Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

tabi öyle aminnnnnnn ben de soğan kürü yapım diyorum sonra acaba sakıncası olurmu diyorum kafam karışıo bazennn.

tabi öyle aminnnnnnn ben de soğan kürü yapım diyorum sonra acaba sakıncası olurmu diyorum kafam karışıo bazennn.

doktoruna sormadan bence direk yapmanı tavsiye etmem zararlı bir şey değil tam tersine yararlı ama ilaç alıyorsan tatlım sormanda yarar var

doktoruna sormadan bence direk yapmanı tavsiye etmem zararlı bir şey değil tam tersine yararlı ama ilaç alıyorsan tatlım sormanda yarar var

yok ilaç kullanmıorum ameliyattan sonra doktora gitmiştim soralım die herşey her muyanede çıkmıyor önce bi deneyin olmazsa bakalım rahim filmi çekmem lazım oda zor olduğundan hemen istemiorum demişti öle sürekli bi doktroum yok yani daha denemeye başlamamıştım hangi doktor derki soğan kürü kullan die bilmm

Efulim cok cok sevindim hayirli olsun.
Bizde seni cok merak etmistik darisi bizlere insallah canim

ozaman sıkıntı tok sonuçta oda bir nevi ilaç gibi bir şey oluyor yok ben soğan kürü kullanmak istiyorum sizce bir sakıncası varmı diye sorman zaten yeterli olucaktır tatlım ama ilaç tabi kullanmıyorsan sorun yok inş işe yarar bizde eşimle keçi bornuzu kürünü denicez bakalım

tamam bakalım hadi kolay gelsin.. ben de karnımı doyuracağım daha namazı da kılmadım :26: kalkacağım birazdan

yoruldumm öldümm yaa,camasırı astım,balkonu yıkadım.evi süpürdüm,sildim.yemeklerimi yaptım.yorulmusumm ama,belim agrıyor. Acaba adetmi olcammm :18:
test al demistim kocise yarın yapayım diye galiba adet olcam.

seninde mi bat yarın?

hosbuldum lilimmm,bende kız bebek istiyorum ikizzzzzzzzzzz
bunca bekledik 2si bi arada olsa hiç fena olmaz yaniiiiiiiiiiiiiii

nasılsın cnm bi gelisme yokmu kimsede ya?umudum kırılıyo iyceee

ikiz olsun valla bilmiyorum hem de tek yumurta ikizi olsun. hep sevimli gelmiştir bana tek yumurta ikizleri. hem ne güzel büyüyünce bana arkadaş olurlar.
neyse örgüye devam

sen hem bebek bekleyip hem de bütün bu işleri mi yapıyosun harıl harıl

Ama napayımmm,benden baska yapann yookkk kiiii ...

ama canım ayrı ayrı zamanlara bölerek yap işleri.. benim de yapacak kimsem yok hatta bu şehirde kimsem yok ama azar azar elimden geldiği kadar yapmaya çalışıyorum.. sen de öyle yapmalısın bence.. kendin bilirsin tabi benimki sadece tavsiye :)

ikiz olsun valla bilmiyorum hem de tek yumurta ikizi olsun. hep sevimli gelmiştir bana tek yumurta ikizleri. hem ne güzel büyüyünce bana arkadaş olurlar.
neyse örgüye devam

ins.rabbim gönlümüze göre versinn canımm örgüye devam kolay gelsinnn

haklısın cnm,ama inşatt var üstümde her yer sıva pislik..
Kac gündür de ellemiyordum,bugün birazcık temizledim..
Yarın da misafirim gelecek,ooff iştee hepsi bana bakıyo ...

sen soğan kürü yaptın mı hiç benm kocam keçi boynuxu pekmezi yiyodu her sabah tabi düşüncemiz bunun için değildi sağlıklı diyeydi :)

Tebrik ederim cnm allah kucağına almayi nasip etsin ins. Ne güzel yaa:)

efulim sayesinde yaptıgımız dua grubu çok işe yaradı .. birbirimiz için edilen dua en güzeli. rabbim kabul eyledi . hemen şükür namazı kılmalıyım.. binlerce kez şükürler olsun... arkadaşlar ben hamile olmayan arkadaşlarımıza hala dua ediyorum.. şükürler olsun ki rabbim meleğimi bana nasip etti. inşallah sorunsuz bir şekillde kucagıma alabilirim. hamile arkadaşlar hergun elinizi karnınıza koyun ve nas felak surelerini okuyun sayısını önemli değil. bir de 9 ay 99 esme diye bir kitap var onu alıp hergün zikirleri çekeblirsiniz.ben hemen sipariş verdim netten :)şimdilik bu kadar.
şuan sadece kasık ağrım var ama hiç şikayetçi değilim yavrumun kendini bu ağrıyla bile belli etmesi beni çok mutlu ediyor..

Tebrikler canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…