- 5 Mart 2012
- 4.870
- 1.080
- 248
Canim insaAllah buradan paylasirsin bizimle..
Bize de umut olursun
Amiinn..
Ne guzel dua ettin..
Yuregine saglik..
Ben sabah namazini kildim biraktim sonra..
Akintimin ne oldugunu bilmiyorum..
Kac gundur kilip Kuran okumaya devam ettim..
Ama adetimse eger gunaha girerim..
Suphede oldugum icin kilmiyorum..
Adetim gelsin gitsin sonra devam edicem insaAllah..
Esim bir saat sonra gelecek..
Hic bir sey yapasim gelmiyor..
Evde sadece dunden kalan makarna var..
Moralsizim
slm hanımlaaaarrrr ben geldimmmm
öncelikle yeni gelen arkadaslarım hosgeldinizzzz
kızlar bişey sorcam yaa ben kontrol oldugumda dr benden 21.gün progesteron tahlili istedi ve benim 21.gün pazar gününe denk geliyo..acile gitsem yaparlarmı tahlili?
ki eğer gidersem hcg ye de bakarlar ve bişey varmı belli olur düşünmek bile heyecanlandırıyor yaa :44:
canım kendini üzme desemde olmuyo biliyorum...üzül ama toparlan hemen....birde iyi yönden bakalım...bebişin yoksa bile doktora gider muayeni olursun bigüzel ohh için rahat eder...sonra bebiş işlemlere devam edersin...bak bana 9 aydır bekliyorum ...yeri geliyo üzülüyorum aglıyorum ama demekki zamanı var diyorum allahım ne zaman isterse ozaman göndericek diye umut ediyorum tatlım ...hakkımızda hayırlısıinş hastalık falan yoktur sadece adetin sökülemiyo olabılır diye olumlu düşünüyorum....oyuzden dert dermansız olmasın yeter allahım şifa verir inş
Allah razi olsun canim..
Evet benim daha ilk ayim..
Rabbim sirasiyla hepimizin yuzunu guldursun insaAllah..
Bu ay ben cenazeye gittim yine..
Butun gun sogukta kaldim..
Etkisi olmus olabilir..
Hayirlisi bakalim..
Dedigin gibi canim en azindan kontrol olmus olurum..
Sende de gelen giden yok dimi :)
Ne zaman dusunuyosun test yapmayi?
Yeni yilin ilk hamisleri olursunuz insaAllah
Yanlış bir bilgi vermek istememe ama bildiğim kadarıyla 21. günde progestoron seviyesine yumurtanın çatlayıp çatlamadığını kontrol etmek için bakıyorlar. 0,7'nin üzerindeyse çatlamış oluyor. Bence bir doktorunu arayıp sorarsan belki ptesi gitmende bir sakınca yoktur. Kandaki seviye hemen düşmez.
merhaba bende artık anne olmayı çokkkk istiyorum inşş. bu ay RABBİM nasip eder artık
merhaba hoşgeldininş rabbim dualarını kabul eder
canım kendini üzme desemde olmuyo biliyorum...üzül ama toparlan hemen....birde iyi yönden bakalım...bebişin yoksa bile doktora gider muayeni olursun bigüzel ohh için rahat eder...sonra bebiş işlemlere devam edersin...bak bana 9 aydır bekliyorum ...yeri geliyo üzülüyorum aglıyorum ama demekki zamanı var diyorum allahım ne zaman isterse ozaman göndericek diye umut ediyorum tatlım ...hakkımızda hayırlısıinş hastalık falan yoktur sadece adetin sökülemiyo olabılır diye olumlu düşünüyorum....oyuzden dert dermansız olmasın yeter allahım şifa verir inş
inş siz benim gibi çok beklemezsiniz canlarımallahım kimseyi çocuksuz olmakla sınamasın rabbim...
başınız saolsun canım...belinden ayaklarımızda üşütmememiz gerek sıcak tutmamız yumurtalar için gerekliymiş..inş kötü bişey cıkmaz
şimdilik yok canım gelen giden:18: bikacgün gecsin diyorum tabi hemen gelmezse kırmızılar
merhaba bende artık anne olmayı çokkkk istiyorum inşş. bu ay RABBİM nasip eder artık
canım ya benim özel bir doktorum yok yani özel bir hastanede doktor yaptırmamı söyledi.ki d3evlet hastanesi maşallah kacgün sonraya sıra veriyo.bahsettiğim özel hastane de sehir dısında.oyuzden böyle perişanlık oluyo işte
hosgeldin canım dua edelim birbirimizee
chipscim sen hiç muayene oldunmu peki bu sürecte yani 9 ay dedinya oyuzden merak ettim.
Ben İstanbul'da oturuyorum, avcılarda çok menun olduğum bir doktorum var 3 senedir gidiyorum, nerede oturuyorsunuz bilmiyorum ama yakınsa tavsiye edebilirim.
Sizi düzenli kontrol eden bir doktorunuz olursa hamileliğinizde de rahat edersiniz. Güven ilişikisi kolay kurulmuyor ve hamilelik dönemi çok hassas olduğumuz bir dönem.
canım ne zamandır istiyosun RABBİM inşş. en kısa zamanda nasip eder hamile kalmanı
evet canım muayene oldum hiçbir sorun yok dedi doktor...bakalım stres yapmamaya calısıyorum bekliyorum...inş bebişim gelir cok bekletmeden
ammiiinnnn canım inş...9 aydır korunmuyorum....bende herkese dua ediyorum...rabbim hepimizin duasını kabul eder inşsenin ne kadar oldu bebiş istegin yeni bıraktınız korunmayı
inşallah canım inşallah..benim arkadasım da 9. ayında hamile kaldı önceki denemelerini kışın yaptı olmadı yine kışın bşadı olmadı yaz sonuna doğru oldu.demekki bazı dönemler kadın için önemli diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?