Aaa çok geçmiş olsun :S çok kayıp var mı
gecmis olsun canım aklina kotu seyler getirme Allah korusun..Sagol canim.
Suan net bilgim yok daha polisler filan ordaymis.
Ama her yer darma duman edilmis.
Esimde ise gitti bu hafta 12 saat gece calisiyor.
Allahim korusun ama insanin aklina kötü kötü seyler geliyor.:26:
gecmis olsun canım aklina kotu seyler getirme Allah korusun..
Sagol canim.
Suan net bilgim yok daha polisler filan ordaymis.
Ama her yer darma duman edilmis.
Esimde ise gitti bu hafta 12 saat gece calisiyor.
Allahim korusun ama insanin aklina kötü kötü seyler geliyor.:26:
ay Allah korusun dualarını et birşeycik olmaz..
kutsalcım gecmiş olsun,allah şifa versin canım
efulım gecmiş olsun,allah korusun boyle şeylerden hepimizi
Kayinvalidemlerin evine hirsiz girmis kizlar ya :26:
geçmiş olsun canım sakın aklına kötü getirmee iyi düşünelim her zaman ve her konuda.............
Kizlar iyi aksamlar...
Bende daha gelen giden yok. Yarin kan testi mi yaptirsam yoksa once idrarda görüp öylemi gitsem doktora???
Kizlar iyi aksamlar...
Bende daha gelen giden yok. Yarin kan testi mi yaptirsam yoksa once idrarda görüp öylemi gitsem doktora???
canım şimdi sana yazmak için giriyordum ki sen yazmışsın
yarın gebelik testi yap. elinde var di mi sabah ilk çişiyle :) zaten şuan kırmızı renk çıkacaktır çizgin belirgin olacaktır. veeee hemen bize yaz... sonraki aşama kan testi
Aldim bugun var sabah yapicam bakalim ins cikar 2. Cizgi :)
Aldim bugun var sabah yapicam bakalim ins cikar 2. Cizgi :)
Arkadaşlar ben biraz önce test yaptım yine negatif çıktı bat 15 ocak fakat hiç belirti yok bende bir bakayım dedim merak ettim biraz önce yaptm negatif ama adet olacağıma dair belirtide yok.. sadece aşırı miğde bulantım var.. eğer bebek oluşuyorsa idrar testinde gözükmezmi çook stres oldum ben yaa..
arkadaşım bak benimde 15 ocak niye erken yaptın ki bak boş yere moralini bozdun bekle bence
merhaba canım,
haklısın ben bunu hep yapıyorum.. bebek beklemediğim halde test yaptığım oldu belki %1 ihtimal varmıdır diye.. niye yapıyorsam artıkk hiç sabırlı değilim..sende var mı birşey belirti falan
Arkadaşlar ben biraz önce test yaptım yine negatif çıktı bat 15 ocak fakat hiç belirti yok bende bir bakayım dedim merak ettim biraz önce yaptm negatif ama adet olacağıma dair belirtide yok.. sadece aşırı miğde bulantım var.. eğer bebek oluşuyorsa idrar testinde gözükmezmi çook stres oldum ben yaa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?