- 5 Mart 2012
- 4.870
- 1.080
- 248
Arkadaşlar sanırım hamileyimSAT 9 Ocak ve muhtemel regl tarihim 7 yada 8 şubat olması gerekiyor. Bugün kan tahlili yaptırdım ve Beta HCG değerim 99,4 çıktı. Cuma günü tekrarlayacağım testi.BAT'TAN 2 gün önce çıkan bu değer nasıl sizce normal mi?
Daha önce bir kimyasal gebelik, bir de kan pıhtılaşmam tespit edilemediği için 7 haftalık bebeğimiz düşürdüm.
Bu akşam da ilk pıhtılaşma iğnemi olacağım için biraz endişeliyim. İnşallah bu bebeğimi kaybetmem ve hepimiz sağlıklı bir gebelik geçiririz.
canım 1.5 yıllık evlıyım.yas 28....aminnnnnn inşşşşş canımmmmmm
haklısın canım...allah ızın verırse ama ben pek acelecıyım heralde hemen olsun ıstıyorum ama rabbımın elınde tabı
merhaba canım ....ayy evet misafirlerim vardı yatıya pek giremedim,bazen girdim cıktım...sen nasılsın bebişte iyi demi
ayyy hadı hayırlı olsun canım ya
aminnnn canıımmmmm cok saol...bende herkese dua edıyorum...allahım kabul etın...
canım 1.5 yıllık evlıyım.yas 28....aminnnnnn inşşşşş canımmmmmm
haklısın canım...allah ızın verırse ama ben pek acelecıyım heralde hemen olsun ıstıyorum ama rabbımın elınde tabı
merhaba canım ....ayy evet misafirlerim vardı yatıya pek giremedim,bazen girdim cıktım...sen nasılsın bebişte iyi demi
ayyy hadı hayırlı olsun canım ya
aminnnn canıımmmmm cok saol...bende herkese dua edıyorum...allahım kabul etın...
inanıyorum olacak elbet birgün
nolsun canım bende aynı işte bende evde yoktum tatil olunca kayınvalideye kardesime falan gitmiştik...bulantım var birde.öyle geciyor işte bende pek giremiyorum :26:
evet canım bende inanıyorum olacak bır gün sadece zaman......sen kac aydır beklıyosun canım
ayyy masaallah nerdeyse 2 aylık olucaksınız canım yaiyi işte canım degişiklik olmustur..dinlenirsin bol bol
bizde ilk 2 yıl istemedik .1 yıldır istiyoruz 2,3aydır tedaviyede baslayınca asırı isteklendik,umutlandık.
rabbim umutlarımızı kırmaz insallah kısmet eyler bizlere de o minnak kokululardan cnm yaaaaaaa
ammiiinnnnnnn canım inşrabbim nasip edecek bızede inş
hmmm iltihap var demekki canım, tam olarak bir bilgim yok fakat burda başlıklarda gezerken biri bahsetmişti, kardeşi mi ablası mı ne hamile kalamıyormuş meğer iltihap varmış, antibiyotik tedavisi uygulamışlar sonra o ay hamile kalıvermiş..
oyyyy canım benim agzın bal yesinnnn
inş bende kurtulurumda bebişim gelir bekletmeden bu ay size hamileyimmmmmmmmm diyebilirim inş aminnnnn
23 yasındayım insallah cnm yaaaaaaaa
canım yasın daha genc ama benım 30 a dayandı panık halındeyım....hayırlısı allahım kısa zamanda senıde de benıde sevındırsın hepimizi
bende yaptırdım smear ama henüz almadım sonucu
akıntın varmıydı senin kokulu
Duaların ve iyi dileklerin için teşekkürler. Görüyprum ki hamişliğin 6.haftasındasın. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Kaç aylık denemeden sonra hamile kaldın camım?
evet küçüğüm sabırsızım
hayırlısı ablaa yaaa
haklısın canım ya....yaşlarımızı boşver bebişlerimiz olsun tez zamanda
canım yasın daha genc ama benım 30 a dayandı panık halındeyım....hayırlısı allahım kısa zamanda senıde de benıde sevındırsın hepimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?