Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

nolsun bende iyiyim işte kızlar mutfakla ugraştım biraz döndüm şimdi
aklım yarında.umutlanmak istemiyorum nasip artık

inşallah güzel bir sonuc alırsın tatlım hadi bakalııımmmm sabırla bekliyoruz.

bizde yarın bebiş görmeye gidecez..baan da soranlar oluyoo arkadaşlarıma düşünüyorum artık diyorum meraklı velilerim de soruyoorr onlarada hayırlısı deyip geçiyoruumm:)..inşALLAH hepimize tez vakitte ...

amin inşallah yaaa aynı durum bende de var okulda soruyorlar falan düşünüyoruz hayırlısı diyip geciyorum

amin inşallah yaaa aynı durum bende de var okulda soruyorlar falan düşünüyoruz hayırlısı diyip geciyorum

inşALLAH BEBŞTİR SENİNKİİ GÜZEL HABER VERİRİSİNN..aynen benim gibii meslektaşız desenee..

inşALLAH BEBŞTİR SENİNKİİ GÜZEL HABER VERİRİSİNN..aynen benim gibii meslektaşız desenee..

inş canım sagolasın ...evet meslektasız okul baslıbasına yorucu o stres ayrı zaten bir de bu düşünce olunca insan napcagını sasırıyo.yazılı kagıtları bi yanda bebiş yapma istegi bi yanda perişanlık had safhada

ayy ne güzel bende ögretmenim....

inş güzel haberlerle gelirsin

ama ben atanamamış ögretmenim

Kizlarr bat gunumdu gelen giden yokkk ayy inş gelmez 9 ay ama sanirim stresten gelmio cikolata chipss senden nbr:44:

Veee kirmizilar geliiir

Olsun bugün üzülmüyorum..
Dün yeterince yasadim üzüntümü..
Simdi yeni batimi hesaplayim listede ki yerimi degistirecegim

Canım hiç üzülme tamam mı. Hiç olmayacakmış gibi kendimizi paralamayalım. Kızarım bak he.
Ben de senin dün ve bugün hissettiğin duyguları hissettim.
Ve bak çalışmalarıma biter bitmez başladım.
Anında hamile kalan kişiler birer istisna.
Biz seninle kaideleri bozamayan o istisnalardan olamadık.
Olsun. Benim gibi regl bitiminde çalışmalara başlıyorsun ve akışına bırakıyorsun.
Yumurtlama günü falan fasa fiso şeyler. Kimin ne zaman yumurtlayacağı bünyesine göre değişiyor.
Regl bittikten sonra birer gün arayla çalışma yapıyorsun.
Belki yine kırmızıları görücez ama bu ilk denemedeki gibi zorlanmayacağımızı düşünüyorum ben.
Geçiştirip bir sonraki ay yine çalışıcaz.
Bu olana kadar böyle gidecek.

Zaten yaza kadar olmazsa tatile gidicem:)))))))
Olursa gitmem:)
Hakkımızda hayırlısı olsun:)

iyidir kuzum bugün bat gunumdu ama gelmedi normalde hic aksamaz benim...fakat bu ay çok stres yaptim o da etkilemiş olabilir diorum..off beklemek çok zorr
gercekten öyle ama inşallah bebişin gelmiştir canım
Bende sabah gidicem doktora hayırlısı bakalım kasık agrım devam ediyo :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…