Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

bence cnm evde kendını bu dusunceyle yemektense yarın sabah gdıp kanda baktır rahat ett

Kizlar çok teşekkür ederim ... cok mutluyum . Hepinize duaciyim. Bugün adetimi gecikeli 14. Gun ve hic idrar testinde çıkmadı. .öldüm öldüm dirildim. En sonunda kan vermistim ondada deger azcikti.beni doktor cok korkuttu. Ama dun saglik ocağında olcturdugumde cok artmış değerim :) 4 haftalık hamileymisim ..gec dollenme olmus. Belirtilere gelince gogus uclarim çıktı .cok degisik. Hani usuyunce uclari belli olur ya aynen oyle oldu. Ve asiri derecede goguslerim acıdı. Ama oyle böyle değil. Adette yakın ağırir ya onunla alakasi yok. Resmen icimdeki damarlar sizladi. Bulantim be basdonmem henuz yok.burnum kasindi ve kasiklarim agridi ve hala ağrıyor. . Boyle işte. Darısı isteyenler in başına. Hepinize dua kayıp diyorum

Rabbim hayırlısından ver insallahhhhhhh

aminnnn canımmm inş...hepimizin muradını versın rabbım inş

cinsiyetini öğrenmeye gittiğimde kalbinin durduğunu öğrenmiştim yavrumun bu sözlerim kuzuma:2::2:

canım cok üzüldüm...hayırlısı boyleymış demek ki...allahım tez zamanda tekrar nasıp etsın inş

canım gebelik testlerinde negatif çıkanların yanlış olma payı çok yüksek ama pozitif olanlarınki o kadar değil.. kaç gün var bata? bir de resmini çekip atsan biz de görelim

yarın tekrar yapayım canım sonuca göre resım yuklerım olur mu

silik milik çıkmış vardır inşallah ya . sabah ilk idrarla yap ikinci çizgi şıp diye çıksın :)

ayyyy iinnnşşşşş canım...yapıcam bakalım ne cıkıcak....senın ne kadar var bat a

bence cnm evde kendını bu dusunceyle yemektense yarın sabah gdıp kanda baktır rahat ett

canım acıkcası ikinci test negatıf cıkınca hevesım gitti...suan yok diye bakıyorum...ama tekrar test yapmakta istiyorum...yarın kı sonuca göre davranıcam yanı

canım sabah yap testini negatifse yine adetini bekle.pozitifse hcg ölçümüne git ki inş pozitiftir

heyecanla bekliyorum

Allah razı olsun.inş kuzularımız olur da çektiklerimizi unuturuz

insallahh canım,Allahtan ümit kesilmez.hem bak sen 1 kez hamile olmussun demekki olabiliyosun.
ben hic gebelik yasamadım.hicbir sebepte yok.hayırlısı nasipse olur cnm dua eder,dua beklerim

14 gün adet gecıktı hiç testecıkmadı mı canım ya hayret yanı

ayyy cok sevındım hayırlı olsun canım...bizede dua et olur mu

Hayırlı olsun canım baya geçti ve idrarda çıkmadı demek.geç döllenme işte budur kk için örneksin sen.peki adet düzenin nasıldı kaç günde bir oluyorsun da geç olmuş

canım sabah yap testini negatifse yine adetini bekle.pozitifse hcg ölçümüne git ki inş pozitiftir

evet canım aynen öyle yapıcam....sonuca göre yanı....inş güzel haberler veririm...
heyecanla bekliyorum

ayyy mervecim dua eder misin bana hamişşin duan kabul olur...muradıma ereyim yaaaa

bu cümleyi bile yazarken insanın gözü sulanır mı sulanıyo vallahıde

insallahh canım,Allahtan ümit kesilmez.hem bak sen 1 kez hamile olmussun demekki olabiliyosun.
ben hic gebelik yasamadım.hicbir sebepte yok.hayırlısı nasipse olur cnm dua eder,dua beklerim

aynen eses ya bende senle aynı durumdayım...allahım kucagımızı doldursun inş hayırlı evlatla tüm isteyenlerin

sen kac senelik evlisin cnm?yas kac?ins.bebeklerimizin fotograflarını suralara yüklemek kısmet olsun

Canım 34 gunde bir oluyorum. Adetlerm duzenliydi . Ama pazartesi sabahi yaptigim idrar testi net negatifti. Ben bu ay cok dua ettim hatime başladım. Rabbim en büyük yardimcim ve mucizemi bana gonderdi. Pazartesi negatifi gorunce nekadar üzüldüm ama sali yaptirsigim kan testinde çıktı. Bende pco filanda yoktu. Ozeldeki doktor korkuttu beni kimyasal olabilir dedi. Yani lütfen üzülmeyin. Tamamen rabbimin elinde. O dilemedikce yaprak kipirdamiyor.

14 gün adet gecıktı hiç testecıkmadı mı canım ya hayret iyanı

ayyy cok sevındım hayırlı olsun canım...bizede dua et olur mu
Valla çıkmadı teste. Hic guvencim kalmadi.direk kan testi yaptirin. Cuma günü testim 5.96 tiydi. Sali 100.6 ya çıkmıştı

canım gerçekten burdaki arkadaşlarım için hep namazlarımın arkasından dua ediyorum Allahım duysa beni de dualarımı kabul etse keşke :)) sizin sevincinizle beraber ben de sevinirim ne güzel ALlahım hepimize hakkımızda hayırlısını versin, hayırlı olanı da gönlümüze razı eylesin amin

sen kac senelik evlisin cnm?yas kac?ins.bebeklerimizin fotograflarını suralara yüklemek kısmet olsun

canım 1.5 yıllık evlıyım.yas 28....aminnnnnn inşşşşş canımmmmmm

haklısın canım...allah ızın verırse ama ben pek acelecıyım heralde hemen olsun ıstıyorum ama rabbımın elınde tabı

nasılsın cipsim bayadır görüşemedik yaa

hatneva tatlım hayırlı olsun gercekten cokk sevindim yaa

merhaba canım ....ayy evet misafirlerim vardı yatıya pek giremedim,bazen girdim cıktım...sen nasılsın bebişte iyi demi

Valla çıkmadı teste. Hic guvencim kalmadi.direk kan testi yaptirin. Cuma günü testim 5.96 tiydi. Sali 100.6 ya çıkmıştı

ayyy hadı hayırlı olsun canım ya

aminnnn canıımmmmm cok saol...bende herkese dua edıyorum...allahım kabul etın...

ya canım onla ne alakası var
senin öle oldu diye herkez öle olmuyor hemen kalabilinse neden kaygılansınki millet
herkez ilk denemede bukadar kaygılı degildir ümitli ve olacak diye heyecanlı ve sevinçlidir karısık duygulardadır
olmayınca bu acabalar ve kaygılar artar yasasaydın anlardın ne demek istedigimi
yinede rabbim bakabilecek olana ve kalpten isteyene hemen nasip eylesin amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…