Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

herkese iyi gecelerrr....dua ile...inşallah güzel haberlerle mutlu yüzlerle görüşmek üzere

merhaba arkadaşlar..geçen ay korunmadık ilk denememizdi ama olmadı sanırım adet olacağım belirtileri hissediyorum.çok düzenli ilişkiye giremedik yumurtlama günlerimde.olacağı varsa bir seferde bile oluyor okuyorum heryerde.olmayınca ister istemez moralim bozuldu ve içimi korku sardı ya olmazsa diye

merhaba ..bizde aynı geçen ay korunmadık olmadıı ilk deneme başarısız.. korkmamak gerek bende de var o korku ama korkmamak gerekk ...benim yarın adetin son günü ..artık bu ay kısmetimizdedir inşALLAHH..DİKKAR ETMEK GEREKİYOR ÖNEMLİ GÜNLERİ KAÇIRMAMAK GEREKİYOORR..

kafayı yedim sanki.durup durup wcye gidiyorum adet oldum mu acaba diye.inşallah olmam diyorum sonrada hayırlısı diyorum..bu ay adet olursam artık bundan sonrakine çok dikkat edeceğim bende canım.

kafayı yedim sanki.durup durup wcye gidiyorum adet oldum mu acaba diye.inşallah olmam diyorum sonrada hayırlısı diyorum..bu ay adet olursam artık bundan sonrakine çok dikkat edeceğim bende canım.

GÜNAYDIN HANIMLARR...bende kendimi psikolojik olarak del,rtmiştim açıp açıp hamilelik elirtsi okuyuğ bende bu var bu var diyorduumm kötü sürpriz regl luverdiimm.. inşALLAH sen olmazsıınn da hamileymişiiiim dersiinn hayırlısıı benimde aklımda hep varr kafaya takmamak gerekiyoorr ama nedense akıldan çıkmıyooor...ALLAHımm aratmadan nasip etsinn herkesee..AMİİİİN

aramiza hos geldiniz tekrar
insaAllah hamile oldugunuzu ilk buradan duyurmak nasip olur..

pinarcim bizimde bu ay ilk denememizdi..
sabirli olamiyorum bende malesef..
kafamda surekli bin bir cesit sorular..
benim belirti diyecegim hic bir sey yok..
sadece tuhaf anlam veremedigim ama beni tedirgin eden aktinti ve lekelerim var..
Rabbim hakkimizda hayirli olani gonlumuze razi eylesin insaAllah..

okulum canim sende ikinci ayinda bebegine kavusacaksin Allahin izniyle..
suan bende internette surekli akintilar hakkinda arastirma yapiyorum..
cunku tek fark onlar suan bende..
Rabbim neylerse guzel eyler diyelim..

Kizlar bu mubarek gunde ilk guzel haberi cikolatacipsten alabilmeyi umit ediyorum

Bendr sabah esimi ise gonderdim..
Namaz kildim..
Kuran okudum..
Son 2 cuzum kaldi..
İnsaAllah pazara kadar biter..
Eger adetim gelirse cunku kalacak yine

Suan kk'de gezinerek tekrar uykuya dalarim

Bugun bir birimize bol bol dua edelim insaAllah :26:
Kac gundur hep sıkıntıa uyaniyorum..
Tuhaf tuhaf ruyalar goruyorum..
Rabbim hayir eylesin insaAllah..

Son düzenleme:

canım aynen bende öle geceleri uyuyamıyorum saatlerde yatıyorum ama kalkamıyorum..
sanırım ben psikolojik olarak çöktüm..
yarın benimde bat günü..ama başladı benim belirtiler gelcek hissediyorum..
inş bugünn chipsten güzel haberler alırız..
ohhh sıcacık yatağında benim içinde uyu

umut hep var canım doktor bana pko(polistik over)var dedi bşka bi doktor yok dedi bi yıl beklym dedm bnde snra tedevye başlıcm allhn iznyle
tabi inşlh gerek kalmaz :) hangi ay olursa olsun bebişlerimiz bizimle olsun :) hepimiz hamile olurz inşlh :)

Kesinlikle psikolijik canim..
Ben uyuma uyuyorum ama cok tugaf ruyalar goruyorum..
Hayirlisi canim ya bakarsin adet belirtilerin gebelik belirtisi olur
Uyudum guzum

Anladim canim.
Gecmis olsun.
Amin insaAllah gerek kalmaz..
Forumda pkolu olup anne olanlar cok var canim..
Sende olacaksin insaAllah..

Bendede kahverengiler hala geliyo..
Yerlesme kanamasi olamaz ki bu..
Pazartesi test yapio tek cizgiyi gorup adet olmamak beni daha cok uzecek.
Sabredebilsemde adetim gelene kadar bekleyebilsem
Sonrada doktora insaAllah ..

Umut fakirin ekmeği derler

Son düzenleme:
hayırlı cumalar arkadaşlar allahım dualarımızı kabul etsin inş hepimiz bebişlerimize kısa zamanlarda kavurşuruz inş

kızlar bende gelen giden yok :18:test yapmadım korkuyorum:18::18::18: beklicem gelen giden olmazsa test yaparım....negatif görmek istemiyorum...regl olursamda hayırlısı diyecem napayım:18:

chipscim insaAllah cift cizgiyi goreceksin canim guzel haberlerini bekliyoruz

Benim kahverengi aktinim cogaldi.. Adet baslangici olara goruyorum yani

Esimin vardiyesine gore pazartesi icin randevu alicam hastaneden..
Bakalim iltihab mi mantar mi yoksa bam baska bir sey mi..

İnsaAllah bir an once kirmizilar gelir de bir daha ki calismalara baslayabiliriz :26:

Bu ay da nasip olmadi Rabbim hayirlisini nasip et..

Kesinlikle psikolijik canim..
Ben uyuma uyuyorum ama cok tugaf ruyalar goruyorum..
Hayirlisi canim ya bakarsin adet belirtilerin gebelik belirtisi olur
Uyudum guzum

yok kuzum yaa ben bilirim adetimin nasıl gelceğini..bu ay kesin tutmadı yanii

ayy inşş gelmezzz o kahrolasıca kırmızılarrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…