Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

iyi aksamlar kizlar nasilsiniz? ben kac gundur yazamiyorum. surekli okuyorum fırsat buldukca ama aksam olsun yazayim eve gideyim yazayim derken bakiyorum sayfalar ilerlemis gitmis. sohbet muhabbet iyi maaşallah topikte:) hamile sayilari da artsa daha bi keyifli olacak ama:)

Aaa çok geçmiş olsun :S çok kayıp var mı

Sagol canim.
Suan net bilgim yok daha polisler filan ordaymis.
Ama her yer darma duman edilmis.
Esimde ise gitti bu hafta 12 saat gece calisiyor.
Allahim korusun ama insanin aklina kötü kötü seyler geliyor.:26:

Sagol canim.
gecmis olsun canım aklina kotu seyler getirme Allah korusun..

gecmis olsun canım aklina kotu seyler getirme Allah korusun..

Sagol canim Allah razi olsun.
Bundan bir ay önce kendi annemlerin evine hirsiz girmisti.
Annemin 40 senelik gelinlik altinlarini almistilar.
Ayni sekilde ev darma duman edilmisti.
Tek tesellimiz cok sükür ki evde kimsenin olmamasiydi.

Sagol canim.

ay Allah korusun dualarını et birşeycik olmaz..

kutsalcım gecmiş olsun,allah şifa versin canım

efulım gecmiş olsun,allah korusun boyle şeylerden hepimizi

Kizlar iyi aksamlar...
Bende daha gelen giden yok. Yarin kan testi mi yaptirsam yoksa once idrarda görüp öylemi gitsem doktora???

geçmiş olsun canım sakın aklına kötü getirmee iyi düşünelim her zaman ve her konuda.............

Cok sagol canim Allah razi olsun.
Olacagi varsa oluyor demek ki ama Rabbim korusun yinede insaAllah.

Kizlar iyi aksamlar...
Bende daha gelen giden yok. Yarin kan testi mi yaptirsam yoksa once idrarda görüp öylemi gitsem doktora???

Canim ya insaAllah yarin güzel haberi verirsin bize cok seviniriz.
Idrar mi kan mi bisey diyemicem ama orasi sana kalmis diyeyim canim.

Kizlar iyi aksamlar...

canım şimdi sana yazmak için giriyordum ki sen yazmışsın

yarın gebelik testi yap. elinde var di mi sabah ilk çişiyle :) zaten şuan kırmızı renk çıkacaktır çizgin belirgin olacaktır. veeee hemen bize yaz... sonraki aşama kan testi

Son düzenleme:

Aldim bugun var sabah yapicam bakalim ins cikar 2. Cizgi :)

Arkadaşlar ben biraz önce test yaptım yine negatif çıktı bat 15 ocak fakat hiç belirti yok bende bir bakayım dedim merak ettim biraz önce yaptm negatif ama adet olacağıma dair belirtide yok.. sadece aşırı miğde bulantım var.. eğer bebek oluşuyorsa idrar testinde gözükmezmi çook stres oldum ben yaa..

arkadaşım bak benimde 15 ocak niye erken yaptın ki bak boş yere moralini bozdun bekle bence

arkadaşım bak benimde 15 ocak niye erken yaptın ki bak boş yere moralini bozdun bekle bence

merhaba canım,
haklısın ben bunu hep yapıyorum.. bebek beklemediğim halde test yaptığım oldu belki %1 ihtimal varmıdır diye.. niye yapıyorsam artıkk hiç sabırlı değilim.. sende var mı birşey belirti falan

benim de sabahleyin çenemde bir adet sivilcem çıktı geldi salak neyse acelesi bunun dışında herşey normal Eki Görüntüle 931349

canım adet gününden önce normal gebelik testleriyle sonucunu öğrenen duymadım, erken gebelik testi olsa sonuç çıkıyor ama, ben öyle öğrenmiştim. erken gebelik testi değildi değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…