ben de anlamıyorum malesef :/ eşime çok çok nadir yaklaşıyorum ama zaten bu cumartesi günü başladı, o gün de anneme gitmiştim misafir gelmişti bi sehpa kaldırdım, bi de yeni doğmuş bebek vardı 7 kilo onu azcık kucağıma aldım sevdim falan, o gün başladı, bir de 2.5 saat yol gidip geldik bunlardan dolayı oldu galiba diye düşünüyorum.. sabahtan beri kalkmadım mesela yataktan ama devam ediyor.. korkuyorum açıkcası.
Canım ya çok üzüldüm ama inşallah bişi olmucak stres yapma. Bendede kahve telvesi gibi akıntı oldu doktora gittiğimde söyledim.Progestan verdi banada. Koyu sarı hafif pembemsi akıntılar bendede oluyor kaç gündür .Ben normal diye düşünüyorum ama bilemiyorumki.
Hamilelik geçiren tecrübeli arkadaşlar yorum yazsın :26:
bence de onlardan olmaz ama işte :/ evet sanırım benim bünye bunu gerektiriyor çok dikkat edicem canım.. valla benim doktor malesef ortada yok ne zaman gelicek belli olmaz.. özele gidiyorum yarın aldım bakalım randevuyu. acile gidicektim acilde akşam kadın doğumcu bulamadım hastanelerde pratisyen hekimler var hep.. yarına kadar yatayım devamlı inşallah güzel haberlerle dönerim :/
çok az kaldı keseciğe güzel haberlerle dön
bakalım kaç mm çıkacak kesecik
bildirimlerin gelmemesi gerçekten çok kötü oldu
evdesin semesterda sonrasında kim bakıyor kızçene ?
first süper süperrr seninkide yavaştan gidiyor bhcg.
4+5 te kaç çıkardı acaba?
doktorum bhcg için beta hormonunun test yaptırdıgınız sıradaki salgılanma oranına göre tespit edildiğini söyledi.
7 kilo bebeği napcan sen alma bidaha kucağına canım :26:
İnşallah güzel haber vermeni bekliyoruz dualarımdasın
5 haftalık hamileymişim gaz var deyip 3 tane ilaçla eve yolladılarve ben o ilaçları kullandım baktım sancılarım gecmiyo bıraktım ilaçları yesim yercoka gittim özel muaynanesine hamilesin dedi :)
ne biliyim bişey olcağını düşünmedim hiç :/ daha büyük çocugu olup hamile olanlar da var ya :/ beni hemen etkilemiş olamaz bence o ama bilmiyorumolcağı varmış oldu işte canım.. umarım kötü bir sonuç almam...
ancak akşam eşim geldiğinde görütebilir beni ama kadın doğumcu bulamıyoruz canım acillerde :/ normal doktorlar bakar mı ki ultrasonla anlarlar mı?
( Allah korusun canım.. çok zordur tahmin ederim Rabbim birdaha yaşatmasın benim bebeğime de birşey olmaz inşalllah
insallah canım. kesenin boyunu sormazsam soyler mi? ya da kagıtta yazar mı?
bir teyzemiz var o bakıyor 14 aydır. küçüğe de o bakacak insallah. zaten benim haftada 1-2 bos gunum olıuyor. yarım gunlerim de oluyor. gunde 3-4-5 saat okuldayım. senin pıtırcıga kim bakıyor? sen ne işle mesgulsun canım?
ben hep alıyorum mervecim. 14 kilo tosunu. onla alakası yoktur bence. bu cocuklar kucak istiyor sonucta. tum anneler alıyor mecburen. haberlerini bekliyorum. saat kaçta??
Kendi dr unun teli yokmu cnm bi onu arasan progestan flan verir belki...
bakıcınız var yani güvenilir birini bulmanız ne güzel. bende Allah nasip ederse 2. de anneannenin yanına bir yardımcı bulmak istiyorum yardım için. şuan bile yetişemiyorum ev işlerine falan da idare ediyorum.
ben kesenin boyunu sormadım kendi söyledi ama nihayetinde sorabilirsinde ama sormasanda çok önemli bir ayrıntı değil bence. ultrasondan ultrasona bile görüntü farkı oluyordur illa ki 1-2-3 mm. lik farklar.
evet aynen öyle.. eğer onu aldığım için olduysa bile zaten olacağı varmış derim nediyim :/ Allah büyük, hakkımda ne hayırlıysa onu nasip etsin bana :) yarın 3te gidicem
malesef yok telefonu canım..
benim arkadasım hamile oldugunu bilmeden (20 gün gecince fark ediyor) kocasına sırtını tepeletmiş. sende bir şey çıkacagını hiç dusunmuyorum. ilaç verebilir, risk varsa dinlen diyebilir , o ayrı tabi. güzel haberlerini bekliyorum canım
güvenilir biri olmasına ragmen evimizin her yerine sesli kamera yaptırdım.haberi vardı ve kendisi de istedi zaten. telefondan, bilgisayardan canlı ve geriye dönük izleyebiliyordum. artık kontrol amaçlı bakmıyorum. özlediğimde bakıyorum. nazar değmesin bu konuda çok şanslıyım
sen de güveneceğin birini bulursun inşallah. tek başına olmuyor. insanın yarım saat kendine zaman ayırması lazım. bu bir yürüyüş olabilir, alışveriş olabilir, banyo olabilir, oje sürmek bile olabilir. yemek de yapıyor hem kızıma hem bize. bir de kızımın ütülerini yapıyor. başka şey yaptırmıyorum. tv yasak evde. bu konuda da sözümden çıkmaz. kız uyurken yemek yaparken mutfaktaki tvyi açar , o kadar.
ancak akşam eşim geldiğinde görütebilir beni ama kadın doğumcu bulamıyoruz canım acillerde :/ normal doktorlar bakar mı ki ultrasonla anlarlar mı?
( Allah korusun canım.. çok zordur tahmin ederim Rabbim birdaha yaşatmasın benim bebeğime de birşey olmaz inşalllah
Sen dikkat et kendine elinden geleni yap gerisini allaha bırak.dua et
Selam hanımlar Nasılsıniz
mervecim yok canım ya zannetmiyorum onlardan oldugunu hani her bünye farklıdır ama hiçde mi bişey yapmicaksın. olacağı varmış o pembe akıntının. Allah korusun kötü şeyler düşünmeyelim. azami dikkat içinde ilk 3 ayı geçirmeye bak. doktorunu da ihmal etme. bir de bi eczacıya danışsana dediğini uygulama ama bi danış bakalım neler dicek. korkma dua et bol bol ve dinlen. demek sen dinlenerek yatarak geçireceksin bu dönemi yapacak birşey yok. progestanla da destekliceksin. bir an evvel doktoruna kavuşsaydın.
teşekkür ederim beykozcum kalın kalın patikler giyiyorum sonra da bi sıcak basıyo fırlatıp atıyorum sora yine üşüyorum hayat geçip gidiyo böyle işte :)
ne zaman geliyosun aramıza? bat kaç?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?