GCA inşş hamişsindir ya. 17 si bi geçseydi :26:
Kızlar hayırlı günler dr gittim polikistik dedi bugun 11. Günümdü 2 gün sonra tekrar çağırdı herhalde bu ay böyle geçecek ilaç verecek herhalde sonrada dualarınızı eksik etmeyin ne olur
slm kızlar nasılsınız ben 7 ocakta adet oldum yazmıştım mahvoldum ya 3 gün çamur gibi damla damla geldi c.tesi söktü detim ama o kadar cok geldiki anlatamam hala oluyırum neyin nesidir bu ya
Hadi hayirlisi canim insaAllah mucizene kavusacaksin
Kızlar hayırlı günler dr gittim polikistik dedi bugun 11. Günümdü 2 gün sonra tekrar çağırdı herhalde bu ay böyle geçecek ilaç verecek herhalde sonrada dualarınızı eksik etmeyin ne olur
Canim normalde bu kadar yogun olmazmiydin?
Bende de tam tersi eskiden cok yogun adet olurdum son bir kac aydir cok az oluyorum.
yok canım ya bildiğin çamur rengi bu
ilahi yıktın beni burada hapşırarak gülüyorum:2:
kızlar merhaba Mouse ve efulim arkadaşım rabbim hepinize sağlıklı bebekler nasip etsin bir an önce ben 2 ay denemiştim 2. ay sıkıntı yapmadım hamiş kaldım stres yapmayın rabbim ol derse olur
yok canım ya bildiğin çamur rengi bu
Guzel dilekleriniz icin tesekkur ediyorum arkadaslarim...bugunu bi atlatiyim eger gelmezse yarin test yaparim cunku gecen ay hüsran olduins bugun ve 9 ay hic gelmez :)
güzel haberlerini bekliyoruzzz
eğer düzenliyse adetin anlarsın az çok
kirya sen ne yaptın canım?
amin canım inş zaten şu anda sıkıntı yapıcak dönemde değiliz. geçen akşam ilişki sonrası ayak dik demiştirniz ya diktim ayaklarımı eşim diyo napıyosun söyleyemedim hiççç dedim ayaklarımı dinlendiriyorumdün yine aynı işte oldu bana diyo ki ben şimdi anladım sen neden diktin ayaklarını yine ağrıyodur dik istersen dedi dedim yokkk ağrımıyo
dik dik kuzum belin ve popo arasına yastık yok popoya daha yakın bide hemen banyoya girme bide eşine kahve yap sperm sayısını fazlastırıyobaska yaptıklarım bunlardı
Of esimin sigara kokusu mahf etti beni
Nefret ediyorum su sigara kokusundan ama bir türlü biraktiramadim adamima
kahve mi nasıl yani aydınların benide bende bilmiyorum bunlarıııııııı
bebek olunca bırakır belki
dik dik kuzum belin ve popo arasına yastık yok popoya daha yakın bide hemen banyoya girme bide eşine kahve yap sperm sayısını fazlastırıyobaska yaptıklarım bunlardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?