ultrasonra dahme bakılıyor,rahim filminde tüplere bakılıyor.döllenme tüplerde gerçekleşir ya belki bizimki ondan oluşmuyordur.çünkü her şey normal.kapalıysa ilaç veriyorlar içine açıyorlar ve genelde yapanlar tüpleri açık olsa bile çabuk hamile kalıyor
Tatilin keyfini çıkar tabi...bana hergün tatil:-D....
İyim çook şükür canm yrın sabh 10 da ultrson randvum var.yumrtlrımn büyüyp büyümdğine bakcak dktr....senden ne haber....
.
burada da öyle bi fiyat verdiler anestezili 350 denildi bana da.2 hafta sonraya ben de çekilirim canım
bende artık bebiş istiyorum ama bu ayda yok heralde.bana hastane yolu gözüktü
Canlarim öncelikle Nasılsıniz iyimisiniz beni sorarsanız ben iyiyim ama once size bir sorum göğsüm rengi değişti sonra normale döndü pespembe oldu neden böle oluyor sizde ole oluyormu???
Arkadaslar Merhaba. Bende bebek istiyorum2. Denememiz.12 subatta regli olmam gerekiyor hayirlisi insallah
Benim goguslerimde hicbi degisiklik yoj cnm ya herkes kahverengi kismi koyulasir flan dedi ama bnde tik yok sadece dokunamiyorum cok hasssas o kadar
Canım bizimki kasıma kaldı desene
efulim gözlerim döndü atlaya zıplaya hamile oldugunu gördüm cok sevindim rabbim sag salim kucagına almayı nasip eylesin canımmm
kızlar bugun doktora gittim enfeksiyon var ama kötü degil dedi ilaclarıma devam edicem ve yarın kan testi yapcak hala süt geliyormu dedi unelerimi sıktı geliyor tamam dedi kan testi yapalım hormonlara bakalım dedi bakalım bakcak ne cıkcak sonucu taaaaaaa 17sinde gösterebilcem cünkü doktoruma randevu yok
karnımdan ultrasonla baktı birsey yokmus gebelik gibi testlerim pozitif cıktı dedim sonrada hastalandım dedim
oda önce ultrasona soktu sonra kan testi yapalım dedi sütüme baktı ordada sanırım süt hormonuma bakıcak o yukseksede hamile kalmam zorlasır diye duymudtum hakkımızda hayırlısı :26:
Benim yumurtalar büuüdü herhalde oturup kalkarken kasıklrımda misket varmış gibi oluyo.cmartsi ultrasonda söyler doktr inş...
canımsın yaaa nekadar sevindiğimi anlatamam sanaaa
Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin kardesimm
Arkadaslar aranıza yenı katılıyorum sızlere danısmak ıstedıgım konular var ben 24 ocak ta pregnıl vuruldum daha sonrada progestron ıgnesı verdı dusuk olmasın dıye 24 ocakta kontrole gıttıgımde yumurtam 16.1 ıdı yanı ılkınde bu tıp ılaclar kullanıp hamıle kalan var mı
tebrıkler cnm darısı basımıza dualarını eksıt eme bızlere
canım gözün aydın:) çok şükür dualarımız kabul olmuş:) Allahım sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin. Darısı isteyen herkesin başına:)
Bnde iyiyim bebegimin kalp atislarini duymayi bekliyorum heyecanla ♥
kızlar ben de dün keseyi gördüm. Çok şükür rahmin içinde sağlıklı 6 haftalık bir gebeliğim var.
bugün de gebelikler ilgili kan ve idrar testleri yapıldı. Sonuçlarını diğer Cumartesi doktora göstercem ve kısmetse kalp atışını duyucaz:)
ben özel hastaneye devam etme kararı aldım.
