Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

Rabbim gönlüne göre versin canm.klomende kaç yum. Oluştu.....

canım benim 1,5 aylıkken gelmişti pembe akıntı yolculuğa çıkmıştık annemlere 6 saatlik yol.orada devlete gitmiştim ultrasondan baktı acilde kadın doğumcu kesen yerinde sorun yok.progestan alacaksın dedi.onu kullandım.ayaklarımı hep diktim.yaklaşık 2 hafta böyle lekelenme oldu.sonrasında kendiliğinden geçti 3.ay ne leke ne bi şey.tabi kaybettim ama ben yine uyarıyorum

1.temizlik yapmayın temizlikçi ya da annenzi çağırn

2.her gün ayaklarınızı en az yarım saat dikin ve uzanın yatak istirahati yapın.yemek ve tuvalet dışında kalkmayın

3.ilişki sıklığınıza dikkat edin biraz da onlar katlansın haftada 1 yeterli

Herzaman öyle mi olur canm. Yani kahve akontıylamı başlar adetin

canım komşulara acıyorum ben.sesten uyuyamayacaklar

ovulsyonu salla hiç bakma gerek yok adete günler kala çatlayan yumurta oluyor

sana kesinlikle katılıyorummm bende kaybeden biri olarak sölüyorum yaşaması böle bir olay cok agır lütfen sizde arkadaşlar gerçekten temkinli olun

canım bekle biraz kana dönmedikçe ümit vardır ağrıların nasıl karın ağrısı var mı

canım bekle biraz kana dönmedikçe ümit vardır ağrıların nasıl karın ağrısı var mı

şuanda yok ağrım canım arkadaşıma hatta resmini çekip attım hamil o benimde böyleydi hatta daha yoğundu dedi yerleşme kanaması ayaklarını dik yat dedi akşma yattım gece gelmemişti sabah yürüyünce tekrar vardı bakalım

sana kesinlikle katılıyorummm bende kaybeden biri olarak sölüyorum yaşaması böle bir olay cok agır lütfen sizde arkadaşlar gerçekten temkinli olun

canım çok boşladığımı düşünüyorum şu an eşimle hatalarmızı döktük oturup konuştuk.meğer dikkat edebilirmişiz.bundan sonra yolculuk yok temizlik yok ilk 3 ay azami gayret gösterecez inş.
sıkıntıda olan arkadaşlar bol bol uyuyun.dinlenin.dişinizi sıkın
bi de kaybedince hemen gelmeyebiliyor.sorun yok ama çocuk da yok.:2::2:

Kizlar gunaydinnnn
Tahlil sonuclarimi aldim ama daha doktora gosteremedim sonuc 313 cikmis durumu h yaziyo hamileyim demi acayip heyecanliyim

günaydın kızlar
bende dün test yaptım negatif çıktı zaten ilk aydan olmasını beklemiyodum ama rabbim çokta aratmaz inş. en azndan kafamda acaba hamilemiyim sorusu kalmadı. hala hastalanmadm ama 2 günüm var zaten

aynen bendede durum aynı düşük yaptım nerdeyse 8 ay olacak tık yok

ilk dozda solda 2 yumurta oluştu ikisi de kendiliğinden çatladı biri çok büyüdüğü için iğne önermedi doktor.ama tutmadı.

5.gün başladım günde 1 tane 5 klomen kullandım.senin canım?

Benm hamile kaldğım ay 5 tane oluştu hatta oturup kalkarken top varmış gibi kasıklarımu eahatsız ederdi.bende iğne olmadım.şimdide hafif bi rahatsızlık veriyo otururken.kaç yum. Oldğu cumrtsi belli oluck artık.inş bu da ilk kullnışımda olur

benim yerleşme kanamam 3 gün sürmüştü adetim zannetmiştim.olabilir.kan rengine dönerse ümidin olmasın.inş yerleşmedir

günaydın testi bat geçtikten sonra yapacaksın dadlım bat geçtin 2 gün bir daha yap testi ozaman net belli olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…