Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

selam kızlar ben de 15 aylık evliyim ve bu ay korunmayı bıraktık :) ne kdr heycanlı bi bekleyişmiş bu ya :) Allah hepimizin gönlüne göre verir insallah :)

selam kızlar ben de 15 aylık evliyim ve bu ay korunmayı bıraktık :) ne kdr heycanlı bi bekleyişmiş bu ya :) Allah hepimizin gönlüne göre verir insallah :)

Hos geldin kriztanemcik :)

İnsaAllah Rabbim fazla bekletmeden bebeginizi gonderir size :)

Belkide yeni yila girmeden cift cizgiyi gorursun insaAllah :)

Allahin izniyle insaAllah dedigin gibi bir sey cikmaz ve insaAllah onumuzde ki ay bende cift cizgi gorurum :)

Sen 88 dogumlumusun?

inş canım inş Rabbim gönlüne göre verir tez zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder cümlemize
evet canım 88 25 yaşındayım

inş canım inş Rabbim gönlüne göre verir tez zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder cümlemize
evet canım 88 25 yaşındayım

Amin canim insaAllah..
Bende 89luyum :)

Bu sabah kirmizilar geldi cok sukur :)

Bi daha ki batim hesabima gore
05/01/2014..

İnsaAllah o zaman kirmizilari gormem :)

Bu sabah kirmizilar geldi cok sukur :)

Bi daha ki batim hesabima gore
05/01/2014..

İnsaAllah o zaman kirmizilari gormem :)

ovulasyon takıbı yapıyormusun canım.yanı yumurtlama gunlerınde ılıskı olursa daha ıyı oluyor.

ovulasyon takıbı yapıyormusun canım.yanı yumurtlama gunlerınde ılıskı olursa daha ıyı oluyor.

Bu ay ilk denememiz olacak insaAllah :) Sanirim ilk ay iki gunde bir calisma yaparak deneyecegiz.. Eger olmazsa ovulasyon takibi yaparak deniycez insaAllah.. Testlerim var evde ama kullanirsam yine strese girer sonucu etkilerim diye ilk ay 'ya tutarsa' misali iki gunde bir iliskiye girerek deneyelim diyoruz insaAllah :)

merhaba arkadaşlar,benim son adet tarihim 21 kasım.8 10 12 ve 14.günler çalışabildik şimdi umutla bekliyorum inşalllah bu sefer tutmuştur diye.25 gün de bir adet görüyorum.Adet tarihime daha 13 gün var.Ama 2 gündür kasık ağrım başladı akıntım çok fazla yok.Göğüslerim hafif hafif sızlıyor ve ayaklarım çok üşüyor.Belirtiler için daha çok erken biliyorum ama kendimi dinlemekten vazgeçemiyorum.

İnsaAllah bebegin gelmistir : ) dedigin gibi daha erken ama bi sekilde heyecana kapilip dusunuyosun iste oda gayet normal : ) biraz daha zaman gecsin insaAllah belirtilerinde cogalir ve netlesir :)

Slm kızlar bnde korunmayalı 8 ay oldu gozumuz yollarda kaldı ya ınsallah aralık ayı hayırlı gelır hepımızeeee :)

Henüz 2 gün oldu ögreneli tuhaf hisler allah hepinize nasip etsin :)))))))

Hadi gozun aydin hayirli olsun :) Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin insaAllah :) Darisi hepimizin basina :)

Gelinim sen konu mu açmışsın böyle
ne güzel olmuş
benim batım 26 aralık inşallah çok bekletmez bebeklerimiz

Gelinim sen konu mu açmışsın böyle
ne güzel olmuş
benim batım 26 aralık inşallah çok bekletmez bebeklerimiz

Actim canim actim ama artik ocak ayini bekliyorum bende bakalim hayirlisi olsun insaAllah :) 26sina daha var biraz calismalara son gaz devam denizcim İnsaAllah hepimiz o cift cizgileri gorecegiz :) Bende evi supurdum etrafi toparladim biraz yemek yapicam simdi.. Aksama dogru gelirim ancak yine.. Sen nasilsin?

bende iyiyim canım
ne olsun iş güç uğraşıyorum işte
geçen hafta muayene oldum doktor herşey yolunda gebe kalman için bir engelin yok bu ay şansın yüksek dedi hadi bakalım.
hayırlısıyla gelsin bebişler

Aa super canim cok sevindim senin adina insaAllah en yakin zamanda bebis haberini aliriz senden de

Bende pazara kadar 9 dogurdum adetim neden gelmedi hala diye ama cok sukur pazar gunu geldi :) Batim 05/01/2014 bakalim neler olacak o gun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…