Sabahın köründe tuvalete test yapmak için girdim ama test yapmaya gerek kalmadı benim kırmızılar geldiii(Hayırlısı Allahtan vardır vakti zamanı.Acaba tedaviye mi başlasam? 6,7 aydır deniyoruz olmuyor malesef...
çok duygusalım bazen karnım ağrıyor ama uzun sürmüyor cnm inşallah dediğin gibidir olmadım bugun cumaya kadar beklicem sen nasılsın neler hissediyorsun :):26:
Benim kırmızılar hala gelmedi :) Yarın sabah test yapıcam.Gelişmelerden haberdar ederim.Ama gögüslerim patlayacak gibi,normal adetimde böyle olmazdım.Şurda sabaha ne kaldı canımmmm :)) birde normalde benim yumurtlama dönemimden sonra karın ağrım bi başlardı adet olana kadar devam ederdi.Ama bu ay öyle bir ağrım olmadı.
bende 6 gunden sonra hayalkırıklığına uğradım off offf
Aynen çalışmalara devam bu ay soğan kürünü deneyeceğim.Aranızda bu kürü deneyen var mı arkadaşlar?
hadi bakalım hayırlı haberler inşallah.ben yarın sabaha kadar anca bekleyeceğim.son bir hafta içinde yptığım 3.test olacakbugun de olmadımadet...ağrılarım devam edıyor ama bilmiyorum yaaa afra tafra off pufff beklıcem cumayı haber ver cnm bekliyorum...
Hamileyim arkadaşlar :-D :-D Ama henüz doktora gitmedim.idrar testi yaptım sadece ve sonuç pozitifff.:-D bu ay belirtilerim beni yanıltmadı.rabbim bebiş isteyen herkesin en kısa zamanda yüzlerini güldürür inşallah. Aminnnn.
Çok sevindim:)
Gözün aydınn:)
Hamileyim arkadaşlar :-D :-D Ama henüz doktora gitmedim.idrar testi yaptım sadece ve sonuç pozitifff.:-D bu ay belirtilerim beni yanıltmadı.rabbim bebiş isteyen herkesin en kısa zamanda yüzlerini güldürür inşallah. Aminnnn.
çok sağol, tez zamanda darısı senin başına inşallah.
Arkadaslar hayirli cumalar nasilsiniz? Bizim cenazemiz vardi yine o yuzden bakamadim. Hamile oldugunu ogrenen arkadaslari tebrik ediyorum gonulden. Rabbim saglicakla bir nefeste kucaginiza almayi nasip etsin insaAllah. Kirmizilari gorenlerde uzulmesinler insaAllah bir daha ki ay cift cizgiyi gorecekler. Allahtan umit kesilmez sabir ve dua gerek
kırmızıları görenlerdenim ama üzülmedim hayırlı zamanda versın rabbım bır daha kı ay ınsallah :13: senin de cuman mübarek olsun cnmiyi akşamlar
Arkadaslar hayirli cumalar nasilsiniz? Bizim cenazemiz vardi yine o yuzden bakamadim. Hamile oldugunu ogrenen arkadaslari tebrik ediyorum gonulden. Rabbim saglicakla bir nefeste kucaginiza almayi nasip etsin insaAllah. Kirmizilari gorenlerde uzulmesinler insaAllah bir daha ki ay cift cizgiyi gorecekler. Allahtan umit kesilmez sabir ve dua gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?