efulim sayesinde yaptıgımız dua grubu çok işe yaradı .. birbirimiz için edilen dua en güzeli. rabbim kabul eyledi . hemen şükür namazı kılmalıyım.. binlerce kez şükürler olsun... arkadaşlar ben hamile olmayan arkadaşlarımıza hala dua ediyorum.. şükürler olsun ki rabbim meleğimi bana nasip etti. inşallah sorunsuz bir şekillde kucagıma alabilirim. hamile arkadaşlar hergun elinizi karnınıza koyun ve nas felak surelerini okuyun sayısını önemli değil. bir de 9 ay 99 esme diye bir kitap var onu alıp hergün zikirleri çekeblirsiniz.ben hemen sipariş verdim netten :)şimdilik bu kadar.
şuan sadece kasık ağrım var ama hiç şikayetçi değilim yavrumun kendini bu ağrıyla bile belli etmesi beni çok mutlu ediyor..
bende o gruba katılmak istiyorum linkini yazarmısınız?
canım liste olarak düzenledik . ismini ve kullanıcı adını efulime özel msj atabilirsin. ismen da ediyoruz cünkü :)
Kizlar atvyi acin. Yumurtaliklarin calismasi icin yontemler anlatiliyor
Canlarim öncelikle Nasılsıniz iyimisiniz beni sorarsanız ben iyiyim ama once size bir sorum göğsüm rengi değişti sonra normale döndü pespembe oldu neden böle oluyor sizde ole oluyormu???
batın 6 mart canım
efulim inan çok sevindim gittiğine üzülmüştüm ama çok sevinçli bi haberle geldin. bizim ilk ay olmadı inş bende 2. ayımda senin yaşadığın mutlululuğu yaşarm eminim çok mükemmel bişeydir. rabbim issteyen herkese nasip etsin sende sağlıkla kucağına alırsın inş kuzucm
Ayni durumdayiz cnm
Benim goguslerimde hicbi degisiklik yoj cnm ya herkes kahverengi kismi koyulasir flan dedi ama bnde tik yok sadece dokunamiyorum cok hasssas o kadar
efulim sayesinde yaptıgımız dua grubu çok işe yaradı .. birbirimiz için edilen dua en güzeli. rabbim kabul eyledi . hemen şükür namazı kılmalıyım.. binlerce kez şükürler olsun... arkadaşlar ben hamile olmayan arkadaşlarımıza hala dua ediyorum.. şükürler olsun ki rabbim meleğimi bana nasip etti. inşallah sorunsuz bir şekillde kucagıma alabilirim. hamile arkadaşlar hergun elinizi karnınıza koyun ve nas felak surelerini okuyun sayısını önemli değil. bir de 9 ay 99 esme diye bir kitap var onu alıp hergün zikirleri çekeblirsiniz.ben hemen sipariş verdim netten :)şimdilik bu kadar.
şuan sadece kasık ağrım var ama hiç şikayetçi değilim yavrumun kendini bu ağrıyla bile belli etmesi beni çok mutlu ediyor..
Valla hiç kabızlık yaşamadım böyle incir ve kayısı alayım bari öleceğim yoksa((( tatlım sen hamile misin
Valla ama benim dedigin gibi koyu kahve oldu sonra pespembe oldu bide acıyor goguslerim ucu gittikçe oda iyice ağrıma ya başladı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?