Mervecim erken gebelik testi nasıl oluyor bilmiyorum.. ben eczaneden aldım 5 tl :)
erken gebelik ayrı birşey mi :/ ben çok cahilim heralde bu konularda.
sizinki düşük bir ihtimal.. ben şimdi arkadaşa "aa hamile değilsin o zaman" demek yerine tavsiyede bulundum.. belki sizin normal gebelik testi göstermiştir ama onunki göstermemiştir bu da ihtimaller dahilinde. bırakın normal gebelik testini. benim battan 5 gün önce kan tahlilim bile negatifti, 2 gün sonrasında yine bata 3 gün kala tekrar hem idrar testi hem kan tahlili yaptırdım öyle anladım hamile olduğumu. bünyeden bünyeye kişiden kişiye değişiyor. Doktorlara göre ise adet günü geçsin 1 hafta sonra falan gelin kan tahliline diyorlar.. yani hala umudu var arkadaşımızın, üzülmesin hemen diye nacizane fikirlerimi söyledim ben de :)
Canim kirmizilar gelmedigi surece bir umut var demektir sabah git kan tahlili yaptir yoksa dusunmekten helak olursun canim.. Bende senin gibi sabirsizim malesef
Selam canim.
Benim bildigim söyle ki normal gebelik testleri 20 ml 25 ml hcg degerinde pozitiv gösteriyor.
Erken gebelik testlerinde ise 10ml gibi düsük bir hcg degerinde de pozitiv gösteriyormus.
Fakat internette arastirdigima göre erken gebelik testleri cokta tavsiye edilmiyormus.
benim eşim de yaptırdı canım,
elbette uzulmesin. Elbette benimki dogru bir zamanlama değil. Siz hic duymadim diyince soyledim ben.sizinki düşük bir ihtimal.. ben şimdi arkadaşa "aa hamile değilsin o zaman" demek yerine tavsiyede bulundum.. belki sizin normal gebelik testi göstermiştir ama onunki göstermemiştir bu da ihtimaller dahilinde. bırakın normal gebelik testini. benim battan 5 gün önce kan tahlilim bile negatifti, 2 gün sonrasında yine bata 3 gün kala tekrar hem idrar testi hem kan tahlili yaptırdım öyle anladım hamile olduğumu. bünyeden bünyeye kişiden kişiye değişiyor. Doktorlara göre ise adet günü geçsin 1 hafta sonra falan gelin kan tahliline diyorlar.. yani hala umudu var arkadaşımızın, üzülmesin hemen diye nacizane fikirlerimi söyledim ben de :)
günaydın arkadaşlar
2 gündür test yapıyorum silik çıkıyo bugünde yaptım yine silik cıktı.ama kanda negatif çıkmasından korkuyorum beklesem mi acaba ?
Tebrik ederim canim. Beklemene gerek yok. Idrarda cikan kanda kesinlikle çıkar
bugun idrar testi yaptim cift cizgi cikti ay heycandan olcem hamilemiyim ki baska biseye delalet degl dimi bu cift czgiler nolr yrdmci o
bugun idrar testi yaptim cift cizgi cikti ay heycandan olcem hamilemiyim ki baska biseye delalet degl dimi bu cift czgiler nolr yrdmci o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?