Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

canım korkuyorum belirti falan yok...içimden olmadı gibi geliyo:18: hakkımızda hayırlısı

adetin deildir belki canım...hayırlısı olsun...dediğin gibi doktora gidersin ne var ne yok ögrenirsin

aaammmmmiiinnnn iiinnnnşşşşş canım

çok telekkür ederim canımmm. ben gebelik yaşadım ama iki buçuk aylıkken kalbi durdu. eşim varikosel ameliyatı olmuştu daha önce de. şimdi de bekliyorum

Hoşbulduk canım.ilk deneme olumsuz bizim maalesef.adet oldum.inşallah sen hamilesindir tatlım.birbirimiz için dua edelim hep

Son düzenleme:
Kızlar merhaba bende sizler gibi en kısa zamanda anne olmak istiyorum dualarım sizinle sizde beni unutmayın olurmu

inşALLAHHBU AY MUTLU BİR HABER YAZARIIIIMM..CÜMLEMİZLE BERABEERR...

Kızlar merhaba bende sizler gibi en kısa zamanda anne olmak istiyorum dualarım sizinle sizde beni unutmayın olurmu

MERHABA hoşgeldiinn.. inşALLAH en kısa zamanda hepimiz hamile oluruuuzz...dualarımızda olalım birbirimizin..

Hepinize merhaba, ben de geçen ay doğum kontrol hapı kullanmayı bıraktım, bebiş sahibi olmaya karar verdik. Bende polikistikover olduğu için 3 senedir hap kullanıyordum, sanırım şimdi yumurtlama problemi yaşıyorum bu aydan çok ümitli değilim ama umarım bir dahaki ay güzel haberi alabilirim :)
Allah hepinize hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip etsin, beni de dualarınızdan eksik etmeyin.

Bende pko olduğunu evlenmeden önce öğrendim ve dkh kullandım bi süre evlenmeden önce kontrollere gittiğimde yumurtamın oluştuğunu söyledi doktorum. daha 2. denememiz bakalım inş allah nasip eder.
Bu arada benim halalarımdada var pko ama hepsinin 2 şer çocukları var umudum onlar :)

Hepiniz hos geldiniz kizlar..
İnsaAllah hepimize nasip olur anne olmak..
Benim zaten belirtilerim yoktu fakat ufakta olsa bi umit vardi icimde..
Artik umidin yerini hastalik korkusu aldi..
Kahverengi su gibi akinti geliyor..
Ayiptir soylemesi kucuk tuvaletimi yapinca gordum..
Oda su gibi akti baya kahverengi..
Birazdan randevu alicam..
Ben umudumu subata bagliyorum artik..
Suan moralsizim..
Gittim 2-3 saat uyudum..
Annem aramis durmus beni merak etmis acmayinca
Ama toparlanacagim insaAllah..
Bir birimize destek olalim kizlar..

çok telekkür ederim canımmm. ben gebelik yaşadım ama iki buçuk aylıkken kalbi durdu. eşim varikosel ameliyatı olmuştu daha önce de. şimdi de bekliyorum

Hoşbulduk canım.ilk deneme olumsuz bizim maalesef.adet oldum.inşallah sen hamilesindir tatlım.birbirimiz için dua edelim hep

inşALLAHHBU AY MUTLU BİR HABER YAZARIIIIMM..CÜMLEMİZLE BERABEERR...

slm hanımlaaaarrrr ben geldimmmm
öncelikle yeni gelen arkadaslarım hosgeldinizzzz

kızlar bişey sorcam yaa ben kontrol oldugumda dr benden 21.gün progesteron tahlili istedi ve benim 21.gün pazar gününe denk geliyo..acile gitsem yaparlarmı tahlili?
ki eğer gidersem hcg ye de bakarlar ve bişey varmı belli olur düşünmek bile heyecanlandırıyor yaa :44:

tatlım yaa üzme sen hiç canınııı rabbim güldürecek yüzümüzü inşallah...bak şimdi kahverengi akıntı eski kanamanın belirtisi kırmızı kan yeni kanamanın..ki bence ya bi zorlanma olmuş sen farketmemiş olabilirsin hassas yapı cunku.yada gercekten tutunma da olabilir yaa kötü düşünme hemennn

Hic sanmiyorum canim
En son iliskimiz kisa surdu..
Zorlanma olmadi..
Yerlesme olsa bu kadar uzun surmez ki..
Acik acik yaziyorum kusura bakma ama wcye gittigimde resmen kahverengi su gibi akti..
Ne kadar normal olabilir ki bu :26:

Canim acilde yaparlar belki?
Telefonla arayip sorsan onceden?
Hcg olcturmek istemiyormusun sen yoksa?

tabiki kontrol olmanda fayda var canım inşallah birşeycik yoktur dua edicem sana.bence sen gidip yarın yada bu aksam yaptırsana hcg yi kafanı temizle VAR yada YOK...varsa akıntı için farklı önlem yoksa farklı önlem gerekirr...bende gitmişken yaptırırım hcg yi eger digerinede bakıyorlarsa tabiiki.yani adete kadar beklemeden öğrenmiş olacagım noldugunu oyle bi korku işte kasık agrılarım var biliyosunya ufak ta olsa bi umut......

benimde bu ay 2. ayım inş çok bekletmez bebişlerimiz

amiiinnnnn:)

adetine cok varmiydi canim unuttum yine kusura bakma :26:
cok yokaa yaptir sende evet..
tabi ki canim az once yazmistim ya umut fakirin ekmegi :)
canim bebek var diye dusunmuyorum artik gercekten..
hastaliktan suphleneniyorum..
cunku gecen ayda tuhaf seyler olmustu bende..
pazartesi ogrenicem insaAllah..
hafta sonu esimle vakit gecirir kafa dagitirim insaAllah..

evet ihmal etme ....
canım pazar günü 21.gün işte zaten progesteron da 21.gün yapılıyo...napim gitmişken hcg ye de baktırırım varsa inşallah ilk sizinle paylasırım...

"Allahım sen büyüksün actıgımız elleri bos cevirme suphesiz sen hayırlısını bilensin bize hayırlısını ver sağlıklısını ver.Sen ki bizi duyuyorsun görüyorsun karsında acizliğimiz ortada.bizlerin dualarını içimizde bulunan temiz kalpli arkadaslarımız hürmetine kabul eyle...Amin.

Canim insaAllah buradan paylasirsin bizimle..
Bize de umut olursun

Amiinn..
Ne guzel dua ettin..
Yuregine saglik..

Ben sabah namazini kildim biraktim sonra..
Akintimin ne oldugunu bilmiyorum..
Kac gundur kilip Kuran okumaya devam ettim..
Ama adetimse eger gunaha girerim..
Suphede oldugum icin kilmiyorum..
Adetim gelsin gitsin sonra devam edicem insaAllah..

Esim bir saat sonra gelecek..
Hic bir sey yapasim gelmiyor..
Evde sadece dunden kalan makarna var..
Moralsizim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…