Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

gercekten öyle ama inşallah bebişin gelmiştir canım
Bende sabah gidicem doktora hayırlısı bakalım kasık agrım devam ediyo :26:

Acilemi gitceksin canim...bende pazartesiye gelmezse doktora giderim...hic bebis var gibi gelmio bana yaa

acilemi gitceksin canim...bende pazartesiye gelmezse doktora giderim...hic bebis var gibi gelmio bana yaa

evet canım acile gitcem.normalde gitmezdimde 21.gün progesteron tahlili için gitmeliyim pazara geldi napim :26:
Gitmişkende zaten hcg ye de bakarlar....daha yarın 21.gün ama bakalım hayırlısı.aklım sabahta.

inşallah bebiş vardır. ne zaman test yapıcaksın?*
Pazartesi yaparim tatlim...sen ne güzel erkenden ogrenmissin..adetten kaç gün önce belli oldu senin:44:
evet canım acile gitcem.normalde gitmezdimde 21.gün progesteron tahlili için gitmeliyim pazara geldi napim :26:
Gitmişkende zaten hcg ye de bakarlar....daha yarın 21.gün ama bakalım hayırlısı.aklım sabahta.

Hadi bakalim güzel haberlerle gel.inş...inş mucize okur bebiste vardir

isyan canım sen nezamandır düşünüyordun hiç kontrollere falan gittin mi

Csnim bu 6-7. Denemem doktora gittik..esimde problem yok bendede yok görünüyor...doktor 2-3 ay daha deneyin.olmazsa hsg rahim filmi cekelim dedi ben diğer ay cektircem ama...sende durumlar ne

Son düzenleme:
Csnim bu 6-7. Denemem doktora gittik..esimde problem yok bendede yok görünüyor...doktor 2-3 ay daha deneyin.olmazsa hsg rahim filmi cekelim dedi ben diğer ay cektircem ama...sende durumlar ne

bizim ilk ayı saymazsak 2 sayarsak 3.deneme....biz de olduk bende sıkıntı yok tahliller normal cıktı..ama eşimde sayı ve hareket cok düşük.o tahlilini 6 ay once yaptırmıstı degişmiş olabilir ama bilmiorum işte.anlayacagın duaya ihtiyacım var ümitleniyorum ama hemen duruluyorum geri.ilk defa bu ay böyle kasık ağrılarım oldu hafif derecede.nebileyim işte yaaa bilmiyorum.doktor eger değerler değişmediyse asılama yada tüpbebek dedi.yarın öğrenicem işte eger bebiş yoksa esim tahlilleri yenileyecek duruma gre hareket edicez artık........

Canim.önce alternatif tippi deneyin..dun Saracoğlu bir macun sokedi internetten arastircsm pazartesi kari.koca yesinler dedi.. Sultan mehmet han macunumiydu neydi...ben onu hazirlicam sanada bilgi veririm bulunca...eşine de keçi boynuzu kuru yap hence

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…