Amin...inan bilmiorum canımm oluor mu olmuormu iki defa hamile kaldım ama ilk i düstü ikinci karnımda öldü benm kistim dört yıldır var.. masaallah topikde o kadar cok hamile var ki kim hamile kimm degl iyice kafam karıstıı yaa
Yok canm suan %100 ......ultrsona gdcem cmartesi bu ayın sonuna belli olur herhalde çünkü kürtaj kanamamla adetim karıştı doktra sorarım ne zaman test yapıym diye. Ona göre hber veririm.[/QU
tamm ins hayırlı haberlern olur canım yeni mi kürtas oldun canımm sen? ben olalı 3 oldu ilk ay deneme olumsuzz rglle bittikürtasdan snra zor hamile kalınır diorlarr ya cok korkuorumm hayırlısı olsun ins hakkımızdaa
Ewt bende unutyrum kiminle ne konuştuğumu.giriyo birbrine
iyi akşamlar hanımlaaarrr
nasılsınız neler yaptınız
Yok canm suan %100 ......ultrsona gdcem cmartesi bu ayın sonuna belli olur herhalde çünkü kürtaj kanamamla adetim karıştı doktra sorarım ne zaman test yapıym diye. Ona göre hber veririm.[/QU
tamm ins hayırlı haberlern olur canım yeni mi kürtas oldun canımm sen? ben olalı 3 oldu ilk ay deneme olumsuzz rglle bittikürtasdan snra zor hamile kalınır diorlarr ya cok korkuorumm hayırlısı olsun ins hakkımızdaa
20 aralıkta oldum canm 2 ay olmadı daha.bende tam tersi kolay hamile kalınır dye bilyrum.olucak allhın iznyle
:)) insaallah bu subat ayındaa bizdenn de hamişş haberlemizii burdann vermek nasipp olur canımm yaaaaa
inşallah dua ediyorum sizlere :16
rabbim razı olsunn kardesimm rabbim ins seninde bebegini saglıklı sıhatli jucagına almayı nasip eylesinn mevlam
20 aralıkta oldum canm 2 ay olmadı daha.bende tam tersi kolay hamile kalınır dye bilyrum.olucak allhın iznyle
insaallah canımm insaallah yaa düsükden snra kolay hamile kalınıor gercekden ama kürtasda rahim zedelenior ister istemess kiii insaallah sen haklı cıkk akrdesmde rabbimn izniyle arattırmadan nasip olsun inss
insaallah canımm insaallah yaa düsükden snra kolay hamile kalınıor gercekden ama kürtasda rahim zedelenior ister istemess kiii insaallah sen haklı cıkk akrdesmde rabbimn izniyle arattırmadan
Doktrum baktı jinekolojik beklmne gerek yok dedi.toparlandı demekki.subat ayı bizim aymız olucak inş.senin bat nezamn
inşallah dua ediyorum sizlere :16
rabbim razı olsunn kardesimm rabbim ins seninde bebegini saglıklı sıhatli jucagına almayı nasip eylesinn mevlam
Amin inş hepimize canım
Kizlarrr daha bu aksam 4. İgnemi vuruldum ama gobegim mosmor simdiden( 8 ay sora ne hale gelecek merak ediyorumm..
Ayyy niye göbekten hergün mü oluyorsun
insaallah canımm insaallah yaa düsükden snra kolay hamile kalınıor gercekden ama kürtasda rahim zedelenior ister istemess kiii insaallah sen haklı cıkk akrdesmde rabbimn izniyle arattırmadan
Doktrum baktı jinekolojik beklmne gerek yok dedi.toparlandı demekki.subat ayı bizim aymız olucak inş.senin bat nezamn
bnmde doktorum ilk aydan vermişti cevre tepki veriorr bekle falan diede benmde hiç beklemeye niyetm yok.. 27 subatta canımm suan reglm
Evet tatlim maalesef hergunaslinda koldan ve bacaktan da vuruluyomus ama daha once hic vurmadim oralardan once bi dr a vurdurmam lazim gormek icin
bnmde doktorum ilk aydan vermişti cevre tepki veriorr bekle falan diede benmde hiç beklemeye niyetm yok.. 27 subatta canımm suan reglm
Muhtemelen seninle aynı tarihlerde öğrenrz sonucu
ayy canımm ya seninle aynı kaderleri paylastımızdan mı bilmiorum seninn suan hamile olman ve herseynn massaallah barih ALLAH yolunda olması beni cok umutlandırıor ve heyecanlandırıor biliormsnbuarada igne dısında ialc verdimi doktorr?
Evet tatlim maalesef hergunaslinda koldan ve bacaktan da vuruluyomus ama daha once hic vurmadim oralardan once bi dr a vurdurmam lazim gormek icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?