Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

Mervecim erken gebelik testi nasıl oluyor bilmiyorum.. ben eczaneden aldım 5 tl :)
erken gebelik ayrı birşey mi :/ ben çok cahilim heralde bu konularda.

Selam canim.

Benim bildigim söyle ki normal gebelik testleri 20 ml 25 ml hcg degerinde pozitiv gösteriyor.
Erken gebelik testlerinde ise 10ml gibi düsük bir hcg degerinde de pozitiv gösteriyormus.

Fakat internette arastirdigima göre erken gebelik testleri cokta tavsiye edilmiyormus.

Mervecim haklısın
ben kendi kendime gelin güvey oluyorum heralde.. bakalım bu sabah oldu adet olmadım normalde belirti falan olmalıydı inşallah adet olmam.. şuan kararlıyım ayın 20 sinde kan tahliline gitcem onun öncesi test mest yoooooooooooooooook :)
sevgiler/fikirlerin için çok teşekkürler canım :)

Canim kirmizilar gelmedigi surece bir umut var demektir sabah git kan tahlili yaptir yoksa dusunmekten helak olursun canim.. Bende senin gibi sabirsizim malesef

mrb canım,
evet hemde ne sabırsızım.. 20sine kadar kendime söz verdim adet olmazsam 20 sinde kan tahliline gitcem :)
sanada inşallah dileğini verir Allahım.

Benim bat 13 tu gecikti ama 1_2 gun oynama olabilir diye heyecan yapmiyom cunku cuma gunu kan testim negatifti

eFulim ben listede yokum ama bilerek soylemedim sana. insaallah hamile olunca hamis diye eklersin beni olur mu:) kendimce totem yaptim sanirsam

heee anladım canım çok tşk ederim.. ben hiç duymadım erken gebelik testini. bakalım bekliycem ocak 20 ye kadar eğer adet olmazsam direk hastaneeye kan vermeye gitcem :) .. bunaldım günler geçmiyor..

günaydın arkadaşlar

2 gündür test yapıyorum silik çıkıyo bugünde yaptım yine silik cıktı.ama kanda negatif çıkmasından korkuyorum beklesem mi acaba ?

bugün hormon testleri için kan verdim inşlh sonuçlarım iyi çıkar dua edin bana

elbette uzulmesin. Elbette benimki dogru bir zamanlama değil. Siz hic duymadim diyince soyledim ben.

günaydın arkadaşlar

2 gündür test yapıyorum silik çıkıyo bugünde yaptım yine silik cıktı.ama kanda negatif çıkmasından korkuyorum beklesem mi acaba ?

Tebrik ederim canim. Beklemene gerek yok. Idrarda cikan kanda kesinlikle çıkar

bugun idrar testi yaptim cift cizgi cikti ay heycandan olcem hamilemiyim ki baska biseye delalet degl dimi bu cift czgiler nolr yrdmci o

Günaydın canlarım,benim ovulasyon günüm ya 9 yada 10 ocaktı,ztn reglm bittiğinden itibaren gün aşırı ilişki yaşadım.En sonda cumartesi günü yani ayın 11 inde o iş oldu.Sonra kendimi inzivaya çektim:) Bu iş baya yorucu oluyormuş özelliklede çalışan bayanlar için baya meşakatli. Şimdi çalışmalara ara verip beklemeye geçmeyi düşünüyorum ztn bat 24 ocak 10 gün kaldı. Bazende düşünüyorum ya son 10 gün içerisinde yumurtluyorsam .Gerçi 9 ve 10 ocakta çok ıslaklık yaşadım ve yumurta akı kıvamında akıntıyı çok net gördüm.Amann insanın aklına binbirtürlü fikir geliyor.:18:

ben 5 aralikta adet grdm en son bgn 41. gunu ama evleneli 3 ay oluyo ve da iki kez adet oldm 5 araliktan once 25 ekimdeydi o zaman 42.gnde adet olmstum neden gecktini anlamdm die doktra gtcektm cunku evlendmden beri gecikti en iisi idrar yapaymda yoksa stres yapmyaym gelsn die dsndm cunku adet olacakms gbi sanclarm var hala var ama cam gbi cift cizgi cikinca sok yasadm resmen hayirlisi inss Allahim butun isteyenlere versin insallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…