Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

Sabahın köründe tuvalete test yapmak için girdim ama test yapmaya gerek kalmadı benim kırmızılar geldiii (Hayırlısı Allahtan vardır vakti zamanı.Acaba tedaviye mi başlasam? 6,7 aydır deniyoruz olmuyor malesef...

olsun canım hakkınızda hayırlısı......zamanı vardır daha ...üzülme ...çalısmalara devam

çok duygusalım bazen karnım ağrıyor ama uzun sürmüyor cnm inşallah dediğin gibidir olmadım bugun cumaya kadar beklicem sen nasılsın neler hissediyorsun :):26:

Benim kırmızılar hala gelmedi :) Yarın sabah test yapıcam.Gelişmelerden haberdar ederim.Ama gögüslerim patlayacak gibi,normal adetimde böyle olmazdım.Şurda sabaha ne kaldı canımmmm :)) birde normalde benim yumurtlama dönemimden sonra karın ağrım bi başlardı adet olana kadar devam ederdi.Ama bu ay öyle bir ağrım olmadı.

bugun de olmadım adet...ağrılarım devam edıyor ama bilmiyorum yaaa afra tafra off pufff beklıcem cumayı haber ver cnm bekliyorum...

Aynen çalışmalara devam bu ay soğan kürünü deneyeceğim.Aranızda bu kürü deneyen var mı arkadaşlar?

arkadasım mrb benımde 6. ay hala olmadı kafamdan tamamen cıkarıp atmaya calısıyorum bu sıralar rahat ol bıraz daha bekle tedavı ıcın aynı soru benımde aklımdan gecıyo acaba baslasammı dıye sogan kurunu gecen ay denedım ıllakı faydası olmustur ama ben hamıle kalamadım malsf

bugun de olmadım adet...ağrılarım devam edıyor ama bilmiyorum yaaa afra tafra off pufff beklıcem cumayı haber ver cnm bekliyorum...
hadi bakalım hayırlı haberler inşallah.ben yarın sabaha kadar anca bekleyeceğim.son bir hafta içinde yptığım 3.test olacak inşallah yarın sabah yüzüm güler.

Hamileyim arkadaşlar :-D :-D Ama henüz doktora gitmedim.idrar testi yaptım sadece ve sonuç pozitifff.:-D bu ay belirtilerim beni yanıltmadı.rabbim bebiş isteyen herkesin en kısa zamanda yüzlerini güldürür inşallah. Aminnnn.

Çok sevindim:)
Gözün aydınn:)

merhaba arkadaşlar ben 2,5 ay önce evlendim hiç korunmadık çocuk istiyoruz diye acele ediyorum belki ama Rabbim dileyen herkese nasip etsin inşallah :)

çok sevindim canım TEBRİKLERRR artık darısı başımıza ben de kırmızaları gormedım ama testım negatif idi bilmiyorum yaaa hayırlısı rabbim sağlıkla kucağına almayı nasıb etsın dua et bızlere de ... :))))))))

Arkadaslar hayirli cumalar nasilsiniz? Bizim cenazemiz vardi yine o yuzden bakamadim. Hamile oldugunu ogrenen arkadaslari tebrik ediyorum gonulden. Rabbim saglicakla bir nefeste kucaginiza almayi nasip etsin insaAllah. Kirmizilari gorenlerde uzulmesinler insaAllah bir daha ki ay cift cizgiyi gorecekler. Allahtan umit kesilmez sabir ve dua gerek

kırmızıları görenlerdenim ama üzülmedim hayırlı zamanda versın rabbım bır daha kı ay ınsallah :13: senin de cuman mübarek olsun cnm iyi akşamlar

Başınız sağolsun canım..
İnşallah buraya hamile olduğumu yazarım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…