Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

7 kilo bebeği napcan sen alma bidaha kucağına canım :26:

sağol canım inşallah birşey olmaz internette araştırdım biraz kime böyle olduysa doktorları yat dinlen demiş hep.. öyle yapacağız artık mecbur

İnşallah güzel haber vermeni bekliyoruz dualarımdasın

insallah canım. kesenin boyunu sormazsam soyler mi? ya da kagıtta yazar mı?

bir teyzemiz var o bakıyor 14 aydır. küçüğe de o bakacak insallah. zaten benim haftada 1-2 bos gunum olıuyor. yarım gunlerim de oluyor. gunde 3-4-5 saat okuldayım. senin pıtırcıga kim bakıyor? sen ne işle mesgulsun canım?

Son düzenleme:
7 kilo bebeği napcan sen alma bidaha kucağına canım :26:

ne biliyim bişey olcağını düşünmedim hiç :/ daha büyük çocugu olup hamile olanlar da var ya :/ beni hemen etkilemiş olamaz bence o ama bilmiyorum olcağı varmış oldu işte canım.. umarım kötü bir sonuç almam...

5 haftalık hamileymişim gaz var deyip 3 tane ilaçla eve yolladılar ve ben o ilaçları kullandım baktım sancılarım gecmiyo bıraktım ilaçları yesim yercoka gittim özel muaynanesine hamilesin dedi :)

ne tuhaf bazen şu saglıkcıların sagu solu belli olmuyor dokora git bence kullandıgın ilaçları söle bebege bir zararı varmı diye bir sor tatlım

ben hep alıyorum mervecim. 14 kilo tosunu. onla alakası yoktur bence. bu cocuklar kucak istiyor sonucta. tum anneler alıyor mecburen. haberlerini bekliyorum. saat kaçta??

Kendi dr unun teli yokmu cnm bi onu arasan progestan flan verir belki...

bakıcınız var yani güvenilir birini bulmanız ne güzel. bende Allah nasip ederse 2. de anneannenin yanına bir yardımcı bulmak istiyorum yardım için. şuan bile yetişemiyorum ev işlerine falan da idare ediyorum.

ben kesenin boyunu sormadım kendi söyledi ama nihayetinde sorabilirsinde ama sormasanda çok önemli bir ayrıntı değil bence. ultrasondan ultrasona bile görüntü farkı oluyordur illa ki 1-2-3 mm. lik farklar.

Son düzenleme:
ben hep alıyorum mervecim. 14 kilo tosunu. onla alakası yoktur bence. bu cocuklar kucak istiyor sonucta. tum anneler alıyor mecburen. haberlerini bekliyorum. saat kaçta??

evet aynen öyle.. eğer onu aldığım için olduysa bile zaten olacağı varmış derim nediyim :/ Allah büyük, hakkımda ne hayırlıysa onu nasip etsin bana :) yarın 3te gidicem

Kendi dr unun teli yokmu cnm bi onu arasan progestan flan verir belki...

malesef yok telefonu canım..

güvenilir biri olmasına ragmen evimizin her yerine sesli kamera yaptırdım.haberi vardı ve kendisi de istedi zaten. telefondan, bilgisayardan canlı ve geriye dönük izleyebiliyordum. artık kontrol amaçlı bakmıyorum. özlediğimde bakıyorum. nazar değmesin bu konuda çok şanslıyım
sen de güveneceğin birini bulursun inşallah. tek başına olmuyor. insanın yarım saat kendine zaman ayırması lazım. bu bir yürüyüş olabilir, alışveriş olabilir, banyo olabilir, oje sürmek bile olabilir. yemek de yapıyor hem kızıma hem bize. bir de kızımın ütülerini yapıyor. başka şey yaptırmıyorum. tv yasak evde. bu konuda da sözümden çıkmaz. kız uyurken yemek yaparken mutfaktaki tvyi açar , o kadar.

benim arkadasım hamile oldugunu bilmeden (20 gün gecince fark ediyor) kocasına sırtını tepeletmiş. sende bir şey çıkacagını hiç dusunmuyorum. ilaç verebilir, risk varsa dinlen diyebilir , o ayrı tabi. güzel haberlerini bekliyorum canım

:)) Allah korumuş arkadaşının bebeğini inşallah bakalım yarına yazacağım buraya :)

denetleyebiliyor olman güzel. bakıcı varsa bence de böyle sistemler olmalı evde.
tv konusunda pek kısıtlama koymadık her ne kadar olumsuz tarafları oldugunu bilsek de pek uygulayamadık uygulamayı denemedik de tv açık bizim ama hep çizgi film kanalı bütün çizgi filmleri ezberledim her bölümünü :)

Son düzenleme:

Sen dikkat et kendine elinden geleni yap gerisini allaha bırak.dua et

canım kısmetse bat 28subat
yine subattayım cünkü erken regl oldum 31ocakta 2subattı bilirsin
bende takılıyorum böyle aranızda calısmalara baslıcaz rabbim izin verirse canım bir regl gecsin
1ay yokum adamı yatak odasına kapıcam
gercekten cok mutluyum sizin adınıza rabbim saglıklı sekilde kucagınıza almayı nasip eylesin inş canım arkadasım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…