Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

Ayy çok güzel ör de bize nasıl yapıldğını yaz.ben sadece zincir çekmeyi biliyrum:-(

internette açıklamalı olanları okudum resimli anlatmış oradan öğrendim ben de. ama haroşe ve düz örmesini biliyordum önceden .
belki araştırırsan hevesin de varsa sende yaparsın

kızlarr ben geldimmm...eşim burundan ameliyat olacak 2 hafta içerisinde..çok fazla et varmış ve kemik epriliği varmış...
bugün bende göründüm o dediğim doktora..
yumurta tembelliği varmış bende...adam doğru düzgün USG ile bakmadı bile hormın testlerin herşeyi gösterio dedi..pko var dedi..
serephone ve tarlusal diye bir ilaç verdi..
3 ay kullan bu 3 ay içinde hamile kalmazsan başka tedaviye başlıcaz dedi..
bilmiyorum ben doktordan birşey anlamadım..
ama hastanede herkez çok övüyor..
az önce arkadaşımda dedi benim ikizlerimi başka doktor biri dış gebelik diye alcaktı dedi..ali acarı çağırdılar doktor 2 dk bile bakmadı USG de bunlar ikiz bebek nasıl anlayamadınız diye benim doktoruma kızdı yanumda dedi..
sakın bırakma o doktoru çok uzman o yüzden herşeyi net görebiliyor anında dedi ne sölerse yap onu dedi..
internetttede okudum çok övüyorlar ilgisi az dio ama bilgisi çok fazla dio..
daha önceki gittiğim dojktorlar ilgili ama bilgili değildi..
neyse bakalım 3 aylık tedaviye girdim kızlar..
şimdi işe dönmem lazım öpüldünüzz

Benim tahlillerimde pko yu gösteriyordu ama ilk klomen kullnşımda hamile kalfım ve gittğim prof sende pko falan yok dedi.beniö lh hormonum fsh dan yüksekti...kii bu da pko demekti....o kullnıcan ilaç ne ilacı

eşine de geçmiş olsun sana da canım :) inşallah şifanı bulursun 3 aya kalmadan mucizenin haberini alırız doktorun çok fazla ilgili olmasındansa bence de bilgili olması daha iyi.. işinin ehli insanlara çok ihtiyacımız var çünkü :/ kolay gelsin görüşürüz

slm kızlar kımler burda benım bugun regl bıttı yumurtlama tarıhını hesapladım netten 15 ila 20 dıyor dua edın bana bu ay hamiş olayım gecen ay cok uzuldum test kurbanı oldum

slm kızlar kımler burda benım bugun regl bıttı yumurtlama tarıhını hesapladım netten 15 ila 20 dıyor dua edın bana bu ay hamiş olayım gecen ay cok uzuldum test kurbanı oldum

a.selam canım.. vallahi sana bir tavsiye vereyim yapabiliyorsan eğer 2 günde bir çalışma yapın çünkü o internette hesaplananlar gibi olmayabiliyor herkesinki..

Benim tahlillerimde pko yu gösteriyordu ama ilk klomen kullnşımda hamile kalfım ve gittğim prof sende pko falan yok dedi.beniö lh hormonum fsh dan yüksekti...kii bu da pko demekti....o kullnıcan ilaç ne ilacı

canım serephone buna herkez klomen der dedi..bu yumurtlama ilacıymış..
birde tarlusal verdi.. o adet söktürücüymüş şimdi öğrendim ama ona hormon ilacı bunuda içeceksin 10 gün dedi..
birde inofolic verdi.. buda folik asit hemde yumurtlama yardımcısı destek dedi..
bunları kullanacağım..
benimde lh ım fsh dan düşüktü..
birde doktor estradiol biraz düşük daha iyi olması lazımdı dedi..

bilmiyorum canım kafam allak bullak olduu:44::44:

içine sinmediyse başka bir doktora daha git madem :/
yok canım bu 4.doktorum..millet bu adamdan randevu almak için çatlıyor ben kv sayesinde hemen göründümmm..konya dışından bile gelenler var..
o yüzden Rabbim büyük bu doktor sebebim olur inş diyorum...

a.selam canım.. vallahi sana bir tavsiye vereyim yapabiliyorsan eğer 2 günde bir çalışma yapın çünkü o internette hesaplananlar gibi olmayabiliyor herkesinki..