canımm çok sevindimmmrabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etisn inşallah
kaç aylıkay mucize gibi yaa evlendin şimdi de bebeğin olucak
Canım benimde kasık ağrım oluyo korkuyorum ve akıntım hala yoğun ama beyaz
Efulimmmmmmmmmmm
Gözün aydın dualarımız sayesinde rabbim bizede nasip etti çok şükürrrt
Arkadaslar iyi aksamlar hamile kalan arkadaslara bisiy sormak istiyorum oncelikle allah sag salim kucaginiza almayi nasip etsin hamile oldugununuzu ogrenmeden belirtiler hissetiniz mi bunlar nelerdi merak ediyorum teşekkür ederim
Ayy bnde oyleyimdir
Ben evde yaptigim idrar testi pozitif cikinca sevincten heyecandan mutluluk gozyaslarimi saliverdim
çok sevindimartık duaların mücizeleri çıkıyor tek tek
bende 4gündür girmiyordum foruma
bu gece bakıyım dedim rabbim inşalah bizede nasıp etsin
benimde gecen ay15 ocak sat hayırlı haber bekliyorum:18:
dualarını bekliyoruz,,,,,,,,,,,
efulim, kamuran, kutsalask hayırlı olsun kızlar çok sevindim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin :)
var mı başka güzel haberler bu konu biraz karıştı artık takip edilmiyor :)
first biliyordum tarcını kaçırmışım bak :) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ona da :)
Efulim gelince listeye beni de ekler misin :)
kızlar tebrikleeer hepinize :) her girdiğimde hamileler artıyoor inanamıyorum maşallah allah hepinize hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin.. olmayanlar için dualarınızı eksik etmeyin lütfen..
benimde günüm geçti test yaptım negatif ama zaten ovulasyon testindede hiç çift çizgi göremedim bu ay yumurtlamadım sanırım sadece adete son 4 -5 gün kala bıraktım testi o günlerdede olmamıştır heralde yumurtlamaama yinede hala gelmedi kırmızılar kesin benim hormonlar yine altüst oldu
anestezili çekilme bence yani dayanılmayacak kadar kötü değildir diye düşünüyorum..neyse önce ben çekiliyorum sana haber veririm nasıl bişey olduğunu çok heycanlıyım korkudanmı yoksa sonuçları merak ettiğimdenmi bilmiyorum ama:26:
Eylülcüm bak burdada karsilastik.
Rabbim insaAllah ayni duygulari zamani gelince sana da nasip eder.
.
hissediyor musun peki büyüdüğünü ben hem sağımda hem solumda hissettim büyüdüğünü.bakalım inş kaliteli yumurtan vardır ve oluşur.
iyiyim ben de canım 6 günüm var bata sivilcem de çıktı adet bekliyorum hemen gelsin de tüplere bakıtayım artık diye
ayy cnm bnm ya cok sewindim inanaki.kac gundur aklimdaydin ama bu aralar hic iyi deilim hala vicudum kendini hamile.sanio.migde bulanti felan filan dewam sanirim atlatamadim.bugun kafa dagitiyim die die.sis aldim orgu oreyim dedim bare ayy kusura bakma kendimi anlatmaya basladim yine neyse gercekten cok cok sewindim adina rabbim.insaAllah sag saglim kucagina almayi nasip eylesin ve isteyen herkeze rabbim herseyi gonlunuzce wersiny
4 aylik evliyim tam oldu dedim bu ayda olmadiii
amaaan neler geçmiş başından hatneva da senin gibi olmuş.Allah kucağınıza da almayı nasib eder inş.Bize de dua edin canım
Arkadaslar Günaydın birsey sormak istiyorum bugun yogun bir sekilde beyazla yesil arasi akıntı gelneye basladi bu bir belirti olabilirmi
günaydın canım ben aldım randevu haftaya çarşamba günü çekilicem..:26:
Gunaydin bayanlar guzel bi gun olsun insallah
PCO zorlastiriyor ama engel degil canim.ANNEEEE olmak istiyorum ama olmuyor cünkü pco varrrrrrrrrrrr
Tatilin keyfini çıkar tabi...bana hergün tatil:-D....
İyim çook şükür canm yrın sabh 10 da ultrson randvum var.yumrtlrımn büyüyp büyümdğine bakcak dktr....senden ne haber....
.
Hayırlı Cumalar hanımlar.Dualarınız bu mübarek günde kabul olur inş.
Ewt canm hissedyrum oturup kalkarken kendini belli ediyo sol tarafımda büyümüş sanrım
Hayırlusıyla filme ferek kalmaz inş canm.rabbim büyük.rabbim ol desin yeterki
Amin canim Allah razi olsun nasilsin?
Hayırlı Cumalar hanımlar.Dualarınız bu mübarek günde kabul olur inş.
evetben sulugözlüyümdür, duyar duymaz akıtıverdim
first biliyordum tarcını kaçırmışım bak :) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ona da :)
Efulim gelince listeye beni de ekler misin :)
Ewt cnm klomen kullnmıştım yarın ultrson randvum var inş büyümüşlerfir
Saol canım iyidir çok şükür.Sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik :)Bugün saat 3 te randevum var doktora gidecem inş
merve balık burcu musun sen :)
Amin saol canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?