Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

progestan ben kullanıyorum cnm nerdeyse bitcek bikac güne ?

kesinliklee katılıyorummmmmmmmmm
bu simge harıka yaaaaaaaa

ayy canım bılemedım nasıl oluyo kı...recetede kullanım talımatı var mı kı:26:

canım inş bizde kalıcazzzz
esescimmmm canım bizde bu ay hamileyizzz dicezzz inanıyorum rabbimin izniyle

iiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş canımmmmmmm

oyyyy canım benim agzın bal yesinnnn
inş bende kurtulurumda bebişim gelir bekletmeden bu ay size hamileyimmmmmmmmm diyebilirim inş aminnnnn

onu söyleyen kişi belkide benim diir bende oyle oldum enfeksiyon ilacı kullandıktan sonra 1hafta sonra adet günümü beklerken 1gün geçti hamile oldugumu ögredm

progestan ben kullanıyorum cnm nerdeyse bitcek bikac güne ?

ağız yolundan mı vajinadan mı alıyorsun canım?

yok canım vajinadan kullanımı yazmıyor ittircem heralde baya

onu söyleyen kişi belkide benim diir bende oyle oldum enfeksiyon ilacı kullandıktan sonra 1hafta sonra adet günümü beklerken 1gün geçti hamile oldugumu ögredm

canım enfeksiyon ilacının adı ne vajinal fitil ve hap vermiş onu kullanıyımmı hapı fitili kullanmaya basladım
bende neden reglden önce sonra ve regl anıda kısaca 1ay sancılar yasıyorum diyorum
fitili attım içim nasıl agrıyor
bana umut oldun canım inş bende kalırım tek sebep budur

en iyi enfeksiyon için neo penotran
gecmis olsun cnm.ins.bebeklerimiz olur

açıkçası pek bişey yapmıyorum hazneye koyuyorum yatmadan uyuyorum

hııı öyle ittircem falan diye uğraşmıyım o zaman :26: bi de hani ağız yolundan alırken tok alınıyo ya vajinadan heralde farketmiyordur açlık tokluk di mi?

hanımlar hamile olanlar bebeğini görenler maşallah allah sag saglim kucaklarina almayı nasip etsin.ins. allah herkesin yüzünü güldürsün canlarim:)

hııı öyle ittircem falan diye uğraşmıyım o zaman :26: bi de hani ağız yolundan alırken tok alınıyo ya vajinadan heralde farketmiyordur açlık tokluk di mi?

ayy merveee beni güldürdün kuzum yaaa
Allahta seni güldürsün seni emiiiiii yokyok farketmes

hanımlar hamile olanlar bebeğini görenler maşallah allah sag saglim kucaklarina almayı nasip etsin.ins. allah herkesin yüzünü güldürsün canlarim:)

olur mu öyle şey canım ya hoşgeldin hepimizin mevzusu muradı aynı

amin canım inşallah darısı hepinizi başına olsun inşallah

ayy merveee beni güldürdün kuzum yaaa
Allahta seni güldürsün seni emiiiiii yokyok farketmes

ayyy napayım canım hayatımda ilk defa böyle birşey başıma geliyor, varlığını bile bilmiyordum bu tür birşeyin
neyse deneyim edicem bakalım yatmadan önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…