Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

kızlar benide topiğinize alın 14 haftalık bebğimin kalbi durdu agustosdan beri hamile olamadım 3 OCAKTA çatlatma iğnemi oldum bugn 10.gün adet olcakmış gibi belirtiler başladı dün yani iğneden sonra 9.gün idrar testim negatif çıktı erkenmi yapmışım çok üzüldüm yarın 11.gün sabırsızlanıyorum acaba kan testi yaptırsammı ki??

Kizlaar benim kirmizilar geldi tek tesellim gecikme olmadan beni beklentiye sokmadan gelmis olmasi. bakalim onumuzdeki aylara hayirlisiyla ins. Allah hepimizin gonlune gore versin. Listeyi takip edicem. ins. dolu dolu hamisler olur. Subatta isteyenlerde bulusuruz olmadi

canım adet gününden önce normal gebelik testleriyle sonucunu öğrenen duymadım, erken gebelik testi olsa sonuç çıkıyor ama, ben öyle öğrenmiştim. erken gebelik testi değildi değil mi?

Canim ben uyduruk 2 liralik testle battan 6 gun once ogrenmistim. Olabiliyor yani

Son düzenleme:
Canim ben uyduruk 2 liralik testle battan 6 gun once ogrenmistim. Olabiliyor yani

o da şansmış. benim erken gebelik testiyle bile 3 gün öncesinde çok silik çizgi çıktı da sonra kana gittim de öğrendim..

o da şansmış. benim erken gebelik testiyle bile 3 gün öncesinde çok silik çizgi çıktı da sonra kana gittim de öğrendim..
O zaman elimde fortel de vardi. Ertesi gunu bekleyip sabah idrariyla fortelle yaptim. Inan onun cizgisi daha silikti😅

O zaman elimde fortel de vardi. Ertesi gunu bekleyip sabah idrariyla fortelle yaptim. Inan onun cizgisi daha silikti😅

sizinki düşük bir ihtimal.. ben şimdi arkadaşa "aa hamile değilsin o zaman" demek yerine tavsiyede bulundum.. belki sizin normal gebelik testi göstermiştir ama onunki göstermemiştir bu da ihtimaller dahilinde. bırakın normal gebelik testini. benim battan 5 gün önce kan tahlilim bile negatifti, 2 gün sonrasında yine bata 3 gün kala tekrar hem idrar testi hem kan tahlili yaptırdım öyle anladım hamile olduğumu. bünyeden bünyeye kişiden kişiye değişiyor. Doktorlara göre ise adet günü geçsin 1 hafta sonra falan gelin kan tahliline diyorlar.. yani hala umudu var arkadaşımızın, üzülmesin hemen diye nacizane fikirlerimi söyledim ben de :)

Canim kirmizilar gelmedigi surece bir umut var demektir sabah git kan tahlili yaptir yoksa dusunmekten helak olursun canim.. Bende senin gibi sabirsizim malesef

Hos geldin canim senin adina uzuldum ama insaAllah bu sefer Rabbim saglikli bir gebelik nasip eder.. Canim bilemedim bende adet gunune kac gun var daha? Bir haftadan azsa bence kan tahlili yaptir o zaman?

Canim ya uzulme diyemicem sana hepimizi nasil bir duygu oldugunu biliyoruz ama hemencik toparlanirsin insaAllah yeni ay yeni umutlar demek canim Rabbim aratmadan versin insaAllah.. Bizi habersiz birakma :) Listede duzenleme yapinca degiseyim mi bat tarihini?

