Canim.önce alternatif tippi deneyin..dun Saracoğlu bir kavun sokedi internetten arastircsm pazartesi ksri.koca yedinler dedi.. Sultan mehmet han macunumiydu neydi...ben onu hazirlicam sdnada bilgi veririm bulunca...eşine de keçi boynuzu kuru yap hence
keciboynuzu kürü yapıyorum canım yaklasık 1 aydır.tamam sen farklı bişey bulursan bana da söylersin inş
Söylerim tabi csnim sifanin.nerden geleceği Bellini.olur...birbirimize yadimci ve destek.olalim
Kizlarr bat gunumdu gelen giden yokkk ayy inş gelmez 9 ay ama sanirim stresten gelmiocikolata chipss senden nbr:44:
Biz az once eve geldik..
Kucuk kaynim konser bileti hediye etti bize :)
Bizde sasirdik..
Guzel bir gece gecirdik..
Yarin yazdiklarinizi tek tek okuyacagim..
Canlarim bir topikte totem yapilmis sata kadar dursun eger hamileysem devam eder degilsem kaldiririm dedim ins kaldirmam :)canım inan sen söyleyince farkettim ..
Gercekten nasıl öğrendin adete kac gün vardı listeriacım
Aa oyle deme insallah hamileyimdirBaktim diğer bir topikte totem yapmislar takvim hazirlamislar pozitif olsun diye..hamike değil yani
her zamanki gibi bu ay da ümitliyim :)) bat a 1 hafta kaldı. inşallah bu ay bebişim benimle olur artık.Allah hepimize minik melekler nasip etsin inşallah :)
hanımlaaaaaarrrrrr ben geldiiiimmmmm
yarın sabahı düşündükçe bi tuhaf oluyorum cunku acile gidip progesteron tahlilini yaptırıcam ve bu arada hcg ye de bakacaklar :18:
merhaba tatlılarnasılsınız
ben cok iyiyim şükürbugun de gelen giden yok ama korkuyorum yarın gelirse kırmızılar diye:18::18::18:
bugun kafamı dagıttım...eşimle gezdik dolastık...evimize alısverişimizi yaptık...havada pek soguk deildi...
çok güzel bir gündü ama yarın ne olur bilmem:18:
koçişkom bana kocaman mickey mouse aldıçok mutlu oldum...nasıpse kızıma şimdiden ilk oyuncagını almıs olduk
allahım inş kırmızılar gelmez yaaama heveslenmıyorum cünkü öncedende 5 gün falan gecikti oyuzden hayırlısı artık
sizde ne var ne yok bakalımneler yaptınız
İyi akşamlar kızlar .
Şuan misafirlikteyim cepten giriyorum.
Bebiş sevdik eşimle:) çok tatlı bir şey:) hele kendi canımdan olsa kimbilir ne mutluluk vericidir .
Allahım hepimize nasip etsin:) AMİN.
Herkes bana bebek yapın artık diyor. Bir yıl bitti diyorlar. Ben de istediğimi çaktırmıyorum hiç:)
Olduğunu görmeden konuşmak istemiyorum.
Sizde durumlar nedir?
bizde yarın bebiş görmeye gidecez..baan da soranlar oluyoo arkadaşlarıma düşünüyorum artık diyorum meraklı velilerim de soruyoorr onlarada hayırlısı deyip geçiyoruumm:)..inşALLAH hepimize tez vakitte ...
Kizlarr bat gunumdu gelen giden yokkk ayy inş gelmez 9 ay ama sanirim stresten gelmiocikolata chipss senden nbr:44:
Efulim nereye kaybolduuuuunnnn
Canım hiç üzülme tamam mı. Hiç olmayacakmış gibi kendimizi paralamayalım. Kızarım bak he.
Ben de senin dün ve bugün hissettiğin duyguları hissettim.
Ve bak çalışmalarıma biter bitmez başladım.
Anında hamile kalan kişiler birer istisna.
Biz seninle kaideleri bozamayan o istisnalardan olamadık.
