merhaba canım.haklısın,bende zaten diğerinde cıkmayınca yok diye düşünüyorum ama bı yandan da acaba mı diyorum o yuzden cokta umudum yok acıkcası..heralde olsaydı ikinci testte de cıkardı...hayırlısı artık canım
cinsiyetini öğrenmeye gittiğimde kalbinin durduğunu öğrenmiştim yavrumun bu sözlerim kuzuma:2::2:
başın sağolsunn canımmmmmmmmmmmmm
Rabbim hayırlısından ver insallahhhhhhh
cinsiyetini öğrenmeye gittiğimde kalbinin durduğunu öğrenmiştim yavrumun bu sözlerim kuzuma:2::2:
canım gebelik testlerinde negatif çıkanların yanlış olma payı çok yüksek ama pozitif olanlarınki o kadar değil.. kaç gün var bata? bir de resmini çekip atsan biz de görelim
silik milik çıkmış vardır inşallah ya . sabah ilk idrarla yap ikinci çizgi şıp diye çıksın :)
bence cnm evde kendını bu dusunceyle yemektense yarın sabah gdıp kanda baktır rahat ett
merhaba canım.haklısın,bende zaten diğerinde cıkmayınca yok diye düşünüyorum ama bı yandan da acaba mı diyorum o yuzden cokta umudum yok acıkcası..heralde olsaydı ikinci testte de cıkardı...hayırlısı artık canım
aminnnn canımmm inş...hepimizin muradını versın rabbım inş
canım cok üzüldüm...hayırlısı boyleymış demek ki...allahım tez zamanda tekrar nasıp etsın inş
yarın tekrar yapayım canım sonuca göre resım yuklerım olur mu
ayyyy iinnnşşşşş canım...yapıcam bakalım ne cıkıcak....senın ne kadar var bat a
canım acıkcası ikinci test negatıf cıkınca hevesım gitti...suan yok diye bakıyorum...ama tekrar test yapmakta istiyorum...yarın kı sonuca göre davranıcam yanı
Allah razı olsun.inş kuzularımız olur da çektiklerimizi unuturuz
Kizlar çok teşekkür ederim ... cok mutluyum . Hepinize duaciyim. Bugün adetimi gecikeli 14. Gun ve hic idrar testinde çıkmadı. .öldüm öldüm dirildim. En sonunda kan vermistim ondada deger azcikti.beni doktor cok korkuttu. Ama dun saglik ocağında olcturdugumde cok artmış değerim :) 4 haftalık hamileymisim ..gec dollenme olmus. Belirtilere gelince gogus uclarim çıktı .cok degisik. Hani usuyunce uclari belli olur ya aynen oyle oldu. Ve asiri derecede goguslerim acıdı. Ama oyle böyle değil. Adette yakın ağırir ya onunla alakasi yok. Resmen icimdeki damarlar sizladi. Bulantim be basdonmem henuz yok.burnum kasindi ve kasiklarim agridi ve hala ağrıyor. . Boyle işte. Darısı isteyenler in başına. Hepinize dua kayıp diyorum
Kizlar çok teşekkür ederim ... cok mutluyum . Hepinize duaciyim. Bugün adetimi gecikeli 14. Gun ve hic idrar testinde çıkmadı. .öldüm öldüm dirildim. En sonunda kan vermistim ondada deger azcikti.beni doktor cok korkuttu. Ama dun saglik ocağında olcturdugumde cok artmış değerim :) 4 haftalık hamileymisim ..gec dollenme olmus. Belirtilere gelince gogus uclarim çıktı .cok degisik. Hani usuyunce uclari belli olur ya aynen oyle oldu. Ve asiri derecede goguslerim acıdı. Ama oyle böyle değil. Adette yakın ağırir ya onunla alakasi yok. Resmen icimdeki damarlar sizladi. Bulantim be basdonmem henuz yok.burnum kasindi ve kasiklarim agridi ve hala ağrıyor. . Boyle işte. Darısı isteyenler in başına. Hepinize dua kayıp diyorum
canım sabah yap testini negatifse yine adetini bekle.pozitifse hcg ölçümüne git ki inş pozitiftir
heyecanla bekliyorum
insallahh canım,Allahtan ümit kesilmez.hem bak sen 1 kez hamile olmussun demekki olabiliyosun.
