Sagol caniim
Bir daha ki sefere hamurunu daha az yogurursam ideal olur.
Bu sefer cok geldi :)
Sen nasilsin napiyosun :)
Ben esimi ise gönderdim simdi..
Biraz daha bakarim foruma sonra yatmaya giderim sanirim :)
ay inşallahhhh...benim migren beni öldürecek bir gün. çok fena(( ağrı kesici de içemiyorum çıldırmak üzereyim.
Canım merhaba, basının agrim aşı da bir hamilelik belirtisi olabilir. Bu ara tüm hamilelik belirtilerini okudum sanırım :) Ilk aylarda ağrıyan basın. Ama sonra migren nedir unutucaksin inşallah. Bende de migren var. Ilk hamileliğimde korkmustum hep ağrıyacak diye. Sonra çok şükür geçti.
Senin de öyle olur inşallah. ..
buzluğa atıverseydin kalanı sonra belki işe yarar
napayım ben de eşim geldi yemeğimizi yedik onunla oyun oynadık biraz. şimdi öyle takılıyoruz bilgisayarlarımızda.ben de buraya bi bakayım dedim yatmadan :)
bakalım pek ümitli değilim. hayırlısı neyse o olsun canım.Canim hayirlisiyla insaAllah senden de güzel haberi aliriz
ay inşallahhhh...benim migren beni öldürecek bir gün. çok fena(( ağrı kesici de içemiyorum çıldırmak üzereyim.
Canım merhaba, basının agrim aşı da bir hamilelik belirtisi olabilir. Bu ara tüm hamilelik belirtilerini okudum sanırım :) Ilk aylarda ağrıyan basın. Ama sonra migren nedir unutucaksin inşallah. Bende de migren var. Ilk hamileliğimde korkmustum hep ağrıyacak diye. Sonra çok şükür geçti.
Senin de öyle olur inşallah. ..
canım benimki klasik regl dönemi ağrısı. her ay birkaç gün önceden başlıyor ve reglden bir gece önce coşuyor yani yarın bitmiş durumda olacağıminşallah kırmızılar gelmez diyorum ama her şey kırmızıya işaret.
ben de korkuyorum bu durumdan aslında. söylediğin iyi oldu :)) demek migren kalmıyor yaşasınnnnn....
Canim 4 tane yaptim pidelerden
Hic aklima gelmedi buzluga atmak hamuru.
Demek ki öyle de oluyormus bak ögrenmis oldum.
Bir daha ki sefere öyle yapayim.
Suan iki tane büyük pide duruyor yarin isitip yeriz diye.
Ama tadi ayni olur mu bilemiyorum :)
Iyi yaptin canim..
Ben de tiryakisi oldum artik.
Ya telden ya pcden kk dayim
evet zaten ders çalışmıyordum bir de buraya takılmaya başladım ben de hiç çalışmam artık
Canim sen birde burda KPSS sinav grublarina katil belki o sekilde motive olursun
Bu arada bugün tam bir bucuk sene önce imam nikahimiz kiyildi
Yarin tam bir bucuk sene önce kina gecemiz vardi
Veeee carsamba tam bir bucuk sene önce evleniveriverdiiik
ayy ne güzelkutlu olsun.. nice yıllar devirin beraber canım bu arada bütün tarihleri hatırlıyorsun ne güzel ve hepsi art arda. bizimkiler çok karışık
Merhaba kızlar benim batta 16 ocak inş. Bu ay vardır bişey progestan kullanıyorum
Merhaba kızlar benim batta 16 ocak inş. Bu ay vardır bişey progestan kullanıyorum
Cok tesekkür ederim canim amin insaAllah
Canim kendi aramizda ki söz37:)-resmi söz-nisan-iman nikahi-kina-dügün bu sekilde oldu bizimkisi gayet sirasiyla
Sizde nasil olmustu
Aramiza hos geldin nur :)
InsaAllah 16 ocakta cift cizgiyi görürüsün :)
Hb İnş. Cnm allah tüm isteyenlere versin
Amin canim insaAllah.
Bu ay ilk denemeniz mi yoksa uzun zaman oldumu?
Bu arada listeye eklememi istermisin :)
Cok tesekkür ederim canim amin insaAllah
Canim kendi aramizda ki söz37:)-resmi söz-nisan-iman nikahi-kina-dügün bu sekilde oldu bizimkisi gayet sirasiyla
Sizde nasil olmustu
Aramiza hos geldin nur :)
InsaAllah 16 ocakta cift cizgiyi görürüsün :)
1sene7 aydır deniyoruz cnm hsg sperm testi hormonlar herşey temiz bi sorun yok ama olmadı ekle canım listeye beni
Allahtan ümit kesilmez Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın
ayyy heycendan uyuyamadım
ayyy heycendan uyuyamadım
canım bizde kendi aramızda söz 6 sene önceydi gününü hatırlayamıyorum yine de annemden izin alıp takmıştı yüzüğü bir tek onu unutmam
sonra 2011 ağustos 27 resmi söz oldu. ondan sonra çok geçmeden bi ara imam nikahımız oldu onun da tarihini hatırlamıyorum23 mayıs 2013 resmi nikah 7 eylül kına 13 eylül düğün off yılan hikayesi gibiymiş hayatımız
1sene7 aydır deniyoruz cnm hsg sperm testi hormonlar herşey temiz bi sorun yok ama olmadı ekle canım listeye beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?