anladım ben hep netten yapıyordum regl 32 33 gunde bır oluyorum baska tavsıyelerın varmı cnm

yok canım bu 4.doktorum..millet bu adamdan randevu almak için çatlıyor ben kv sayesinde hemen göründümmm..konya dışından bile gelenler var..
o yüzden Rabbim büyük bu doktor sebebim olur inş diyorum...

o zaman hiç kafanı karıştırma bak iyi de bir doktormuş, doktora güven gerisini Allaha bırak :) inşallah bu kez şifanı bulacaksın..

anladım ben hep netten yapıyordum regl 32 33 gunde bır oluyorum baska tavsıyelerın varmı cnm

herkesin dediğini diycem ama kendim de deneyim ettiğim için söylüyorum.. bebek fikrinden olabildiğince kendini uzaklaştır aklına geldikçe başka birşey düşünmeye çalış :) ovülasyon testi kullanmayı da deneyebilirsin ama bence en garantisi 2 günde bir çalışma yapmak

Cnm ben 28 gunde bir oluyorum o yuzden dr um bna 12-14-16-18. Gunler de iliski onermisti dedigini yaptigimiz ay hamile kaldim ama senin adet dongun farkli ovulasyon testlerini mi kullansan daha garantili olur...gerci adet bitiminden itibaren gun asiri iliski oldugu takdirde Allahim da isterse bebis olmamasi icin hicbi sebep yok ...
Bi de ben sabah saatlerindeki spermlerin daha guclu ve hizli olabildigini duymustm ne kdr dogrudur bilinmez tabi:)arada 1-2 defa da sabah olursa is gelsinnn bu defa bebiss:)

hepinize cok tesekkur ederım evt kafayı takmam gerekıyor olucakmı dıye onu bı basara bılsem olmuyo ama olucak zaten artık kk gırmıcem benı cok etkılıyo burası artık cevremde hamıle akraba gormek ıstemıyorum haberlerı benı cok uzuyor yanlıs anlamyın lutfen hamıle haberlerı duydugum da tabıkı mutlu oluyorum ama kendımı kahredıyorum dun bıle dayımın kızı hamıleymıs benı aradı annem baskı yapıyo nıe olmuyo dıye bı baskı var ustumde kımse ne cektıgımı bılmıyo o yuzden kafatı takmıcam artık baska meskale bulmam lazım

Haklisin cnm insan ister istemez stres yapiyo hele ki etrafinda hamileler varsa bencede biraz burdan uzak kal ve en kisa zamanda buraya donup kizlarr bnde hamileyimm diye haykirip bizi de mutlu et... Sen ve senin gbi anne olmayi isteyen tum arkadaslarim icin hergun dua edicem merak etmeyin

saol hep duacınızım sızlerın burdan uzak durucam artık

canım benim doktorumu anlatıyorsun sanki fazla konuşmaz bilgisi var yap der direkt gönderir.başkaları boş boş konuşur uzatır meseleyi yeni hastalıklar çıkarırlar

senin rahim filmin çekilmedi rahat olman açısından aslında rahim filminden sonra gidip bu ilaçlara başlayabilirsin.

gerçekten bazı doktorlar hayatımızı başka yöne sürükleyebiliyorlar

Kızlar beni bağlı olduğum aile sağlığı merkezinden aradılar.
Sağlık bakanlığı aratıyormuş.

Bebeğin kalp atımı duyulduğunda bizi arayıp bilgilendirin. Arada bir sizi arayıp bilgi alacağız durumunuz hakkında dediler..
12-14 haftalar arası 2'li testi mutlaka yaptırın. Ve şimdiden devlet hastanesinden randevu alın. Çünkü ancak o zamana verirler dedi.
24. hafta bitiminde de tetenoz aşısınu mutlaka asm'den yaptırın dediler..

Kızlar sizin de bilginiz olsun..

canım senin gibi kaç kişi var inan burda kv ve annem her telefonda bebek yok mu diye soruyorlar inanmıyorlar sonra da gitmedin mi doktora niye yok diyorlar

biraz siteden uzakta kalmakta fayda görüyorum benim zaten okulum açılacağından kafam dağılacak fazla giremicem.sen de girme

ev temizliğine adadım kendimi helak oldum şimdi buzdolabını döktüm raflarını tek tek yıkadım örtü diktirdim içine yerleştirecem

sen de bi iş bul oyalanacağın yoksa böyle takmakla olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…