Ayy çok güzel ör de bize nasıl yapıldğını yaz.ben sadece zincir çekmeyi biliyrum:-(
kızlarr ben geldimmm...eşim burundan ameliyat olacak 2 hafta içerisinde..çok fazla et varmış ve kemik epriliği varmış...
bugün bende göründüm o dediğim doktora..
yumurta tembelliği varmış bende...adam doğru düzgün USG ile bakmadı bile hormın testlerin herşeyi gösterio dedi..pko var dedi..
serephone ve tarlusal diye bir ilaç verdi..
3 ay kullan bu 3 ay içinde hamile kalmazsan başka tedaviye başlıcaz dedi..
bilmiyorum ben doktordan birşey anlamadım..
ama hastanede herkez çok övüyor..
az önce arkadaşımda dedi benim ikizlerimi başka doktor biri dış gebelik diye alcaktı dedi..ali acarı çağırdılar doktor 2 dk bile bakmadı USG de bunlar ikiz bebek nasıl anlayamadınız diye benim doktoruma kızdı yanumda dedi..
sakın bırakma o doktoru çok uzman o yüzden herşeyi net görebiliyor anında dedi ne sölerse yap onu dedi..
internetttede okudum çok övüyorlar ilgisi az dio ama bilgisi çok fazla dio..
daha önceki gittiğim dojktorlar ilgili ama bilgili değildi..
neyse bakalım 3 aylık tedaviye girdim kızlar..
şimdi işe dönmem lazım öpüldünüzz
kızlarr ben geldimmm...eşim burundan ameliyat olacak 2 hafta içerisinde..çok fazla et varmış ve kemik epriliği varmış...
yumurta tembelliği varmış bende...adam doğru düzgün USG ile bakmadı bile hormın testlerin herşeyi gösterio dedi..pko var dedi..
az önce arkadaşımda dedi benim ikizlerimi başka doktor biri dış gebelik diye alcaktı dedi..ali acarı çağırdılar doktor 2 dk bile bakmadı USG de bunlar ikiz bebek nasıl anlayamadınız diye benim doktoruma kızdı yanumda dedi..
sakın bırakma o doktoru çok uzman o yüzden herşeyi net görebiliyor anında dedi ne sölerse yap onu dedi..
slm kızlar kımler burda benım bugun regl bıttı yumurtlama tarıhını hesapladım netten 15 ila 20 dıyor dua edın bana bu ay hamiş olayım gecen ay cok uzuldum test kurbanı oldum
Benim tahlillerimde pko yu gösteriyordu ama ilk klomen kullnşımda hamile kalfım ve gittğim prof sende pko falan yok dedi.beniö lh hormonum fsh dan yüksekti...kii bu da pko demekti....o kullnıcan ilaç ne ilacı
eşine de geçmiş olsun sana da canım :) inşallah şifanı bulursun 3 aya kalmadan mucizenin haberini alırızdoktorun çok fazla ilgili olmasındansa bence de bilgili olması daha iyi.. işinin ehli insanlara çok ihtiyacımız var çünkü :/ kolay gelsin görüşürüz
bilmiyorum canım kafam allak bullak olduu:44::44:
yok canım bu 4.doktorum..millet bu adamdan randevu almak için çatlıyor ben kv sayesinde hemen göründümmm..konya dışından bile gelenler var..içine sinmediyse başka bir doktora daha git madem :/
a.selam canım.. vallahi sana bir tavsiye vereyim yapabiliyorsan eğer 2 günde bir çalışma yapınçünkü o internette hesaplananlar gibi olmayabiliyor herkesinki..
yok canım bu 4.doktorum..millet bu adamdan randevu almak için çatlıyor ben kv sayesinde hemen göründümmm..konya dışından bile gelenler var..
o yüzden Rabbim büyük bu doktor sebebim olur inş diyorum...
anladım ben hep netten yapıyordum regl 32 33 gunde bır oluyorum baska tavsıyelerın varmı cnm
anladım ben hep netten yapıyordum regl 32 33 gunde bır oluyorum baska tavsıyelerın varmı cnm
Cnm ben 28 gunde bir oluyorum o yuzden dr um bna 12-14-16-18. Gunler de iliski onermisti dedigini yaptigimiz ay hamile kaldim ama senin adet dongun farkli ovulasyon testlerini mi kullansan daha garantili olur...gerci adet bitiminden itibaren gun asiri iliski oldugu takdirde Allahim da isterse bebis olmamasi icin hicbi sebep yok ...
Bi de ben sabah saatlerindeki spermlerin daha guclu ve hizli olabildigini duymustm ne kdr dogrudur bilinmez tabi:)arada 1-2 defa da sabah olursa is gelsinnn bu defa bebiss:)
hepinize cok tesekkur ederım evt kafayı takmam gerekıyor olucakmı dıye onu bı basara bılsem olmuyo ama olucak zaten artık kk gırmıcem benı cok etkılıyo burası artık cevremde hamıle akraba gormek ıstemıyorum haberlerı benı cok uzuyor yanlıs anlamyın lutfen hamıle haberlerı duydugum da tabıkı mutlu oluyorum ama kendımı kahredıyorum dun bıle dayımın kızı hamıleymıs benı aradı annem baskı yapıyo nıe olmuyo dıye bı baskı var ustumde kımse ne cektıgımı bılmıyo o yuzden kafatı takmıcam artık baska meskale bulmam lazım
Haklisin cnm insan ister istemez stres yapiyo hele ki etrafinda hamileler varsa bencede biraz burdan uzak kal ve en kisa zamanda buraya donup kizlarr bnde hamileyimm diye haykirip bizi de mutlu et... Sen ve senin gbi anne olmayi isteyen tum arkadaslarim icin hergun dua edicem merak etmeyin
Regl olursan o zaman konusup uzuluruz suan hala umudumuz varr unutmaa lutfen kendini kandir demiyorum ben safece umudunu kaybetme
nasıl üzülmem olursa asılama ile olurduuu olmadıııı isteee olmicakmi bebegimmm
hepinize cok tesekkur ederım evt kafayı takmam gerekıyor olucakmı dıye onu bı basara bılsem olmuyo ama olucak zaten artık kk gırmıcem benı cok etkılıyo burası artık cevremde hamıle akraba gormek ıstemıyorum haberlerı benı cok uzuyor yanlıs anlamyın lutfen hamıle haberlerı duydugum da tabıkı mutlu oluyorum ama kendımı kahredıyorum dun bıle dayımın kızı hamıleymıs benı aradı annem baskı yapıyo nıe olmuyo dıye bı baskı var ustumde kımse ne cektıgımı bılmıyo o yuzden kafatı takmıcam artık baska meskale bulmam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?