- 28 Nisan 2012
- 5.115
- 2.697
- 198
selam kızlar ben de 15 aylık evliyim ve bu ay korunmayı bıraktık :) ne kdr heycanlı bi bekleyişmiş bu ya :) Allah hepimizin gönlüne göre verir insallah :)
Hos geldin kriztanemcik :)
İnsaAllah Rabbim fazla bekletmeden bebeginizi gonderir size :)
Belkide yeni yila girmeden cift cizgiyi gorursun insaAllah :)
Allahin izniyle insaAllah dedigin gibi bir sey cikmaz ve insaAllah onumuzde ki ay bende cift cizgi gorurum :)
Sen 88 dogumlumusun?
inş canım inş Rabbim gönlüne göre verir tez zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder cümlemize
evet canım 88 25 yaşındayım
Bu sabah kirmizilar geldi cok sukur :)
Bi daha ki batim hesabima gore
05/01/2014..
İnsaAllah o zaman kirmizilari gormem :)
ovulasyon takıbı yapıyormusun canım.yanı yumurtlama gunlerınde ılıskı olursa daha ıyı oluyor.
merhaba arkadaşlar,benim son adet tarihim 21 kasım.8 10 12 ve 14.günler çalışabildik şimdi umutla bekliyorum inşalllah bu sefer tutmuştur diye.25 gün de bir adet görüyorum.Adet tarihime daha 13 gün var.Ama 2 gündür kasık ağrım başladı akıntım çok fazla yok.Göğüslerim hafif hafif sızlıyor ve ayaklarım çok üşüyor.Belirtiler için daha çok erken biliyorum ama kendimi dinlemekten vazgeçemiyorum.
Slm kızlar bnde korunmayalı 8 ay oldu gozumuz yollarda kaldı ya ınsallah aralık ayı hayırlı gelır hepımızeeee :)
Hayırlısı olsun canım bi deneyin bakalım inş olur
Henüz 2 gün oldu ögreneli tuhaf hisler allah hepinize nasip etsin :)))))))
Gelinim sen konu mu açmışsın böyle
ne güzel olmuş
benim batım 26 aralık inşallah çok bekletmez bebeklerimiz
bende iyiyim canımActim canim actim ama artik ocak ayini bekliyorum bende bakalim hayirlisi olsun insaAllah :) 26sina daha var biraz calismalara son gaz devam denizcimİnsaAllah hepimiz o cift cizgileri gorecegiz :) Bende evi supurdum etrafi toparladim biraz yemek yapicam simdi.. Aksama dogru gelirim ancak yine.. Sen nasilsin?
bende iyiyim canım
ne olsun iş güç uğraşıyorum işte
geçen hafta muayene oldum doktor herşey yolunda gebe kalman için bir engelin yok bu ay şansın yüksek dedi hadi bakalım.
hayırlısıyla gelsin bebişler
Henüz 2 gün oldu ögreneli tuhaf hisler allah hepinize nasip etsin :)))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?