Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

tebrikler canım inşallah bnde bu ay mutlu haberi veririm bat 13/01/14 di rabbim hayrlısını nasip etsn sürekli ruyalrmda hamile odğmu görüyorm bşkalarıda görüyor bni

tebrikler canım inşallah bnde bu ay mutlu haberi veririm bat 13/01/14 di rabbim hayrlısını nasip etsn sürekli ruyalrmda hamile odğmu görüyorm bşkalarıda görüyor bni

Allah razi olsun canim amin insaAllah senden de güzel haberi aliriz Rabbim hepimize nasip etsin insaAllah rüyalariniz gercek olur.

oy oy canım beni tebriik ederiiiiim çook sevindim çook güzell haber ALLAH ım sağ salim kucağına versiiiinn......

en seni çook ii anlıyrum bende çok sviniyorum hamiş haberi duyunca sonra kendme dönüp üzülüyoruum ..denedim girmeyeyim diye ama habirede girdiim..okul açılsın da kendime uşaklarıma verecem :) zaten 23 nisan dı yıl sonu idi ikinci dönem yoğunum ..bende girmezsem srf efulim gibi düşünmeyeyim diye girmem becereilirseeeemm tabii..

iyilik canım yatıyorum kalkıyorum işte aynı senden naber ?

yat dinlen cnm,bebeğin büyüsün.bolbol c vitamini portakal,limon ye tatlısım ...
bende bugün evdeyim cnm temizlik yapcam,yemek yapcam dahaa üüüü işler beni beklio...
ben kk yüzünden oturuorm neyse gene yazarım öptm bacımmmm ..

tatlım bu durum canını sıkmıştır eminim ama sonuçta hamile kalabilecek düzeyde olabildimiz için bile şükretmeliyiz önümüzdeki maçlara bakmayı tercih etmelisin bence ayrıca da sıkma canını sabreden derviş muradına erermiş

oy oy canım beni tebriik ederiiiiim çook sevindim çook güzell haber ALLAH ım sağ salim kucağına versiiiinn......

Rabbim razi olsun canim benim insaAllah dualarimizla bir birimize destek olalim ve hepimiz o güzel haberi alalim insaAllah.
Evet canim baska türlüsü olmuyorsa birde girmeyerek denemek lazim..
InsaAllah olacak canim insaAllah..

tamam bakalım hadi kolay gelsin.. ben de karnımı doyuracağım daha namazı da kılmadım :26: kalkacağım birazdan

Canlarim benim simdi cikmam gerek görüsmek üzere

günaydın canım hayırlı olsunnn şimdidki batın ne canım?
batın 6 mart canım
Rabbim razi olsun canim benim insaAllah dualarimizla bir birimize destek olalim ve hepimiz o güzel haberi alalim insaAllah.

efulim inan çok sevindim gittiğine üzülmüştüm ama çok sevinçli bi haberle geldin. bizim ilk ay olmadı inş bende 2. ayımda senin yaşadığın mutlululuğu yaşarm eminim çok mükemmel bişeydir. rabbim issteyen herkese nasip etsin sende sağlıkla kucağına alırsın inş kuzucm

inşALALH canım benim tamma o vakit bende şu andan itibaren bilgisayarımı kaldırıyorum bende deneyeyim öle bakalım gerçi kritik dönemim geçti olduysa olmuşturda hayırlısı bakalım..ALALH ıma emanet olun görüüşmek üzere canlar güzel hamişlerr ve hamiş adayları....öpüuyoruum hepiniziiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...........

Canım çok sevindim Allah sağ sağalım kucağna almayı nasip etsin

ben 1 kere dış gebelik geçirdim ameliyat oldum 7 aylık evliyken hemen ilkinde oldu ama kısmet olmadı tedirginliğim ondan ya olmazsa diye bizde çok üzerine düşmüoz gün aşırı olsun yat ayaklarını dik falan korkum olduğundan belkide böle aksine benim belrtim çok midm bulanır ğöğsüm ağrır adette olmayn şeyler oluo ilkinde hiç bi belirtim yoktu mesela tabiki rabbim ol dicek olacak bizim için zamanı var belkide folik asit bende kullandım ameliyattan sonra ilk bebek düşündüğümzde doktor dedi baktım olmuyor 6 ay kullanılması gerekiyor çünkü hamilelik ile birlikte bakalım ya senn yapmak lazım demek ki bırakıcan düşünmicen.

darısı basımıza

benimde olmadı yarın doktor yolları tım tım tım banaa :18::18:
ben böle işinn yaniii

adet mi oldun yani.bana doktor 1 yılda olmayabilir demişti sıkıntı yok demişti ama 1 yıl bekeleyemem heralde bende giderim rahim filmi gerek yada yumurta testi ben 1 kere hamile kaldım ya yumurtlamanda sımıntı yok demişti ama aşılama falanda eşim hayatta kabul etmez bakalım rabbimmm bizide gör yarabbim..

bende yarın iyi bir doktora görüncem canım..
bizimde 1 yıl olmadı..
bu 8.denememiz ama 1 yılı beklemek istemiyorum bende..

tabiki öle isyan etmedim zaten hiç sadece biraz üzülüorum böle olunca acaba olmıycakmı hislerine kapılıyorum dış gebelikten sonra napım aklıma giriyor işte bu aydan sonra biraz daha dikkat edelim sonra inşşş dicezz

Canım tebrik ederim, çok şükür Allahıma.. Sizi gördükçe çok mutlu oluyorum. Moral buluyorum. Allahın izniyle yakın zamanda hepimiz aynı haberi alıp, şükredeceğiz. Çok inanıyorum.
Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin canım..

aslında seni cok iyi anlıyorumda işte teselli etmek için sölüyorum seni her ay sonu bide düzensiz adet olunca kanama gelmeyince acaba demekten sıkıldım kürtajdan sonra düşükten sonra doktor bişeyi gözden kaçırmış olabilirmi demekten sıkıldım hamile kalsam br daha düşük yaparmıyımda derdi var valla bazen uffffff sal çayıra mevlam kayıra diyorum ama her ay sonunda yüreğim ağzımda eczanenin yolunu tutuyorum her tek çizgide üzülüyorum ama olsun diyorum o yüzden burdada yazmıştım stres yapmamak için bu konunun üstünede cok varmamaya çalışıyorum işin açıkçası adetimi bekliyorum beklediken sonra progestan içmeye baslıcam ondan sonra avulayon test uygulıcam bakalım işe yarıyacakmı olsun be kuzum şükür diyelim sabır edelim darısı basımıza demekten geri kalmayalım Allah hayırlı evlatlar versin kucaklarımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…