Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

Hadi hayirlisi kizlar yuce Rabbim hepimizin yuzunu guldursun insaAllah.. İnternette baktim benim yumurta catlama gunum bugun yarin diyor.. Akintidan anlasilirmis ya bakicam bi farklilik olacak mi bu iki gunde..

merhaba hanımlar nasılsınız? geçiyor mu günler? hepimiz inş hamiş oluruz yeni yıla az kaldı

herkese mutlu huzurlu günler dilerim

Kizlar bi yorum yaparmisiniz :26:

Aksama dogu wc'ye gittim selpakta pembemsi akinti vardi.. Anlam veremedim..

Aksam calisma oldu bu sefer daha cok pembemsi aktindi geldi.. :26:

Yerlesme kanamasi olabilmesi icin yumurta catlama gunum gecmis olmasi lazimdi..

Halbu ki takvime baktim o gun ancak bugundu.. :26:

Bu pembe akintilarin anlami ne :26:

Tatlim yerleşme kanamasi için daha çok erken..zorlamadan dolayi olabilir belki kuzum

Tatlim yerleşme kanamasi için daha çok erken..zorlamadan dolayi olabilir belki kuzum

Yerlesme kanamasi olmasi icin yumurta catlayip hatta uzerinden gun gecmesi lazim.. Calismadan once de gelmisti gunduz :26: Cenazeye gittim ya sogukta kaldim acaba iltihablanmadan dolayi olabilir mi canim ya?

Yerlesme kanamasi olmasi icin yumurta catlayip hatta uzerinden gun gecmesi lazim.. Calismadan once de gelmisti gunduz :26: Cenazeye gittim ya sogukta kaldim acaba iltihablanmadan dolayi olabilir mi canim ya?

Canim.iltihaptan olur..usurmedrndekaynakli olabilir ama bebekle alakali değildir sanirim

Bu sabah yine aynisi geldi selpaka.. Bu ay da adetim de duzensizlik olursa doktora gitme vakti gelmistir demek :26:

Carsamba gunu hep kapinin agzinda oturdum haliyle soguk aldim

Bu sabah yine aynisi geldi selpaka.. Bu ay da adetim de duzensizlik olursa doktora gitme vakti gelmistir demek :26:

Carsamba gunu hep kapinin agzinda oturdum haliyle soguk aldim

Canım sen bu ara bi doktora git. Kontrol ettir kendini. Üşütmüş olabilirsin.

Canım sen bu ara bi doktora git. Kontrol ettir kendini. Üşütmüş olabilirsin.

Evet canim.. Bir kac ay once muhtemelen usutmustum af edersin tuvalete gidince yanma ve aci oluyordu.. Sonra gecmisti.. Belki tekrar yenilemistir.. O zaman uzerine dusmedim malesef..

Sen naptin az kaldi bat'a galiba dimi :)

Evet canim.. Bir kac ay once muhtemelen usutmustum af edersin tuvalete gidince yanma ve aci oluyordu.. Sonra gecmisti.. Belki tekrar yenilemistir.. O zaman uzerine dusmedim malesef..

Sen naptin az kaldi bat'a galiba dimi :)

Bat cuma günü:)
Ama ben çok strese girdim be canım. Ne biliyim ya buraya da takılınca daha çok strese girdim sanki. Daha çok bebeğe odaklanır oldum. Daha çok ister oldum.
Şimdi bi de aklıma başka bi şey takıldı. Benim ayıp mı olur bilmem de cinsel organımın üst kısmında bi taraf çöktü sanki. Sol tarafım. Anlamadım ya. İnternette araştırdım böyle bir şey görmedim ben.

Merhaba bayanlar.. Bende 3 buçuk aylık evliyim. Hiç korunmadik ama daha hamile kalamadım. Normal mi acaba? Benim adetim düzensiz bu yüzden yumurtlama günlerimi hesaplamam zorlasiyor. Geçen ayın 21inde adet oldum. Ama 7 gün gecikmeyle.. Kesin hamileyim diyodum sonra kırmızıları gördüm.. Cok üzüldüm tabi tam kendimi hazırlamıştim yani ama kısmet değilmiş. Hatta eşimle karnıma el koymalara filan başlamıştık bugünler de midem filan bulanıyo kokuya karşı duyarlıyim kasıklarım ağrıyor göğüslerim ağrıyor ve akıntım var . Bu belirtilerin bi kısmını geçen ayda yaşamıştım ama olmamıştı. Acaba bu ayda psikolojik mi bilmiyorum ki. Kizlar bişeyler söyleyin bana yaa

Canım eczaneden ovulasyon testi al. Ben hiç kullanmadım ama onunla yumurtlama gününü görüyor insanlar. Daha 3 kere deneme yapmışsın. Burada 6ay sonra hamile kalanlar gördüm ben:) Beklemek gerçekten çok zor ama çalışmalara devam:)))

Bakalım canım bu ay olmazsa öyle yaparım. Cok sağol

Canim dusunme desem biliyorum olmuyor bende malesef kafamda cok kuruyorum...
Allah Allah nasil bir coktunu ki? Hic duymadim bisey bende?
İnsaAllah cuma gunu cift cizgiyi gorursun canim

Canim korunmadan ilk bir sene bebegin olmamaso gayet normal diyor doktorlar ancak bir sene sonra tedavi baslatiyorlar yani uc ay cok kisa bir sure hic uzulme bu yuzden tamam mi.. Hayirlisiyla olacak insaAllah

Canim korunmadan ilk bir sene bebegin olmamaso gayet normal diyor doktorlar ancak bir sene sonra tedavi baslatiyorlar yani uc ay cok kisa bir sure hic uzulme bu yuzden tamam mi.. Hayirlisiyla olacak insaAllah

Insaallah canım ya hayırlısıyla hepimiz hamile kalabiliriz.. Adetim 2 gün gecikti acaba hamile miyim diye düşünmeden edemiyorum ama benim zaten her zaman gecikiyor.. Bazı belirtiler de var gerçi ama adet ve hamilelik belirtileri birbirine cok benziyor.

Test yaptinmi canim yada kan tahlili en mantiklisi olur hem suphe icinde kalmazsin :)

Test yaptinmi canim yada kan tahlili en mantiklisi olur hem suphe icinde kalmazsin :)

Hayir herhangi bi test yapmadım. Tek çizgiyi görmekten korkuyorum galiba. Bi hafta daha geçsin kırmızıları görmezsem o zaman yapmayı düşünüyorum. Siz kaç aydır evlisniz?

Hayir herhangi bi test yapmadım. Tek çizgiyi görmekten korkuyorum galiba. Bi hafta daha geçsin kırmızıları görmezsem o zaman yapmayı düşünüyorum. Siz kaç aydır evlisniz?

Allah sabir versin canim beklemek cok zor
Biz 1,5 senedir evliyiz bu ay ilk denememiz olacak..
Bakalim Rabbim bize ne zaman nasip eder..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…