Kizlar bende uyumaya calisacagim biraz korkuyorum ama Allahin izniyle dua edip iyi seyler dusunup uyurum :26:

Haklisin canim nerisona arkadasimizda belki yumurta erken catlamistir o yuzden battan 6 gun ince cikmistir? Bir birimize moral verelim tabii ki umut ve moralsiz olmaz bu siler galiba :)

İyi ki burdasiniz canlar

Canim kirmizilar gelmedigi surece bir umut var demektir sabah git kan tahlili yaptir yoksa dusunmekten helak olursun canim.. Bende senin gibi sabirsizim malesef

kızlar ben de yardım istiyorum. adetimin 4. günü ve 3 gün boyunca sadece kahverengi akıntı geldi. böylebirdurum yaşayıp hamile olduğunu öğrenen var mı?

kızlar ben de yardım istiyorum. adetimin 4. günü ve 3 gün boyunca sadece kahverengi akıntı geldi. böylebirdurum yaşayıp hamile olduğunu öğrenen var mı?

aynı dertten ben de müzdaribim leke bitti kana döndü ama okadar az ki kaç gündür 1 paket dolmaz
yani normalde ilk iki gün günde 3-4 ped değişirdim
3 gün leke geldi sonra sökülüyor dedim ama çok az söküldü. idrar testim de negatif. hormonlarım bozuldu sanırım.
testere dişli aslan pençesi otunu içmeye başladım. hayırlısı

Son düzenleme:
Gecen sene bebek için ilk denememızde buraya üye olmuş sonra cesıtli sebeplerden dolayı planımızı ertelemiştik. Aralık ayında yenıden karar aldık Allah nasip ederse gebelik için ilk çalışmamızı yaptık, ben Aralık 18 de kahve lekey ile garip biri sekilde regl oldum ama iki gün kahve geldi damla damla sonra ıkı gün ses yok sonra ayın 22 sı sanırım adet oldum Ocak ayının basında da calışmaya başladık, o günden beri okuyorum yok yazmayacağım yazarsam etkilenirim her seyı belirtş sayarım dıyı her gün sadece okuyorum saatlerce :) ama yeter artık yazmak istiyorum ben de, hamile olan tüm arkadaşlara Allah'tan sağlıklı bir gebelik ve sağlıklı evlatlar dılerim. Biz deneyenlerin de Allah kucaklarını doldursun en yakın zamanda. Beklenen adet tarihim 20-23 arası ama meraktan da öldeceğim kasıklarımda gerginlik ve şişlik hıssınden başka belirtim yok ki bu da belirti sayılmaz. Yine de insan arıyor acaba ben de ne var diye. Bu ay listesıne benı de eklersen sevınırım, bat 22 diyelim yas 33

Bat bugundü yani hatta artik 1 gün gecikti :)

Canim insaAllah güzel haberlerle gelirsin.
Sadiyemizden de haber yok insaAllah oda bize güzel haberlerle gelir.

Canim ya dedigin gibi hormonlarin bozuldu yada stres sIkInti yaptin kendine olabilirmi?
Benim de artik eskisi gibi yogun gelmiyor.
Ama ben kansizlik ve demir eksikligi icin hap kullaniyorum onun etkisi olabilir sanirim.

2 günlük gecikmeden sonra bugün kirmizilari gördüm ben :s subata kaldi artik

Olsun canim üzülme Allahin izniyle önümüzde ki ay krimizilar gelmez insaAllah.

Aramiza hosgeldin Asimelik.
Insan konusmaya ihtiyac duyuyor gercekten.
Sahsen ben cevremdekilerle konusamiyorum hamilelik durumunu.
Burada her seyi iyi olsun kötü olsun yazabiliyorum.
InsaAllah Rabbim fazla bekletmeden gönderir bebegini.
Senide aliyorum listemize insaAllah hepimizin adinin yanina hamileee yazar :)

Canlar tarih hakkinda güncellemem gereken varsa söylesin lütfen :)
GCA canim seni suan sildim listeden yeni bat tarihinle eklerim olurmu :)

canım adet gününden önce normal gebelik testleriyle sonucunu öğrenen duymadım, erken gebelik testi olsa sonuç çıkıyor ama, ben öyle öğrenmiştim. erken gebelik testi değildi değil mi?

Mervecim erken gebelik testi nasıl oluyor bilmiyorum.. ben eczaneden aldım 5 tl :)
erken gebelik ayrı birşey mi :/ ben çok cahilim heralde bu konularda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…