Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

iyi olacak insallah. haberlerini bekliyoruz. pıtpıtlarla gellll

bazen baby tv veya luli açıyorum. ama artık çizgi filmlere daha meraklı canım

insanın küçük de olsa bir amacı olmalı değil mi? yoksa yaşamanın anlamı olmuyor. ben hiç boşta kalmayı sevmiyorum. sürekli bişiler hedefliyorum kendime. bu beni mutlu ediyor. akşam eve gelip pasta yapmak bile bir amaç sayılabilir yeter ki amaç olsun. şimdi ise bazılarımızın göbüşlerinde bebek var yine bir amacımız var süreci sağlıklıca geçirip sağlıklıca doğurabilmek ve sonraki amaç sağlıklıca büyütebilmek mek mek mekkk
zaman biraz yavaş geçiyor sanki ya da bana mı öyle geliyor

Son düzenleme:
Merhaba arkadaslar ben bir bucuk yildir evliyim ve cikolata kistim var doktorum bu ay saraphone ve catlatma ignesi kullandirdi adetim 2 gun gecikti test yapmaya korkuyorum acikcasi bi kac gun daha bekliycem Allahim isteyen herkese evlat nasip etsin

Merhaba arkadaslar ben bir bucuk yildir evliyim ve cikolata kistim var doktorum bu ay saraphone ve catlatma ignesi kullandirdi adetim 2 gun gecikti test yapmaya korkuyorum acikcasi bi kac gun daha bekliycem Allahim isteyen herkese evlat nasip etsin

Bende klomen kullnyorum cnm. İlk hamilelğimde bu hapla oldu ama kürtaj oldum.seraphone ne oluyo...
Hayırlsıyla bebiş glir inş

Yok cnm bende kist yok.

ya anlamadıgım seyy bende kist var daha önce hamile kaldım hamdu senalar olsun ama bu kist yumurtlamaya engel buyuk ihtimalle bu klomen mi benmde kullanmam gerekir mi ki? yada bu klomen hangi durumlarda kullanılıor die sormamm daha doru olacak sanırım

kadın dogumcum kist oldu icin zor hamile kalabilirsn demişti yumurtlamayımı etkiliyor yada kist olunca zor mu dölleme oluor

Ben 3 doktr gezdim 8 ay boyunca hamile kalamadım.sonra ii prof buldum ve ona gittim o da adetin 21. Günü progestern tahlili yaptır dedi yumurtamın çatlamadğnı söyledi ve bana klomen verdi 5 yum. Oluştu ve o ayda hamile kaldım zaten

ii masaallahh rabbim kucagınada almayı nasip etsin insaallah canım benm... rabbim olmayanlarada masip etsin ins

canımm cok özür diliorumm konuyu takip etmiordum kürtas oldum demişin rabbim söyletmiştir ins bebegin vardır ins suan

ii masaallahh rabbim kucagınada almayı nasip etsin insaallah canım benm... rabbim olmayanlarada masip etsin ins

İnş canm rabbim herkese versin.eğer sende kist oluyorsa yum. Çatlamıyodur dimi.ya da çatladığı zamanlar kist olmuyordur.birde ben ateş ölçme yöntmini kullnıyorum ordan bildim hamile olduğumu vücut sıcaklğım hiç düşmedi

canımm cok özür diliorumm konuyu takip etmiordum kürtas oldum demişin rabbim söyletmiştir ins bebegin vardır ins suan

Yok canm suan %100 ......ultrsona gdcem cmartesi bu ayın sonuna belli olur herhalde çünkü kürtaj kanamamla adetim karıştı doktra sorarım ne zaman test yapıym diye. Ona göre hber veririm.

Son düzenleme:

Amin...inan bilmiorum canımm oluor mu olmuormu iki defa hamile kaldım ama ilk i düstü ikinci karnımda öldü benm kistim dört yıldır var.. masaallah topikde o kadar cok hamile var ki kim hamile kimm degl iyice kafam karıstıı yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…