canım biz 20 aylık evliyiz yani 2 seneye ilerliyoruz.evlendiğimde 3.ayımda hamile kaldım 14 haftalıkken kalbi durmuş kaybettim kuzumu.ardından 13 ay geçti hamile kalamadım.bütün tahliller normal.1 doz klomen de kullandım.bu ay kullanmadım
bat 13 şubat bu ay beklemedeyim olmazsa rahim filmine gidecez
Canım ya çok üzüldüm ama inşallah bişi olmucak stres yapma. Bendede kahve telvesi gibi akıntı oldu doktora gittiğimde söyledim.Progestan verdi banada. Koyu sarı hafif pembemsi akıntılar bendede oluyor kaç gündür .Ben normal diye düşünüyorum ama bilemiyorumki.
Hamilelik geçiren tecrübeli arkadaşlar yorum yazsın :26:
kızlar günaydın benim bat 7 şubattı dün akşam eve giderken kahverengi akıntı gelmiş gece tekrar gelmedi sabah yürüyerek geliyorum işe geldim yine vardı adet başlangıcı sanırım ağlamak istiyorummmm yaşadığım onca belirti neydi allahım
gel buraya spaydiiii ekşın yapalım dicem ah bir regl bitsin
bu ay ovü kullancaktım eşim buayda normal deneyelim birdahaki ay alırsın dedi hemen tutcagını bekleme dur yeni basladık dedi
dedim tamam bu ay bittin sen
canım benim 1,5 aylıkken gelmişti pembe akıntı yolculuğa çıkmıştık annemlere 6 saatlik yol.orada devlete gitmiştim ultrasondan baktı acilde kadın doğumcu kesen yerinde sorun yok.progestan alacaksın dedi.onu kullandım.ayaklarımı hep diktim.yaklaşık 2 hafta böyle lekelenme oldu.sonrasında kendiliğinden geçti 3.ay ne leke ne bi şey.tabi kaybettim ama ben yine uyarıyorum
1.temizlik yapmayın temizlikçi ya da annenzi çağırn
2.her gün ayaklarınızı en az yarım saat dikin ve uzanın yatak istirahati yapın.yemek ve tuvalet dışında kalkmayın
3.ilişki sıklığınıza dikkat edin biraz da onlar katlansın haftada 1 yeterli
Herzaman öyle mi olur canm. Yani kahve akontıylamı başlar adetin
kızlar günaydın benim bat 7 şubattı dün akşam eve giderken kahverengi akıntı gelmiş gece tekrar gelmedi sabah yürüyerek geliyorum işe geldim yine vardı adet başlangıcı sanırım ağlamak istiyorummmm yaşadığım onca belirti neydi allahım
yo aslında hem erken hemde neden böyle oldu anlamadım :S
canım bekle biraz kana dönmedikçe ümit vardır ağrıların nasıl karın ağrısı var mı
sana kesinlikle katılıyorummm bende kaybeden biri olarak sölüyorum yaşaması böle bir olay cok agır lütfen sizde arkadaşlar gerçekten temkinli olun
Rabbim gönlüne göre versin canm.klomende kaç yum. Oluştu.....
canım çok boşladığımı düşünüyorum şu an eşimle hatalarmızı döktük oturup konuştuk.meğer dikkat edebilirmişiz.bundan sonra yolculuk yok temizlik yok ilk 3 ay azami gayret gösterecez inş.
sıkıntıda olan arkadaşlar bol bol uyuyun.dinlenin.dişinizi sıkın
bi de kaybedince hemen gelmeyebiliyor.sorun yok ama çocuk da yok.:2::2:
ilk dozda solda 2 yumurta oluştu ikisi de kendiliğinden çatladı biri çok büyüdüğü için iğne önermedi doktor.ama tutmadı.
5.gün başladım günde 1 tane 5 klomen kullandım.senin canım?
şuanda yok ağrım canım arkadaşıma hatta resmini çekip attım hamil o benimde böyleydi hatta daha yoğundu dedi yerleşme kanaması ayaklarını dik yat dedi akşma yattım gece gelmemişti sabah yürüyünce tekrar vardı bakalım
günaydın kızlar
bende dün test yaptım negatif çıktı zaten ilk aydan olmasını beklemiyodum ama rabbim çokta aratmaz inş. en azndan kafamda acaba hamilemiyim sorusu kalmadı. hala hastalanmadm ama 2 günüm var zaten
Kizlar gunaydinnnn
Tahlil sonuclarimi aldim ama daha doktora gosteremedim sonuc 313 cikmis durumu h yaziyo hamileyim demi acayip heyecanliyim
benim yerleşme kanamam 3 gün sürmüştü adetim zannetmiştim.olabilir.kan rengine dönerse ümidin olmasın.inş yerleşmedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?