Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

canım kendini üzme desemde olmuyo biliyorum...üzül ama toparlan hemen....birde iyi yönden bakalım...bebişin yoksa bile doktora gider muayeni olursun bigüzel ohh için rahat eder...sonra bebiş işlemlere devam edersin...bak bana 9 aydır bekliyorum ...yeri geliyo üzülüyorum aglıyorum ama demekki zamanı var diyorum allahım ne zaman isterse ozaman göndericek diye umut ediyorum tatlım ...hakkımızda hayırlısı inş hastalık falan yoktur sadece adetin sökülemiyo olabılır diye olumlu düşünüyorum....oyuzden dert dermansız olmasın yeter allahım şifa verir inş

Yanlış bir bilgi vermek istememe ama bildiğim kadarıyla 21. günde progestoron seviyesine yumurtanın çatlayıp çatlamadığını kontrol etmek için bakıyorlar. 0,7'nin üzerindeyse çatlamış oluyor. Bence bir doktorunu arayıp sorarsan belki ptesi gitmende bir sakınca yoktur. Kandaki seviye hemen düşmez.

Allah razi olsun canim..
Evet benim daha ilk ayim..
Rabbim sirasiyla hepimizin yuzunu guldursun insaAllah..
Bu ay ben cenazeye gittim yine..
Butun gun sogukta kaldim..
Etkisi olmus olabilir..
Hayirlisi bakalim..
Dedigin gibi canim en azindan kontrol olmus olurum..

Sende de gelen giden yok dimi :)
Ne zaman dusunuyosun test yapmayi?
Yeni yilin ilk hamisleri olursunuz insaAllah

yeni gelen arkadaslar hosgelmişler ilk deneme basarısız olan arkadaslarım üzülmeyin...hakkımızda hayırlısı deyip çalısmalara morelli olarak baslamak gerek...

korunmadan sonra vucud s..mlere adepte olmaya calısıyomuş..hatta kiminin vucudu korunma mekanızmasını olustururmuş sp.m lere karsı oyuzden hemen umutsuz olmak yok

inş siz benim gibi çok beklemezsiniz canlarım allahım kimseyi çocuksuz olmakla sınamasın rabbim...

başınız saolsun canım...belinden ayaklarımızda üşütmememiz gerek sıcak tutmamız yumurtalar için gerekliymiş..inş kötü bişey cıkmaz

şimdilik yok canım gelen giden:18: bikacgün gecsin diyorum tabi hemen gelmezse kırmızılar

canım ya benim özel bir doktorum yok yani özel bir hastanede doktor yaptırmamı söyledi.ki d3evlet hastanesi maşallah kacgün sonraya sıra veriyo.bahsettiğim özel hastane de sehir dısında.oyuzden böyle perişanlık oluyo işte

chipscim sen hiç muayene oldunmu peki bu sürecte yani 9 ay dedinya oyuzden merak ettim.

canım ne zamandır istiyosun RABBİM inşş. en kısa zamanda nasip eder hamile kalmanı

Ben İstanbul'da oturuyorum, avcılarda çok menun olduğum bir doktorum var 3 senedir gidiyorum, nerede oturuyorsunuz bilmiyorum ama yakınsa tavsiye edebilirim.
Sizi düzenli kontrol eden bir doktorunuz olursa hamileliğinizde de rahat edersiniz. Güven ilişikisi kolay kurulmuyor ve hamilelik dönemi çok hassas olduğumuz bir dönem.

chipscim sen hiç muayene oldunmu peki bu sürecte yani 9 ay dedinya oyuzden merak ettim.

evet canım muayene oldum hiçbir sorun yok dedi doktor...bakalım stres yapmamaya calısıyorum bekliyorum...inş bebişim gelir cok bekletmeden

kesinlikle katılıyorum haklısın ama calıstıgım yer sebebiyle imkanlarım kısıtlı işte :26:
birde gecmiş sayfaları okuduysan canım benim tahlillerim normal cıktı ama esimde problem var dr zor olur asılama yada tüpbebek dedi cok üzüldüm ama ggüçlü durmaya calısıyorum henüz 4 aylık evliyim bi yandan iş stresi bi yandan bu ister istemez geriyo bi tuhaf oldum işte

canım ne zamandır istiyosun RABBİM inşş. en kısa zamanda nasip eder hamile kalmanı

ammiiinnnn canım inş...9 aydır korunmuyorum....bende herkese dua ediyorum...rabbim hepimizin duasını kabul eder inşsenin ne kadar oldu bebiş istegin yeni bıraktınız korunmayı

evet canım muayene oldum hiçbir sorun yok dedi doktor...bakalım stres yapmamaya calısıyorum bekliyorum...inş bebişim gelir cok bekletmeden

inşallah canım inşallah..benim arkadasım da 9. ayında hamile kaldı önceki denemelerini kışın yaptı olmadı yine kışın bşadı olmadı yaz sonuna doğru oldu.demekki bazı dönemler kadın için önemli diyor.

ammiiinnnn canım inş...9 aydır korunmuyorum....bende herkese dua ediyorum...rabbim hepimizin duasını kabul eder inşsenin ne kadar oldu bebiş istegin yeni bıraktınız korunmayı

cnm RABBİM en kısa zamanda yüzünü güldürsün inşşş. ben 12 yıldır evliyim cnm ilk 3 ay tek korundum daha sonra hiç korunmadım ama hamile kalamadım henüz

ayy ne güzel inş bebişlerimiz hemen gelir bizlerede

canım demek ki var bir hayır...benim istedigim zaman olup hayırsız evlat olacagına sabır edip allahım ne zaman verirse ozaman gelsin hayırlı evlat olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…