Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

Annem hamileyken her ay resmini de aldık. Her şeyini de yaptırdık. Ama o doktorumuz uzak bana şuanda. Mutlaka hepsi aynı değildir canım. Bi tane tutturucaz:)

Evet normal cnm gozunaydin:)
Ay sağol canım bundan çok korkuyordum. Diğer hafta zaten doktora da götürücem. Bi sürü test sonucum var. İnşallah iyidir hepsi ama bunu özellikle merak ediyordum.
Aynen canim :))
Cok alinganim bende..

Toxoplazma dedigin nedir peki?
Firstin dedigine göre iyiymis hadi gözün aydin :)
Evde hayvan besleyenlerde çıkabiliyormuş canım..
Çiğ etten falan da geçebilen bi hastalıkmış..

Hmm tamam anladim dün ablam demisti hatta cig et ellersen ellerini güzel yika diye demek hastaligin adi oymus ögrenmis oldum sayende tesekkürler.

canım dün regl bitti birlikte olduk
doktorum bugun kan vermemi istedi ve betahcgyede bakmıs 1.20 cıkmıs negatif tabiki regl oldum zaten ben :)
baska degerlerede bakmıs onlar daha işlem görüyor :)
işte böle sadece iltihap var sanırım ...

Rica ederim cnm:) evet bu biraz tehlikeli bi test ama Allaha sukur temiz cikmis senin ki diger sonuclarin da iyi cikmistir eminim icini ferah tut:)

canım şu anlık bi belirtim yok açıkçası şişlik de bende hep olan şey.benim umudum yok bari erken olayım diyorum ki doktora giderim

sende ne var ne yok.ben şimdiden başlamicam teste sonra sinirleniyorum.gelsin usulca beni rahatsız etmeden

benim sağ tarafta ağrım oluyo bazen ama bilmiyorum ya benim bu ay yumurtlama akıntısı 2 gün erken geldi ozaman yumurtlama olduysa eğer bat 11 i oluyo ama bilmiyorum amaaan :)

Son düzenleme:
benim sağ tarafta ağrım oluyo bazen ama bilmiyorum ya benim bu ay yumurtlama akıntısı 2 gün erken geldi ozaman yumurtlama olduysa eğer bat 11 i oluyo ama bilmiyorum amaaan :)

ben de ya 11 ya da 13 bekliyorum senin gibi

benim de ilk gün biraz geldi sonra 2 gün sular kesildi sonra tazyikli geldi

beim de şubat 11 ya da 13 olabilir bakalım.

yumurtlamadan sonra sadece aşırı bel ağrım var onun dışında bi şeyim yok canım

Canım benim yanımdaki devlet hastanesi o kadar pis ki.. Ultrasonla bakılmak için yattığım o yataktan tiksindim..
Kapkara olmuş.
Zaten bebeğimin ultrason resmini de vermediler uyuzlar. Koca hastanenin kağıdı bitmiş. Böyle bir şey olabilir mi...
Ben de kuzenimi aradım. O da yeni doğum yaptı. Doktor öner bana dedim. Gittiği doktorunu önerdi. Çok ilgileniyormuş.
O da özelde.. Önümüzdeki hafta cumartesi gideceğim kısmetse. Sana o zaman ne kadar olduğunu yazarım:)

Sana da hayırlı olsun gözün aydın yazdım ama gördün mü bilmiyorum:)
Allahım kucağına almayı nasip etsin inşallah:)
Ne zaman gidiyorsun doktora?

Rica ederim cnm:) evet bu biraz tehlikeli bi test ama Allaha sukur temiz cikmis senin ki diger sonuclarin da iyi cikmistir eminim icini ferah tut:)
İnternetten az çok baktım canım.
Bi tane kızamıkçık var. Ona karşı bağışıklık geliştirmişim:) Önceden geçirmişim:)

bacılar bakın ilk göz ağrım çok acemice oldu yamuk olan yerleri var ama olsun ilk emeğim :)

çok şirinmiş bence çok iyi ben katayım forum patlar

zincirin üstüne zincir çektim bi sıra sonra bıraktım

aahahahaa kız olsun ben de pek bilmiyordum hiç örmemiştim ama annem çok örerdi onun yanında gözüm alışmış. sadece dikerken pek beceremedim :)
sırada süveter var . yeterki bebeğin olsun ben sana örüp gönderiririm :)

kızlarrr deminn testt yaptımm asılamamın 15.günü bugünn...
Ama sonucc hüsrannnnnnnn negatiffffffffff ((((((((((((((((

yoo gayet güzel olmuş pamuklara saracan inş kuzunu

sağ olasın canım inş olur bizim de giydiririz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…