merhaba tatlılarnasılsınız
ben cok iyiyim şükürbugun de gelen giden yok ama korkuyorum yarın gelirse kırmızılar diye:18::18::18:
bugun kafamı dagıttım...eşimle gezdik dolastık...evimize alısverişimizi yaptık...havada pek soguk deildi...
çok güzel bir gündü ama yarın ne olur bilmem:18:
koçişkom bana kocaman mickey mouse aldıçok mutlu oldum...nasıpse kızıma şimdiden ilk oyuncagını almıs olduk
allahım inş kırmızılar gelmez yaaama heveslenmıyorum cünkü öncedende 5 gün falan gecikti oyuzden hayırlısı artık
sizde ne var ne yok bakalımneler yaptınız
İyi akşamlar kızlar .
Şuan misafirlikteyim cepten giriyorum.
Bebiş sevdik eşimle:) çok tatlı bir şey:) hele kendi canımdan olsa kimbilir ne mutluluk vericidir .
Allahım hepimize nasip etsin:) AMİN.
Herkes bana bebek yapın artık diyor. Bir yıl bitti diyorlar. Ben de istediğimi çaktırmıyorum hiç:)
Olduğunu görmeden konuşmak istemiyorum.
Sizde durumlar nedir?
inşallah güzel bir sonuc alırsın tatlım hadi bakalııımmmmsabırla bekliyoruz.
bizde yarın bebiş görmeye gidecez..baan da soranlar oluyoo arkadaşlarıma düşünüyorum artık diyorum meraklı velilerim de soruyoorr onlarada hayırlısı deyip geçiyoruumm:)..inşALLAH hepimize tez vakitte ...
amin canım...inş ....seninde bebişin gelmiştir umarım...allahım hepimize nasıp olsun inş
sağolasın canım yaaa inşallah oyle mutlu olurumki gelip hemen sizinle paylasırım ogleden once gidicem inşallah..rabbim hepimize nasip etsin
amin inşallah yaaa aynı durum bende de var okulda soruyorlar falan düşünüyoruz hayırlısı diyip geciyorum
hetcanla beklıyorum canım ya sonuclarını
inşALLAH BEBŞTİR SENİNKİİ GÜZEL HABER VERİRİSİNN..aynen benim gibii meslektaşız desenee..
inşALLAH BEBŞTİR SENİNKİİ GÜZEL HABER VERİRİSİNN..aynen benim gibii meslektaşız desenee..
inşallah canım...4-5 gündür süren hafif bir sızı gibi agrı gibi bişey var.dizlerime bacaklarıma iniyo sızı nadiren..bu sadece adet günümde olurdu oyuzden suphe ettim acabamı ki diye ama uzulmek istemiyorum işte
inş canım sagolasın ...evet meslektasızokul baslıbasına yorucu o stres ayrı zaten bir de bu düşünce olunca insan napcagını sasırıyo.yazılı kagıtları bi yanda bebiş yapma istegi bi yanda perişanlık had safhada
ayy ne güzel bende ögretmenim....
inş güzel haberlerle gelirsin
ama ben atanamamış ögretmenim[/Q
canım inşallah kadro da nasip olur bebiş de rabbim gönlünün muradlarını hayırlısıyla versin sanaaaa
Veee kirmizilar geliiir
Olsun bugün üzülmüyorum..
Dün yeterince yasadim üzüntümü..
Simdi yeni batimi hesaplayim listede ki yerimi degistirecegim
Nasılsın canım naber
gercekten öyle ama inşallah bebişin gelmiştir canımiyidir kuzum bugün bat gunumdu ama gelmedi normalde hic aksamaz benim...fakat bu ay çok stres yaptim o da etkilemiş olabilir diorum..off beklemek çok zorr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?