Olsun. Benim gibi regl bitiminde çalışmalara başlıyorsun ve akışına bırakıyorsun.
Yumurtlama günü falan fasa fiso şeyler. Kimin ne zaman yumurtlayacağı bünyesine göre değişiyor.
Regl bittikten sonra birer gün arayla çalışma yapıyorsun.
Belki yine kırmızıları görücez ama bu ilk denemedeki gibi zorlanmayacağımızı düşünüyorum ben.
Geçiştirip bir sonraki ay yine çalışıcaz.
Bu olana kadar böyle gidecek.
Zaten yaza kadar olmazsa tatile gidicem:)))))))
Olursa gitmem:)
Hakkımızda hayırlısı olsun:)
İyidir kuzum bugün bat gunumdu ama gelmedi normalde hic aksamaz benim...fakat bu ay çok stres yaptim o da etkilemiş olabilir diorum..off beklemek çok zorr
Hadi hayirlisi canim..bizim ilk ayı saymazsak 2 sayarsak 3.deneme....biz de olduk bende sıkıntı yok tahliller normal cıktı..ama eşimde sayı ve hareket cok düşük.o tahlilini 6 ay once yaptırmıstı degişmiş olabilir ama bilmiorum işte.anlayacagın duaya ihtiyacım var ümitleniyorum ama hemen duruluyorum geri.ilk defa bu ay böyle kasık ağrılarım oldu hafif derecede.nebileyim işte yaaa bilmiyorum.doktor eger değerler değişmediyse asılama yada tüpbebek dedi.yarın öğrenicem işte eger bebiş yoksa esim tahlilleri yenileyecek duruma gre hareket edicez artık........
Canlarim bir topikte totem yapilmis sata kadar dursun eger hamileysem devam eder degilsem kaldiririm dedim ins kaldirmam :)
Adet oldumm bennn
günaydınlarnasılsınız hanımlar
çok şükür iyiyim ben...gelen giden yok....bu ay stres yaptım oyuzden gelmiyo sanırım benım kırmızılar:18:
neyse hayırlısı artık
koçişkomla kahvaltımızı yaptık güzel bir pazar geciricez inş
sizde ne var ne yok
allahım inş herkes hamiş kalır amin
Tatlimm eğilim yeni bat 1 subat
Afiyet olsun canim bizde yeni yaptik kahvaltimizi oturduk simdi
Caniiim ben senden bu ay cok ümitliyim
Yarin test yapacakmisin?
Ocak 2014'de dua ile umut ile bebegimize kavusmak istiyoruz insaAllah
[TABLE="width: 500"]
[TR]
[TD]Anne Aday Adayi[/TD]
[TD]Yasi[/TD]
[TD]BAT :18:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ChocolateChips
[/TD]
[TD]27
[/TD]
[TD]03/01/2014
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]burcutet
[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]03/01/2014
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dgrpnr
[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]08/01/2014[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]beyaznane[/TD]
[TD]27
[/TD]
[TD]12/01/2014
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kirya
[/TD]
[TD]29
[/TD]
[TD]13/01/2014
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]okulum
[/TD]
[TD]26
[/TD]
[TD]22/01/2014
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nerisona
[/TD]
[TD]33[/TD]
[TD]31/01/2014
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]isyan
[/TD]
[TD]26
[/TD]
[TD]01/02/2014
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eFuLim
[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]01/02/1014[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
afiyet olsun canım sizede
ah bide ben ümitli olabılsem canım ya:18: ben bu ay cok streslendim heralde yoksa sapmazdı:18::18::18:
ama inş bebişim gelmiştir...ümitlenmek istemiyorum çünkü bikac kez basıma geldi sonraki hüsran çççoookkkkk kötü oluyo:18:
inş vardırda hamişlik arka arkaya hepimiz sevirniriz
Aynen canim..
Sen rahat ol..
Rabbim göndermistir bebegini insaAllah..
Siftahi yapsin artik biri degil mi
burcutet'ten de ümitliyim acikcasi ondada dün gelen giden yoktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?