Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

az önce yaptım tek çizgi :18:acaba sabah ilk idrar ile mi yapsaydım üffff

Canim senin kac gum gecmisti adetin? Benim gecen ay bir hafta gecikti calisma olmamasina ragmen acaba hamilemiyim diyip durdum :) dedigin gibi kirmizilari gormeden inanasi gelmiyor insanin.

Bu kasık ağrıları yumurta ile sperm döllendiği andan itibaren mî başlar?

Emin degilim canim. Adetten oncede kasik agrisi yasayanlar var. Senin bat ne zamandi?

Canim bu kadar emin konusani ilk defa gordum demek ki belirtilerin cok kuvvetli :) hadir hayirlisi.

günaydın arkadaslar nasılsınız?

herkese mutlu huzurlu çok tatlı bebiş ihitimalli günler diliyorum

Gunaydin canim cok sukur sen nasilsin?

MasAllah canim senin adina cok sevindim. Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin insaAllah. Bizim icinde dua et olur mu :) Esinin tepkisi ne oldu bu arada?:)

MasAllah canim senin adina cok sevindim. Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin insaAllah. Bizim icinde dua et olur mu :) Esinin tepkisi ne oldu bu arada?:)[/QUOTE]

AMİN inşallah... dualarım hep sizinle olacak:) aslında benim niyetim eşimin doğum gününde yani on gün sonra soylemekti ama melahat durur mu hiçç beni yemek yemeden hastaneye götürdü doktor gebe dediğinde bana baktı tabi ikimizde şaşkınız dışarda hastalar kapı açık baba oluyorum diye bi cığlık attı dr neye ugradıgını şaşırdı hızını alamadı bide koridorda bağırdı cok garip duygu ya ben hala şaşkınım.. allah hepinize yaşatsın ins

masAllah canim ne guzel ne mutlu size insaAllah onumuzde ki ay bizim heriflere de ciglik atmak nasip olur

umutsuz olma canım zaten bugun gelmezse 2 gün daha gelmez ve hamiş olursun inş

ne zamandır bebiş istiyodunuz, hamiş kalmak için özel bişeyler yaptın mı?

Biz üç aydır istiyorduk, aslında özel bişey yapmadık yumurtlama günlerini takiben gün aşırı birlikte olduk ilişkiden snra uzandım dinlendim,
başka özel olarak birşey yapmadım he bide dktr bana progestan vermişti iki ay kullandım onunda etkisi olabilir mi bilemedim...

Bizde gun asiri deniyoruz.. Ben folik asit kullaniyorum.. Bakalim nasip olacak mi.. Simdilik gayet 'relax'iz.. Ama bat tarihim yaklastikca heyecan ve meraktan duramam kesin.. Ben akintimdan anlarmiyim yumurtamin catladigini bilmiyorum simdiye kadar hic ama hic dikkat etmemistim ona cunku.. Rabbim hic birimizin kucagini bos birakmasin insaAllah..

Son 4 günüm.ben de hala gelen giden yok...İnşallah da gelmez.Yarın 3 gün kalacak sabah ilk idrarımla test yapıcam.Çift çizgiyi görmek için dua ediyorum..Bu arada Burcu seni tebrik ediyorum Allah kucağına almayı nasip etsin

İnsaAllah bize de sabah o guzel haberi verirsin canim :) Allahim hepimize nasip etsin insaAllah :)

hadi hayırlı olsun bebişin canım.....nasıp bu işler......bakalım bize ne zaman nasıp olur.....

evet bat yaklasınca insan ister istemez düşünüyo canım....hayırlısı

ayyy inş hamişsindir

İnsaAllah bize de sabah o guzel haberi verirsin canim :) Allahim hepimize nasip etsin insaAllah :)

ammmmmmmmmiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnn

İnşallah İnşallah....Sabah 6.30 da kızımın okulu için kalkıyorum.En geç 7 gibi sonucunu yazmış olurum :)))

merakla beklicem

yaaaa hayal kırıklığına uğramaktan çok korkuyorum ama içime öyle doğuyor.Belirtilerimi sorarsan, ani hareketlerde kasıklarım yırtılır gibi oluyor sızlıyor, gögüslerim çok hassas.iştah açılması ve mide yanması.Çok agresifim.Birde uzun zamandır ruyalarıma girmeyen rahmetli babamı rüyamda gördüm bana sürekli gülümsüyordu Ölü diri derlerya hani.....Ayrıca bugün adette olmadım :)

cnm 5 gün adet olmazssan tekrar yaparsın testi.hemen sonuç doğru çıkmayabilir.Adet belirtilerin var mı?

çok duygusalım bazen karnım ağrıyor ama uzun sürmüyor cnm inşallah dediğin gibidir olmadım bugun cumaya kadar beklicem sen nasılsın neler hissediyorsun :):26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…