Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

Hiç umudumu kesmedim yüce rabbimden onun dediği olur vardır bi bildiği yaşım 21 cnm

evet canım.. her dönemin ayrı bir güzelliği var düşündükçe insan ne güzel diyor şimdiki de başka bir boyut tabi bu daha bi başka güzel Allahım kocalarımızı başımızdan eksik etmesin..

Canim ekledim seni listeye..
Daha yasin coook genc :)
MasAllah diyeyim :)
O yüzden olumlu bir sekilde bu yolda yürümeye devam insaAllah..
Tedavi gerekiyorsa bile yasin dedigim gibi cok genc..
Hic bir sey kaybetmis degilsin canim..
InsaAllah Rabbim daha fazla bekletmeden mucizeni gönderir sana

Amiiin canim amiiin
Her birlikteligin farkli farkli evreleri oluyor..
InsaAllah bizde Allahin iznilye 'cekirdek aile' evresine gecebiliriz yakinda

Tşk ederm cnm :)

Neden cnm yeni katıldım ya bilmiyorum

tatlım adetim gecti nasıpse yarın test yapcamda hamişmiyim diye onun heycanı hoşgeldin bu arada

inşallah güzel haberlerin heyecanı olsun bu

aaammmmmmmmmmmmmmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn inş canım

Yaaa bak bizi bile heyecanlandirdin canim
Sabah ola hayir ola insaAllah ikinci hamisimiz sen olacaksin canim

amin canım inşşşşşşşşşşşşşş

Hb cnm bence yap varsa çıkar zaten saat farketmiyor inş. Hamilesindir

Amiiin canim amiiin
Her birlikteligin farkli farkli evreleri oluyor..
InsaAllah bizde Allahin iznilye 'cekirdek aile' evresine gecebiliriz yakinda

inşallah canım yaaa hergün 5 vakit dua ediyorum Allahım duyacaktır sesimizi diye düşünüyorum

inşallah canım yaaa hergün 5 vakit dua ediyorum Allahım duyacaktır sesimizi diye düşünüyorum

Amin canim insaAllah
Bizde öyle duadan baska elden ne gelir

Rabbimin katinda kabul olmayan dua yoktur insaAllah..
Fakat dualarin gerceklesmesi farklidir..

Kimi ister Rabbim hemen verir..
Kimi ister Rabbim gec verir..
Kimi ister Rabbim vermez de daha hayirlisini verir..

Sanirim en güzel dua hani hepimizin dilinde olan
'Allahim hakkimda hayirli olan neyse onu nasip eyle..
Hakkimda hayirli olani da gönlüme razi eyle..'

Hb cnm bence yap varsa çıkar zaten saat farketmiyor inş. Hamilesindir

amin canım.....sabah idrarı cok daha belirgin gosterir cizgiyi...oyuzden bekliyorum sabahı ...hayırlısı artık

canım yer gök dua ile demişler.....dua edelim inş herkes hamiş olalım

evet aynen öyle ne gelirse razıyım ben belki de hiç vermeyecek. rabbim doğrusunu bilir :)
eşim de öyle diyor. olmaması belki hayrımıza diyor. ben de öyle düşünüyorum.. Allaha bırakmak en iyisi..

amin canım.....sabah idrarı cok daha belirgin gosterir cizgiyi...oyuzden bekliyorum sabahı ...hayırlısı artık

canım yer gök dua ile demişler.....dua edelim inş herkes hamiş olalım

inş. canım ben "Allahım bizim için hayırlıysa bize bir evlat nasip eyle bu duyguyu bize tattır" diyorum. bizim için hayırlıysa bebişlerimiz gelecek bize

evet aynen öyle ne gelirse razıyım ben belki de hiç vermeyecek. rabbim doğrusunu bilir :)
eşim de öyle diyor. olmaması belki hayrımıza diyor. ben de öyle düşünüyorum.. Allaha bırakmak en iyisi..

aynen canım...başta bende cok takıyodum eşim dediki belki çocugumuz istediğimiz zamanda olacak asi isyankar olacak yada allah korusun saglıgı yerinde olmayacak dedi...bana o an dak dedi ....artık hayırlısıyla istedim..canım bencede allah bilir

Sabah yapar yapmaz yaz cnm sonucu

inş mutlu haberi yazarım canım

Evet canim..
Hakkimizda hayirli olani biz bilemeyiz..
Dedigin gibi Rabbime birakmaliyiz..
InsaAllah Rabbim bizi kapisindan bos cevirmez.. :)

inş. canım ben "Allahım bizim için hayırlıysa bize bir evlat nasip eyle bu duyguyu bize tattır" diyorum. bizim için hayırlıysa bebişlerimiz gelecek bize

canım birde gönülden taaaa cigerden istemek gerek....inanarak istemek....bende inanıyorum cok tatlı bebişlerimiz olacak

kızlar size doyum olmuyor ama uykum geldi benim yatayım da sabah erken kalkıp buralarda olayım. hayırlı haberleri kaçırmamam lazım Allah rahatlık versin hepinize, iyi uykular

kızlar size doyum olmuyor ama uykum geldi benim yatayım da sabah erken kalkıp buralarda olayım. hayırlı haberleri kaçırmamam lazım Allah rahatlık versin hepinize, iyi uykular

canım benim yerimede uyu benım gözüme gelmicek uyku heralde

hayırlı geceler.....allahım utandırmazda güzel haberleri tüm herkesten duyarız canım

Aynen canim bende yavas yavas kalkayim artik pc basindan :)
Yarin cipsimizin cift cizgi haberi ile uyanmak istiyorum insaAllah
Hayirli geceler cümleten canlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…