Amiin amin insaAllah..
Gecen gun alt komsumda sohbete katildim..
Orda da bir bayan vardi 9 sene sonra bebegine kavustu..
9 aylikti tombis bisey nur topu gibi masAllah..
Bir gun gelecek bizde boyle bebislerimizi anlatacagiz insaAllah..
Biz kendimizce plan yapiyoruyz..
Ama Rabbimin plani hepimizinden daha buyuk..
Birde bakmisin Allahim sana onca sene sabrin sonunda cifte mutkuluk gondermis..
İnsaAllah bunu senin icin cok isterim..
canım bende yarın regl olucam gibi geliyo ...inş gelen giden olmaz...
evet hakkımızda hayırlısı olsun
Amiin amin insaAllah..
Gecen gun alt komsumda sohbete katildim..
Orda da bir bayan vardi 9 sene sonra bebegine kavustu..
9 aylikti tombis bisey nur topu gibi masAllah..
Bir gun gelecek bizde boyle bebislerimizi anlatacagiz insaAllah..
Biz kendimizce plan yapiyoruyz..
Ama Rabbimin plani hepimizinden daha buyuk..
Birde bakmisin Allahim sana onca sene sabrin sonunda cifte mutkuluk gondermis..
İnsaAllah bunu senin icin cok isterim..
bende 4-5 gündür yasıyorum o sancıyı hafif derecede.bugun 19.günüm.anlamadımki :44:
evet canım bende saf gibi başlarda ay şu ay doğumlu olsun ay yaz hamişi olayım yok su yok bu diye plan yapıyodum ama baktım allahımın işine karısıyorum...planı falan bıraktım allahım ne zaman verirse diyorum artık
3-4 gün daha bekleyip test yapmayı planlıyorum. Olmazsa doktorum reglinin 2. günü gelirsin demişti, paşa paşa giderim artık :)
3-4 gün daha bekleyip test yapmayı planlıyorum. Olmazsa doktorum reglinin 2. günü gelirsin demişti, paşa paşa giderim artık :)
Bugün olmam gerekiyordu ama henüz olmadım. Akşam bir sürpriz yapmazsa geçmiş olacak.ayyy inş bebiş vardır adet tarihiniz gecti demi anladıgım kadarıyla
ammmmiiinnnn canımhaklısın birbirimize dua edelim...
cnm çok sağol dileklerin için biz ne yaparsak yapalım RABBİM istemedikten sonra yaprak kımıldamaz tedaviler doktorlar hepsi vesile oluyo çocuk olması için inşş.bizede nasip eder hayırlısıyla
Benim bugün olmam gerekiyor, henüz gelen giden yok ama elin kulağında gibi geliyor bana.
Bu ay regli bitiminden beri kasık sancısı yaşıyorum, regli sancısına yoramıyorum.
evet canım bende saf gibi başlarda ay şu ay doğumlu olsun ay yaz hamişi olayım yok su yok bu diye plan yapıyodum ama baktım allahımın işine karısıyorum...planı falan bıraktım allahım ne zaman verirse diyorum artık
Gönül neler istiyor da, kısmette ne varsa o oluyor :)
Umarım Allah herkese gönlündekini verir...
Bugün olmam gerekiyordu ama henüz olmadım. Akşam bir sürpriz yapmazsa geçmiş olacak.
haklısın canım...ya ben kötü niyetli düşünmedim herkes gibi onları düşünürken...allahın işine karısmak deildi niyetim...şimdide ben böyle plan yaptıgımdan allahımda bana alsana plan mı diyo diye üzülüyorum ya olmazsa bebişim diye
ayyy bat daşız desenizebenimde bugun olmam gerekirdi....inş kırmızılar gelmezde hamişizdir
Kizlar beklemek cok zoe gercekten bunu hepimiz ogrendik..
ama bakin aramizda 12 yildir bekleyen bir abla var..
demek Rabbim kuluna tasiyamayacagi yuku vermezmis..
Rabbim hepimizin yuzunu guldursun.
Adet tarihlerimiz bir birine yakin kizlar..
İnsaAllah sizler hamissinizdir..
Degilsenizde insaAllah onumuzde ki ay yine beraber bekler dua ederiz..
Esim gelecek birazdan..
En azindan bi salata yapayim..
Yine ugrarim yemekten sonra..
ayyy bat daşız desenizebenimde bugun olmam gerekirdi....inş kırmızılar gelmezde hamişizdir
haklısın canım...ya ben kötü niyetli düşünmedim herkes gibi onları düşünürken...allahın işine karısmak deildi niyetim...şimdide ben böyle plan yaptıgımdan allahımda bana alsana plan mı diyo diye üzülüyorum ya olmazsa bebişim diye
yok canım oyle düşünme ona kalırsa yarını bile planlıyoruz biz..İNŞALLAH demek ve niyet cok önemli.sen istersin ugrasırsın gerisi Allah ın takdiri...işte burda da isyan etmemek devreye giriyor.
kızlar ikinizde inşş. güzel haberler verirsiniz
inşallah kızlar hadi bakalımmm ayyy cok heyecanlı
Ben Allahın gönlümüzden geçenleri, hayallerimizi yargıladığına inanmıyorum. Sen gayet iyi niyetle hayal kurmuşsun, bunun için kimse sana Allah'ın işine karışıyorsun diyemez.
Bir bildiği vardır, sabırla, ümitle beklemek gerek.
Bugüne kadar yürekten ne istedimse oldu (şükürler olsun), siz de yürekten istediğiniz için en kısa sürede müjdeli haberler alacağınıza inanıyorum.
kızlar bende müsade istiyorum dönerim inşallah öpüyorum sizleri duayı eksik etmeyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?