gel buraya spaydiiii ekşın yapalım dicem ah bir regl bitsin
bu ay ovü kullancaktım eşim buayda normal deneyelim birdahaki ay alırsın dedi hemen tutcagını bekleme dur yeni basladık dedi
dedim tamam bu ay bittin sen
[/QUO
hahahah aynennn :)))
sonunda dikşın dikşin ingaaa :))
inşşşşş
evet aynen öyle.. eğer onu aldığım için olduysa bile zaten olacağı varmış derim nediyim :/ Allah büyük, hakkımda ne hayırlıysa onu nasip etsin bana :) yarın 3te gidicem
malesef yok telefonu canım..
denetleyebiliyor olman güzel. bakıcı varsa bence de böyle sistemler olmalı evde.
tv konusunda pek kısıtlama koymadık her ne kadar olumsuz tarafları oldugunu bilsek de pek uygulayamadık uygulamayı denemedik de tv açık bizim ama hep çizgi film kanalı bütün çizgi filmleri ezberledim her bölümünü :)
Merhaba arkadaslar ben bir bucuk yildir evliyim ve cikolata kistim var doktorum bu ay saraphone ve catlatma ignesi kullandirdi adetim 2 gun gecikti test yapmaya korkuyorum acikcasi bi kac gun daha bekliycem Allahim isteyen herkese evlat nasip etsin
Bende klomen kullnyorum cnm. İlk hamilelğimde bu hapla oldu ama kürtaj oldum.seraphone ne oluyo...
Hayırlsıyla bebiş glir inş
ilacin adi canim adetin besinci gunu basladim
ins geliyodur bebis
İlaç adı olfğunu biliyrum yani ne için kullnılıyor.klomen mesela yumurta geliştirici
Bende klomen kullnyorum cnm. İlk hamilelğimde bu hapla oldu ama kürtaj oldum.seraphone ne oluyo...
Hayırlsıyla bebiş glir inş
canım sende de mi kist var
Yok cnm bende kist yok.
ya anlamadıgım seyy bende kist var daha önce hamile kaldım hamdu senalar olsun ama bu kist yumurtlamaya engel buyuk ihtimalle bu klomen mi benmde kullanmam gerekir mi ki? yada bu klomen hangi durumlarda kullanılıor die sormamm daha doru olacak sanırım
ya anlamadıgım seyy bende kist var daha önce hamile kaldım hamdu senalar olsun ama bu kist yumurtlamaya engel buyuk ihtimalle bu klomen mi benmde kullanmam gerekir mi ki? yada bu klomen hangi durumlarda kullanılıor die sormamm daha doru olacak sanırım
Ben 3 doktr gezdim 8 ay boyunca hamile kalamadım.sonra ii prof buldum ve ona gittim o da adetin 21. Günü progestern tahlili yaptır dedi yumurtamın çatlamadğnı söyledi ve bana klomen verdi 5 yum. Oluştu ve o ayda hamile kaldım zaten
ii masaallahh rabbim kucagınada almayı nasip etsin insaallah canım benm... rabbim olmayanlarada masip etsin ins
canımm cok özür diliorumm konuyu takip etmiordum kürtas oldum demişin rabbim söyletmiştir ins bebegin vardır ins suan
İnş canm rabbim herkese versin.eğer sende kist oluyorsa yum. Çatlamıyodur dimi.ya da çatladığı zamanlar kist olmuyordur.birde ben ateş ölçme yöntmini kullnıyorum ordan bildim hamile olduğumu vücut sıcaklğım hiç düşmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?