ben hic gebelik yasamadım.hicbir sebepte yok.hayırlısı nasipse olur cnm dua eder,dua beklerim
evet canım aynen öyle yapıcam....sonuca göre yanı....inş güzel haberler veririm...
ayyy mervecim dua eder misin bana hamişşin duan kabul olur...muradıma ereyim yaaaa
bu cümleyi bile yazarken insanın gözü sulanır mı sulanıyo vallahıde
aynen eses ya bende senle aynı durumdayım...allahım kucagımızı doldursun inş hayırlı evlatlatüm isteyenlerin
Valla çıkmadı teste. Hic guvencim kalmadi.direk kan testi yaptirin. Cuma günü testim 5.96 tiydi. Sali 100.6 ya çıkmıştı14 gün adet gecıktı hiç testecıkmadı mı canım yahayret iyanı
ayyy cok sevındım hayırlı olsun canım...bizede dua et olur mu
evet canım aynen öyle yapıcam....sonuca göre yanı....inş güzel haberler veririm...
ayyy mervecim dua eder misin bana hamişşin duan kabul olur...muradıma ereyim yaaaa
bu cümleyi bile yazarken insanın gözü sulanır mı sulanıyo vallahıde
aynen eses ya bende senle aynı durumdayım...allahım kucagımızı doldursun inş hayırlı evlatlatüm isteyenlerin
Sagol canim rabbim bize bağışlasın. Rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin.nasılsın cipsim bayadır görüşemedik yaa
hatneva tatlım hayırlı olsun gercekten cokk sevindim yaa
gözünaydın canım sağlıcaklı kucağına alırsın inş.
Listemiz olsaydı hamile olmayan kalmadı sanırım.
sen kac senelik evlisin cnm?yas kac?ins.bebeklerimizin fotograflarını suralara yüklemek kısmet olsun
Canım 34 gunde bir oluyorum. Adetlerm duzenliydi . Ama pazartesi sabahi yaptigim idrar testi net negatifti. Ben bu ay cok dua ettim hatime başladım. Rabbim en büyük yardimcim ve mucizemi bana gonderdi. Pazartesi negatifi gorunce nekadar üzüldüm ama sali yaptirsigim kan testinde çıktı. Bende pco filanda yoktu. Ozeldeki doktor korkuttu beni kimyasal olabilir dedi. Yani lütfen üzülmeyin. Tamamen rabbimin elinde. O dilemedikce yaprak kipirdamiyor.
nasılsın cipsim bayadır görüşemedik yaa
hatneva tatlım hayırlı olsun gercekten cokk sevindim yaa
Valla çıkmadı teste. Hic guvencim kalmadi.direk kan testi yaptirin. Cuma günü testim 5.96 tiydi. Sali 100.6 ya çıkmıştı
canım gerçekten burdaki arkadaşlarım için hep namazlarımın arkasından dua ediyorum Allahım duysa beni de dualarımı kabul etse keşke :)) sizin sevincinizle beraber ben de sevinirim ne güzelALlahım hepimize hakkımızda hayırlısını versin, hayırlı olanı da gönlümüze razı eylesin amin
kızlar ben ikisinde de ilk denemede hamile kaldım.
planladıgım ay gelince pedlerimi kaldırdım
bir daha iihtiyacım olmayacak dedim
takvimi sıkı takip ettim
ikincisinde ovulasyon cubugu da kullandım
ilişkiden sonra hızlıca bir su dökünüp yattım
duşumu sabah aldım
hep olacagına inandım, hiç olmaz demedim
acaba cok mu kaygılanıyorsunuz olmaz diye:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?