oldu tamam dedim geldi sabaha kadar tuvalete git gel uyumadim ama suanda gelen giden yok. Beklemedeyim ..
Ins guzel haberle gelirimm

Ayy inan ben burdan bile heyecanlaniyorum İnsaAllah hamilesindir canim

Çok şükür canım iyiyim. Allah kabul etsin :)

Hos geldin canim insaAllah sende hamileler kervanina katilirsin

Simdi gercekten gidiyorum amaaa

Kizlar merhaba....
Bugun adet gunum dun gece agrim oldu tamam dedim geldi sabaha kadar tuvalete git gel uyumadim ama suanda gelen giden yok. Beklemedeyim ..
Ins guzel haberle gelirimm

inşallah hamilesindir. ama stres yapma iyice gecikebilir . test yapsana :)

evet canım meraktayım senii

bugün gebelik testi yapabilirsin artık

Ayy inan ben burdan bile heyecanlaniyorum İnsaAllah hamilesindir canim

slm kızlar nasılsınız ben 7 ocakta adet oldum yazmıştım mahvoldum ya 3 gün çamur gibi damla damla geldi c.tesi söktü detim ama o kadar cok geldiki anlatamam hala oluyırum neyin nesidir bu ya

kızlar çalıştığım için vaktim oldukça yazıyorum,bugün haberleri bekliyoruz bakalım yazarsınız gebelik haberlerinizi.Benim bat 16 olması lazım..eşim varikosel ama yine de tutma ihtimali var %5 de olsa ...mutlu haberleri yazarsınız

yani benm haala çatlamadı..banada dua edermisin namazlarında bu ay bende o mutlu haberi alyım hayırlısı ile..

Kizlar ben simdiye kadar hep 30-33 gun arasi adet olurum. Bu ay 17 sinde olcam. ama dun aksam ve simdi koyu renkli koyu kivamli bi akintim olmus. devam eden biseyde yok ama acayip sancim var. cok garip ya bu hayirlisiyla bi sonuclansaydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…