Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

cnm RABBİM en kısa zamanda yüzünü güldürsün inşşş. ben 12 yıldır evliyim cnm ilk 3 ay tek korundum daha sonra hiç korunmadım ama hamile kalamadım henüz

muhakkak kontrollerinizi yaptırmıssınızdır hem sen hem esin sıkıntı ne canım ya özel olmazsa..allahım senin yuzunu guldursun inşallah o kolların yavrucugunu tasısın kokousunu duy inşallah yaaaa

cnm RABBİM en kısa zamanda yüzünü güldürsün inşşş. ben 12 yıldır evliyim cnm ilk 3 ay tek korundum daha sonra hiç korunmadım ama hamile kalamadım henüz

aminnnn canım cümlemizin inş

ayy ne güzel on yılı devirmişsiniz bende görürüm eşimle inş okadar yılları devirmeyi

inş rabbim tez vakitte hayırlı evlat nasıp etsin canım

muhakkak kontrollerinizi yaptırmıssınızdır hem sen hem esin sıkıntı ne canım ya özel olmazsa..allahım senin yuzunu guldursun inşallah o kolların yavrucugunu tasısın kokousunu duy inşallah yaaaa

aminnnn inşş.cnm açıklanamayan infertilite grubuna giriyoruz cnm dün aşılama yapıldı eğer tutmazsa tüpe geçecez ALLAHın izniyle

ayyy ne güzel dua ettin ya

kızlar kanal atv ye bi bakar mısınız..ibrahım hoca var

sizler de sürekli kendinizi yani vucudunuzu dinliyormusunuz hanımlar yaa bendeki ince kasuk ağrısı (sızı da diyebiliriz ama hafif) sizce erken belirtilerden olabilrmikiiii

aminnnn canım cümlemizin inş

ayy ne güzel on yılı devirmişsiniz bende görürüm eşimle inş okadar yılları devirmeyi

inş rabbim tez vakitte hayırlı evlat nasıp etsin canım

canımm inşş. sizde eşinizle sağlıklı huzurlu nice on yılı geçirirsiniz RABBİM hepimize hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin

merhaba bende artık anne olmayı çokkkk istiyorum inşş. bu ay RABBİM nasip eder artık

aramiza hos geldin canim..
12 yil az bir zaman degil..
Rabbim Hz. Eyyup sabri vermis size..
insaAllah bundan sonra sizinde yuzunuz guler..
hepimizden once insaAllah senden duyariz o guzel haberi..
hos geldin tekrar :)

Oyle canim ayaklarim buz tutmustu o gun..
Simdi adet sancilarimda basladi..
Bakalim pazartesi ne diyecek doktor..
Ablamla konustum oda diyor sen kafaya taktikca kotu olacak..
Rahat olmaya calis diyor..
Ama iste demesi kolay uygulamasi zor :)

İnsaAllah kirmizilar gelmeyecek sende canim insaAllah :)

Katiliyorum canim..
Doktor cok onemli bir konu..
Ben burda cok arastirdim kime gideyim vs diye..
Sonunda bir tane buldum..
İnsaAllah pisman olmam doktorumdan..

sizler de sürekli kendinizi yani vucudunuzu dinliyormusunuz hanımlar yaa bendeki ince kasuk ağrısı (sızı da diyebiliriz ama hafif) sizce erken belirtilerden olabilrmikiiii

hiç belirti dinlemiyorum yoksa stres yapıyorum...olabılebılırde olmayabilirde

Amiin canim insaAllah..
Bak biz bir kac ay beklemisiz cok mu..
Arkadasimiz yillarin hasretini tasiyor icinde..
Rabbim her birimize nasip etsin hayirlisiyla insaAllah..

aminnnn inşş.cnm açıklanamayan infertilite grubuna giriyoruz cnm dün aşılama yapıldı eğer tutmazsa tüpe geçecez ALLAHın izniyle

inşallah olur canım inşallah herseyde vardır bir hayır unutma sakın.inan bak daha yeni evliyim ama esimin sonuclar düzelmezse bende aynı yoldan gececegim napabilirim.allahım büyüktür inşallah hayırlısıyla cok bekletmez.

hiç belirti dinlemiyorum yoksa stres yapıyorum...olabılebılırde olmayabilirde

Canim bazilarinda zaten belirtide olmuyormus..
Ben basta o yuzden umitliydim..
Ama sonra hersey degisti :)
Suan adet sancilarini hiss ediyorum..
Hayirlisi bakalim..

Eylul annesi olamadim Rabbim nasip ederse Ekim annesi olurum hayirlisi ise :)

cnm çok teşekkür ederim inşşş. 2014 hepimize sağlıklı evlat getirir cnm demekki zamanı var diye düşünüyorum benim 5. aşılamam 1 kerede tüp bebek denedik ama sonuç alamadık inşş. bu son olur RABBİM in izniyle

cnmm inşş .herşey yoluna girer RABBİM inşş. şifa verir tedavi görmek ister istemez bazen insanı yıpratıyo ama bizde böle sınanıyoruz inşş.RABBİM emeklerimizi boşa çıkartmaz herşeyin hayırlısını nasip eder

Amiin amin insaAllah..
Gecen gun alt komsumda sohbete katildim..
Orda da bir bayan vardi 9 sene sonra bebegine kavustu..
9 aylikti tombis bisey nur topu gibi masAllah..
Bir gun gelecek bizde boyle bebislerimizi anlatacagiz insaAllah..

Biz kendimizce plan yapiyoruyz..
Ama Rabbimin plani hepimizinden daha buyuk..
Birde bakmisin Allahim sana onca sene sabrin sonunda cifte mutkuluk gondermis..
İnsaAllah bunu senin icin cok isterim..

sende inşallah minik patiklerini giydir kollarında uyut arkadasım....inşallah hepinizin yüzü gülsün.kardesin kardese duası makbuldur..

ammmmiiinnnn canım haklısın birbirimize dua edelim...

Canim bazilarinda zaten belirtide olmuyormus..
Ben basta o yuzden umitliydim..
Ama sonra hersey degisti :)
Suan adet sancilarini hiss ediyorum..
Hayirlisi bakalim..

Eylul annesi olamadim Rabbim nasip ederse Ekim annesi olurum hayirlisi ise :)

canım bende yarın regl olucam gibi geliyo ...inş gelen giden olmaz...

evet hakkımızda hayırlısı olsun

canım bende yarın regl olucam gibi geliyo ...inş gelen giden olmaz...

evet hakkımızda hayırlısı olsun[/QUOTE]

Benim bugün olmam gerekiyor, henüz gelen giden yok ama elin kulağında gibi geliyor bana.
Bu ay regli bitiminden beri kasık sancısı yaşıyorum, regli sancısına yoramıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…