hayırlı olsun BURCUrabbim sağlık ile kucağına almayı nasıp etsin bebişini bizlere de dua et
Allah bağışlasınben tek çizgiyi gördüm...durmak yok zamanı varmış inşallah sen ve bekleyen herkes çift çizgiyi görür cnm yaaa nasip
Amin.inşallah cnm.hakkımızda hayirlisi.
hayırlı olsun BURCUrabbim sağlık ile kucağına almayı nasıp etsin bebişini bizlere de dua et
az önce yaptımtek çizgi :18:acaba sabah ilk idrar ile mi yapsaydım üffff
Bu kasık ağrıları yumurta ile sperm döllendiği andan itibaren mî başlar?
benimde bir oğluşum var.ben dü aptım sonuç kafa karıştırıcıydı.2 gün daha bekleyeceği.Perşembe yapacağım dayanabilirsem.Ama bu ay kendimi çok hamile hissediyorum, belirtilerimde var.Hayırlısı bakalım cnm.müjdeli haberlerini bekliyoruz.inşallahsindir.
günaydın arkadaslarnasılsınız?
herkese mutlu huzurlu çok tatlı bebiş ihitimalli günler diliyorum
Gunaydınnnn;
dün akşam dayanamadım test yaptımmm silik çizgi çıktı emin olamadım bi tane daha alıp yaptım yine aynı
koştur koştur hastaneye gittik kan testi verdim o bir buçuk saat bana bir ay gibi geldi yerime sıgamadım veeeee sonuc pozitif
cok yeniymiş ptz günü ultrasonda görebileceğimi söylediler Allah herkeze nasip etsin böyle heyecanıııı....
AMİN inşallah... dualarım hep sizinle olacak:) aslında benim niyetim eşimin doğum gününde yani on gün sonra soylemekti ama melahat durur mu hiçç beni yemek yemeden hastaneye götürdü doktor gebe dediğinde bana baktı tabi ikimizde şaşkınız dışarda hastalar kapı açık baba oluyorum diye bi cığlık attı dr neye ugradıgını şaşırdı hızını alamadı bide koridorda bağırdı cok garip duygu ya ben hala şaşkınım.. allah hepinize yaşatsın ins
Bat bugün ama iki gün daha dişimi sıkıp bekleyecegim.cumartesi günü yapmistim ama negatifti.yaa aslında sanki bir gölge gördüm ama daha önceki testlerimde bu tür gölgelerle karşilasmistim ama sonuç hüsran olmustu. :-(
masAllah canim ne guzel ne mutlu size insaAllah onumuzde ki ay bizim heriflere de ciglik atmak nasip olur
ALLAH isteyen herkese sağlıklı ve hayırlı bebeişler naip eder inş.. dulalarım sizlerle....
ne zamandır bebiş istiyodunuz, hamiş kalmak için özel bişeyler yaptın mı?
Son 4 günüm.ben de hala gelen giden yok...İnşallah da gelmez.Yarın 3 gün kalacak sabah ilk idrarımla test yapıcam.Çift çizgiyi görmek için dua ediyorum..Bu arada Burcu seni tebrik ediyorum Allah kucağına almayı nasip etsin
Biz üç aydır istiyorduk, aslında özel bişey yapmadık yumurtlama günlerini takiben gün aşırı birlikte olduk ilişkiden snra uzandım dinlendim,
başka özel olarak birşey yapmadım he bide dktr bana progestan vermişti iki ay kullandım onunda etkisi olabilir mi bilemedim...
Bizde gun asiri deniyoruz.. Ben folik asit kullaniyorum.. Bakalim nasip olacak mi.. Simdilik gayet 'relax'iz.. Ama bat tarihim yaklastikca heyecan ve meraktan duramam kesin.. Ben akintimdan anlarmiyim yumurtamin catladigini bilmiyorumsimdiye kadar hic ama hic dikkat etmemistim ona cunku.. Rabbim hic birimizin kucagini bos birakmasin insaAllah..
Son 4 günüm.ben de hala gelen giden yok...İnşallah da gelmez.Yarın 3 gün kalacak sabah ilk idrarımla test yapıcam.Çift çizgiyi görmek için dua ediyorum..Bu arada Burcu seni tebrik ediyorum Allah kucağına almayı nasip etsin
İnsaAllah bize de sabah o guzel haberi verirsin canim :) Allahim hepimize nasip etsin insaAllah :)
İnşallah İnşallah....Sabah 6.30 da kızımın okulu için kalkıyorum.En geç 7 gibi sonucunu yazmış olurum :)))
cnm 5 gün adet olmazssan tekrar yaparsın testi.hemen sonuç doğru çıkmayabilir.Adet belirtilerin var mı?insan yine de adet olmadan inanamıyorhala acabalarım var ya hamişsem diye ... sanırım adet öncesi kötü duygular bunlar ...hayırlısı
yaaaa hayal kırıklığına uğramaktan çok korkuyorum ama içime öyle doğuyor.Belirtilerimi sorarsan, ani hareketlerde kasıklarım yırtılır gibi oluyor sızlıyor, gögüslerim çok hassas.iştah açılması ve mide yanması.Çok agresifim.Birde uzun zamandır ruyalarıma girmeyen rahmetli babamı rüyamda gördüm bana sürekli gülümsüyorduCanim senin kac gum gecmisti adetin? Benim gecen ay bir hafta gecikti calisma olmamasina ragmen acaba hamilemiyim diyip durdum :) dedigin gibi kirmizilari gormeden inanasi gelmiyor insanin.
Emin degilim canim. Adetten oncede kasik agrisi yasayanlar var. Senin bat ne zamandi?
Canim bu kadar emin konusani ilk defa gordum demek ki belirtilerin cok kuvvetli :) hadir hayirlisi.
Gunaydin canim cok sukur sen nasilsin?
MasAllah canim senin adina cok sevindim. Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin insaAllah. Bizim icinde dua et olur mu :) Esinin tepkisi ne oldu bu arada?:)
Emin degilim canim. Adetten oncede kasik agrisi yasayanlar var. Senin bat ne zamandi?
cnm 5 gün adet olmazssan tekrar yaparsın testi.hemen sonuç doğru çıkmayabilir.Adet belirtilerin var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?