Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

inş sag salim kavusursun canım bebegine
tüm hamileleri tebrikkkk ederimmmm

inanıyorum olacak elbet birgün

nolsun canım bende aynı işte bende evde yoktum tatil olunca kayınvalideye kardesime falan gitmiştik...bulantım var birde.öyle geciyor işte bende pek giremiyorum :26:

kızlar kafayı yicem heralde kanal D de dizi izliyorum..başrol de ki kadın dızı icabı hamile adam kızım olacak dıye ucuyo
bende oturmus izliyorum

inanıyorum olacak elbet birgün

evet canım bende inanıyorum olacak bır gün sadece zaman......sen kac aydır beklıyosun canım

nolsun canım bende aynı işte bende evde yoktum tatil olunca kayınvalideye kardesime falan gitmiştik...bulantım var birde.öyle geciyor işte bende pek giremiyorum :26:

ayyy masaallah nerdeyse 2 aylık olucaksınız canım ya iyi işte canım degişiklik olmustur..dinlenirsin bol bol

evet canım bende inanıyorum olacak bır gün sadece zaman......sen kac aydır beklıyosun canım

ayyy masaallah nerdeyse 2 aylık olucaksınız canım ya iyi işte canım degişiklik olmustur..dinlenirsin bol bol

bizde ilk 2 yıl istemedik .1 yıldır istiyoruz 2,3aydır tedaviyede baslayınca asırı isteklendik,umutlandık.
rabbim umutlarımızı kırmaz insallah kısmet eyler bizlere de o minnak kokululardan cnm yaaaaaaa

bizde ilk 2 yıl istemedik .1 yıldır istiyoruz 2,3aydır tedaviyede baslayınca asırı isteklendik,umutlandık.
rabbim umutlarımızı kırmaz insallah kısmet eyler bizlere de o minnak kokululardan cnm yaaaaaaa

ammiiinnnnnnn canım inş rabbim nasip edecek bızede inş

oyyyy canım benim agzın bal yesinnnn
inş bende kurtulurumda bebişim gelir bekletmeden bu ay size hamileyimmmmmmmmm diyebilirim inş aminnnnn

bende yaptırdım smear ama henüz almadım sonucu
akıntın varmıydı senin kokulu

ben hep pecete koyarım canım akıntım olur ama cok kokulu degil ama hafif kokusu var ve rengi krem bazende seffaf
pecetesiz duramıyorum sürekli iç çamasırı degiştirmek yoruyor ve yıka kurut uzun iş
doktorum bana vajinll fitil verdi gebelikte kullanılmaz yazıyordu gebe olabilirim diye kullanmadım
sonra regl oldum yarın son günü bugun bitti sayılır diye attım fitili cünkü bunu kullanırken eşine yanasma demişti
bakalım yarın ne dicekkk doktor

Duaların ve iyi dileklerin için teşekkürler. Görüyprum ki hamişliğin 6.haftasındasın. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.

Kaç aylık denemeden sonra hamile kaldın camım?

aminn saol rabbim herkesinkini saglıcakla kucagına almayı nasip etsin yaklaşık 6ay kadar ugraştık

kızlar bu arada ben bugün doktoru aradım, bu progestan beni sersem yapıyor sarhoş gibi ne yapayım devam edeyim mi diye.. kendisinin hastası varmış hemşiresiyle konuştum fitil olarak kullan o zaman dedi, baygınlık yaşayabilirsin ağız yoluyla almaya devam edersen dedi. peki bu ilacı vajinal yoldan alan var mı yaa nasıl yapcam ben dışarı çıkarmış gibi geliyor sanki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…