Annem hamileyken her ay resmini de aldık. Her şeyini de yaptırdık. Ama o doktorumuz uzak bana şuanda. Mutlaka hepsi aynı değildir canım. Bi tane tutturucaz:)Ben birak ozel hastaneyi, hicbir yerle anlaşması olmayan muayenehaneye gidiyordum resim vermiyorlardi. Doktor bey 3 aydan sonra veriyorlar dediler. 3 ay gecti. Yalvar yakar aldim 4-5 tane toplamda. Kiloma hic bakmadi dr. Dusun yani her ay kendi cebimden oduyordum. Sgkyla anlasmasi yoktu. Hicbir yerle yoktu. Tanidik diye gittim. Insallah seninki boyle olmaz cunku cevremdekilerin de benzer sikayetleri vardi. Simdiki drum super ama
Ay sağol canım bundan çok korkuyordum. Diğer hafta zaten doktora da götürücem. Bi sürü test sonucum var. İnşallah iyidir hepsi ama bunu özellikle merak ediyordum.Evet normal cnm gozunaydin:)
Evde hayvan besleyenlerde çıkabiliyormuş canım..Aynen canim :))
Cok alinganim bende..
Toxoplazma dedigin nedir peki?
Firstin dedigine göre iyiymis hadi gözün aydin :)
hadi ya benimde 6 varbatdaşım benim nerelerdesin
Ay sağol canım bundan çok korkuyordum. Diğer hafta zaten doktora da götürücem. Bi sürü test sonucum var. İnşallah iyidir hepsi ama bunu özellikle merak ediyordum.
Evde hayvan besleyenlerde çıkabiliyormuş canım..
Çiğ etten falan da geçebilen bi hastalıkmış..
Ay sağol canım bundan çok korkuyordum. Diğer hafta zaten doktora da götürücem. Bi sürü test sonucum var. İnşallah iyidir hepsi ama bunu özellikle merak ediyordum.
Evde hayvan besleyenlerde çıkabiliyormuş canım..
Çiğ etten falan da geçebilen bi hastalıkmış..
ay ne güzel büyük günü bekliyoruz :) sende varmı belirti falan??
ay ne güzel büyük günü bekliyoruz :) sende varmı belirti falan??
canım şu anlık bi belirtim yok açıkçası şişlik de bende hep olan şey.benim umudum yok bari erken olayım diyorum ki doktora giderim
sende ne var ne yok.ben şimdiden başlamicam teste sonra sinirleniyorum.gelsin usulca beni rahatsız etmeden
benim sağ tarafta ağrım oluyo bazen ama bilmiyorum ya benim bu ay yumurtlama akıntısı 2 gün erken geldi ozaman yumurtlama olduysa eğer bat 11 i oluyo ama bilmiyorum amaaan :)
Canim sormama müsade varsa özelde ne kadar ödüyorsun?
Ben de özele gidecegim esimin anlasmali oldugu hastaneye %35 indirimden yaralanacagim esi olarak.
Fakat bir arkadasim devlet hastanesine de gitmisti bizim burda degil daricada 15 dakika mesafemizde.
Oradan gayet memnundu.
Yani sanirim her hastaneyi bir tutamayiz.
Devlette kötü olanlarda var ama özelde de kötü olanlar var.
Tam tersi de söz konusu.
Rabbim hayirli ve dogru doktorlarla karsilastirsin insaAllah.
İnternetten az çok baktım canım.Rica ederim cnm:) evet bu biraz tehlikeli bi test ama Allaha sukur temiz cikmis senin ki diger sonuclarin da iyi cikmistir eminim icini ferah tut:)
bacılar bakın ilk göz ağrımçok acemice oldu yamuk olan yerleri var ama olsun ilk emeğim :)
Eki Görüntüle 966875
bacılar bakın ilk göz ağrımçok acemice oldu yamuk olan yerleri var ama olsun ilk emeğim :)
Eki Görüntüle 966875
Cok güzel olmuş kız Güle güle giydir bebisini maşallah:)
çok şirinmiş bence çok iyi ben katayım forum patlar
zincirin üstüne zincir çektim bi sıra sonra bıraktım
aahahahaa kız olsun ben de pek bilmiyordum hiç örmemiştim ama annem çok örerdi onun yanında gözüm alışmış. sadece dikerken pek beceremedim :)
sırada süveter var . yeterki bebeğin olsun ben sana örüp gönderiririm :)
kızlarrr deminn testt yaptımm asılamamın 15.günü bugünn...
Ama sonucc hüsrannnnnnnn negatiffffffffff((((((((((((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?