cnm RABBİM en kısa zamanda yüzünü güldürsün inşşş. ben 12 yıldır evliyim cnm ilk 3 ay tek korundum daha sonra hiç korunmadım ama hamile kalamadım henüz
ayy ne güzelinş bebişlerimiz hemen gelir bizlerede
canım demek ki var bir hayır...benim istedigim zaman olup hayırsız evlat olacagına sabır edip allahım ne zaman verirse ozaman gelsin hayırlı evlat olsun
cnm RABBİM en kısa zamanda yüzünü güldürsün inşşş. ben 12 yıldır evliyim cnm ilk 3 ay tek korundum daha sonra hiç korunmadım ama hamile kalamadım henüz
muhakkak kontrollerinizi yaptırmıssınızdır hem sen hem esin sıkıntı ne canım ya özel olmazsa..allahım senin yuzunu guldursun inşallah o kolların yavrucugunu tasısın kokousunu duy inşallah yaaaa
muhakkak kontrollerinizi yaptırmıssınızdır hem sen hem esin sıkıntı ne canım ya özel olmazsa..allahım senin yuzunu guldursun inşallah o kolların yavrucugunu tasısın kokousunu duy inşallah yaaaa
aminnnn canım cümlemizin inş
ayy ne güzel on yılı devirmişsiniz bende görürüm eşimle inş okadar yılları devirmeyi
inş rabbim tez vakitte hayırlı evlat nasıp etsin canım
aminnnn inşş.cnm açıklanamayan infertilite grubuna giriyoruz cnm dün aşılama yapıldı eğer tutmazsa tüpe geçecez ALLAHın izniyle
ayyy ne güzel dua ettin ya
merhaba bende artık anne olmayı çokkkk istiyorum inşş. bu ay RABBİM nasip eder artık
yeni gelen arkadaslar hosgelmişlerilk deneme basarısız olan arkadaslarım üzülmeyin...hakkımızda hayırlısı deyip çalısmalara morelli olarak baslamak gerek...
korunmadan sonra vucud s..mlere adepte olmaya calısıyomuş..hatta kiminin vucudu korunma mekanızmasını olustururmuş sp.m lere karsı oyuzden hemen umutsuz olmak yok
inş siz benim gibi çok beklemezsiniz canlarımallahım kimseyi çocuksuz olmakla sınamasın rabbim...
başınız saolsun canım...belinden ayaklarımızda üşütmememiz gerek sıcak tutmamız yumurtalar için gerekliymiş..inş kötü bişey cıkmaz
şimdilik yok canım gelen giden:18: bikacgün gecsin diyorum tabi hemen gelmezse kırmızılar
Ben İstanbul'da oturuyorum, avcılarda çok menun olduğum bir doktorum var 3 senedir gidiyorum, nerede oturuyorsunuz bilmiyorum ama yakınsa tavsiye edebilirim.
Sizi düzenli kontrol eden bir doktorunuz olursa hamileliğinizde de rahat edersiniz. Güven ilişikisi kolay kurulmuyor ve hamilelik dönemi çok hassas olduğumuz bir dönem.
sizler de sürekli kendinizi yani vucudunuzu dinliyormusunuz hanımlar yaa bendeki ince kasuk ağrısı (sızı da diyebiliriz ama hafif) sizce erken belirtilerden olabilrmikiiii
aminnnn inşş.cnm açıklanamayan infertilite grubuna giriyoruz cnm dün aşılama yapıldı eğer tutmazsa tüpe geçecez ALLAHın izniyle
hiç belirti dinlemiyorum yoksa stres yapıyorum...olabılebılırde olmayabilirde
cnm çok teşekkür ederim inşşş. 2014 hepimize sağlıklı evlat getirir cnm demekki zamanı var diye düşünüyorum benim 5. aşılamam 1 kerede tüp bebek denedik ama sonuç alamadık inşş. bu son olur RABBİM in izniylearamiza hos geldin canim..
12 yil az bir zaman degil..
Rabbim Hz. Eyyup sabri vermis size..
insaAllah bundan sonra sizinde yuzunuz guler..
hepimizden once insaAllah senden duyariz o guzel haberi..
hos geldin tekrar :)
Oyle canim ayaklarim buz tutmustu o gun..
Simdi adet sancilarimda basladi..
Bakalim pazartesi ne diyecek doktor..
Ablamla konustum oda diyor sen kafaya taktikca kotu olacak..
Rahat olmaya calis diyor..
Ama iste demesi kolay uygulamasi zor :)
İnsaAllah kirmizilar gelmeyecek sende canim insaAllah :)
Katiliyorum canim..
Doktor cok onemli bir konu..
Ben burda cok arastirdim kime gideyim vs diye..
Sonunda bir tane buldum..
İnsaAllah pisman olmam doktorumdan..
inşallah olur canım inşallah herseyde vardır bir hayır unutma sakın.inan bak daha yeni evliyim ama esimin sonuclar düzelmezse bende aynı yoldan gececegim napabilirim.allahım büyüktür inşallah hayırlısıyla cok bekletmez.
cnm çok teşekkür ederim inşşş. 2014 hepimize sağlıklı evlat getirir cnm demekki zamanı var diye düşünüyorum benim 5. aşılamam 1 kerede tüp bebek denedik ama sonuç alamadık inşş. bu son olur RABBİM in izniyle
sende inşallah minik patiklerini giydir kollarında uyut arkadasım....inşallah hepinizin yüzü gülsün.kardesin kardese duası makbuldur..
Oyle canim ayaklarim buz tutmustu o gun..
Simdi adet sancilarimda basladi..
Bakalim pazartesi ne diyecek doktor..
Ablamla konustum oda diyor sen kafaya taktikca kotu olacak..
Rahat olmaya calis diyor..
Ama iste demesi kolay uygulamasi zor :)
İnsaAllah kirmizilar gelmeyecek sende canim insaAllah :)
dur bakalım canım kırmızıları görmeden ümit kesmek yok
evet stres olunca olmuyo zaten
Canim bazilarinda zaten belirtide olmuyormus..
Ben basta o yuzden umitliydim..
Ama sonra hersey degisti :)
Suan adet sancilarini hiss ediyorum..
Hayirlisi bakalim..
Eylul annesi olamadim Rabbim nasip ederse Ekim annesi olurum hayirlisi ise :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?