Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

bende o gruba katılmak istiyorum linkini yazarmısınız?

Canlarim öncelikle Nasılsıniz iyimisiniz beni sorarsanız ben iyiyim ama once size bir sorum göğsüm rengi değişti sonra normale döndü pespembe oldu neden böle oluyor sizde ole oluyormu???

bende artık bebiş istiyorum ama bu ayda yok heralde.bana hastane yolu gözüktü

Canlarim öncelikle Nasılsıniz iyimisiniz beni sorarsanız ben iyiyim ama once size bir sorum göğsüm rengi değişti sonra normale döndü pespembe oldu neden böle oluyor sizde ole oluyormu???

Benim goguslerimde hicbi degisiklik yoj cnm ya herkes kahverengi kismi koyulasir flan dedi ama bnde tik yok sadece dokunamiyorum cok hasssas o kadar

Canım bizimki kasıma kaldı desene

Benim goguslerimde hicbi degisiklik yoj cnm ya herkes kahverengi kismi koyulasir flan dedi ama bnde tik yok sadece dokunamiyorum cok hasssas o kadar

Valla ama benim dedigin gibi koyu kahve oldu sonra pespembe oldu bide acıyor goguslerim ucu gittikçe oda iyice ağrıma ya başladı :)

efulim gözlerim döndü atlaya zıplaya hamile oldugunu gördüm cok sevindim rabbim sag salim kucagına almayı nasip eylesin canımmm

kızlar bugun doktora gittim enfeksiyon var ama kötü degil dedi ilaclarıma devam edicem ve yarın kan testi yapcak hala süt geliyormu dedi unelerimi sıktı geliyor tamam dedi kan testi yapalım hormonlara bakalım dedi bakalım bakcak ne cıkcak sonucu taaaaaaa 17sinde gösterebilcem cünkü doktoruma randevu yok
karnımdan ultrasonla baktı birsey yokmus gebelik gibi testlerim pozitif cıktı dedim sonrada hastalandım dedim
oda önce ultrasona soktu sonra kan testi yapalım dedi sütüme baktı ordada sanırım süt hormonuma bakıcak o yukseksede hamile kalmam zorlasır diye duymudtum hakkımızda hayırlısı :26:

Allah razı olsun canım bizi düsünüp dua etmen cok güzelll

Benim yumurtalar büuüdü herhalde oturup kalkarken kasıklrımda misket varmış gibi oluyo.cmartsi ultrasonda söyler doktr inş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…