8 ayında hamıle kaldım
kızlar hamileyimmmmmmmmmmm
Rabbim tamamina erdirsin canim.. bende 8. Ayima girdim insaallah bende bu ay hayirlisiyla hamile kalirim. Herhangi bi tedavi gordunmu yoksa kendiliginden mi kaldin canim
aa :)) çok sevindim hayırlı olsun :)))
dr daha yenı dedı bugunku kan testı sonucum 220.17 çıktı cuma gunu yaptırmıstım 70 dı
evet canım çok yeni o zaman :) çok dikkat et kendine ilk 3-4 ay.. gerçi bunları zaten çevrende hamile olduğunu öğrenen herkes söyleyecek :)))) gözün aydın tekrar hayırlı olsun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim :)
evt ya daha cok yenı dr bıle fazla umutlanma demıstı cumartesı gunu degerın dusuk demıstı belkı gec dollenmedır demıstı kotu ıhtımal de adet olursun gıder demıstı bende dayanamayıp busabah kan testı yaptırdım degerım cuma gunu 70 dı bugun ıse 220.17 cıktı bu ıyo bısey degerım artıyor allah kısenın kucagını bos bırakmasın rabbım ısteyen herkese versın dr pazartesı gel dedı sabırsızlanıyorum ne dıyecek dıye
Evet değerinin artması önemli doktorlar birçok şey söyleyebiliyor. 2 günde 2 katı artmış olması lazım biliyorsundur zaten, seninki 2 günde 70den 220 ye çıkmış bu düzenli arttığını gösterir. Ama bu ilk dönemler önemli gerçkten, ya hep ya hiç dönemi olarak adlandırılıyormuş. Eğer bebeğin tek bir hücresi bile sağlıklı değilse zaten bünye barındırmıyormuş hiç vücutta, adet kanamasıyla beraber atıyormuş. Umarım herşey yolunda gider senin için :) Hakkında hayırlısı olsun bol bol dua et gelen mucizen için :)
aslında gıttım dr hıc memnun kalmadım bugun bıle bı rsevıncle gıttım dedıgı tek kelıme evt artması guzel ayın 21 de gel dedı bende umutlanırmıyo dıyorum benı
kendılıgınden oldu cnm
Masallah canim darisi hayirlisiyla butun isteyenlerin basina :)
tatlım hamilelik çeşitleri var diye bazı dr lar heveslendirmek istemiyor kalp atışını duyana kadar gönlünü ferah tut.amin allah ısteyen herkese versın
tatlım hamilelik çeşitleri var diye bazı dr lar heveslendirmek istemiyor kalp atışını duyana kadar gönlünü ferah tut.
düşmez güzelim de bana dr şöyle söylemişti kalp atışını duyalım öyle emin ol, çünkü boş gebelik var üzüm gebelik var falan diye saymıştı ihtimalleri. Allah korusun inşallah herşey yolunda olsun ama yine de sen kafana çok takmamaya çalış, biliyorum heyecanlısın çok ta haklısın ama kalp atışını duyana kadar kendini çok kaptırma olur mu arkadaşım.evt ya bende aslında cumartesı gıttıgımde dr dan sonra pek umutlu deıldım adetım cok gecmıstı degerım dusuktu takı pazartesı degerım yukselene kadar sımdı umutluyum degerım yukselıyo ya dususe gecmez dımı
düşmez güzelim de bana dr şöyle söylemişti kalp atışını duyalım öyle emin ol, çünkü boş gebelik var üzüm gebelik var falan diye saymıştı ihtimalleri. Allah korusun inşallah herşey yolunda olsun ama yine de sen kafana çok takmamaya çalış, biliyorum heyecanlısın çok ta haklısın ama kalp atışını duyana kadar kendini çok kaptırma olur mu arkadaşım.
kızlar hamileyimmmmmmmmmmm
hayırlı olsun cnm. sana bişi sorcam . adet dönemin yaklaşınca adet olacakmışsın gibi ağrı fln oldumu. benim adet 7 sinde adet olacak gibi belim karnım ağrıyor.
hamile olsam böyle belirtiler olmazdı herhalde. ne bilim meraktayım. aydınlatırsan sevinirim
valla cnm benım hıc adet olma belırtılerım yoktu hıc hemde sımdı ıse hıc hamılelık belırtılerı yok allaha sukurler olsun simdi bebısım 6 haftalık ve kalp atısını duyduk belırtıler kısıden ksıye degısıyor burda bırcok ınsan belırtılerden bahsetıyo bende cok takıldım belırtılere ama benım hıc belırtım olmadı adet gecıkmesı dısında
cnm saol adet belirtisi olmayacakmış ben bunu anladım.
yine olmadı çok üzgünüm
üzülme neolur nasıp deılmıs buay olsun bıdakı aylara calısmalarını yap kafana takma bende cok uzuldum cok takıldım hem hamıle kaldıgım ay yumurtlama gunlerını takıp ettım o gunlerde yumurtlamamısım beım bebegım gec dollenme olmus yanı hıc beklemedıgım dıkkat temdıgım bızaman tutmus yavrum sende oyle ya kafana hıc takma bebk fıkrını cıkar kafandan cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?